miercuri, 7 aprilie 2010

Linişte, din nou...

A venit primăvara într-un final. Aşa că m-am decis ca blogul meu să adopte o faţă mai veselă, aşa. În dreapta, am realizat un sondaj, ca să aflu ce părere aveţi despre noua mea faţă a blogului. 1, 2, 3, staaart vot.
  Am avut parte de nişte sărbători liniştite, cu mici excepţii, cu familia şi iubitul aproape, fără băutura de data asta. Astăzi nu ne-am putut abţine, şi am mai făcut nişte cumpărături, drept urmare am adoptat o pereche de balerini, o pereche de colanţi din latex, şi două bluziţe. Am recunoscut de bună voie şi nesilită de nimeni că sunt shopaholică.  

Ca să fiu în pas cu lumea, am văzut şi eu filmul Alice in Wonderland, nu pot să zic că e genial, dar e ok. Probabil şi 3dul ăsta are Dumnezeul lui. Oricum, un film dacă e bun, e bun şi fără 3D, şi cu. Nu e briliant din punct de vedere al actorilor, tipa care joacă rolul lui Alice, e unknown, n-am văzut-o never ever pe tipă, în schimb Anne Hatheway şi Johnny Depp se ştie că sunt doi actori foarte buni. În altă ordine de idei, după capu meu aşa, grafica e proastă.  

 Aparent, vacanţa asta m-am odihnit, fără doar şi poate, mai devreme de 11 nu am binevoit să mă ridic din pat. În mod clar o să încep şcoala mult mai liniştită şi odihnită, pentru a duce la bun sfârşit ce mi-am propus.
     
 Zilele astea am învăţat să nu mă mai las enervată din orice fleac şi să-mi controlez nervii. Nu, nu pentru alţii, ci pentru mine. Până la urmă, pe mine mă iubesc cel mai mult, de mine trebuie să am grijă cel mai mult. Nu, nu cred că se numeşte narcisism. Şi şi dacă s-ar numi, toti suntem aşa. E firesc. Toţi avem grijă de propriul trup, de propria imagine. Pe toţi respectiv toate ne apucă dracii dacă trebuie să plecăm undeva şi părul stă nu ştiu cum, bluza aia vine nu ştiu cum şi aşa mai departe. Şi dacă noi nu ne preţuim, atunci n-o să ne preţuiască nimeni. Şi sunt convinsă că aşa este.    

 Vă urez şi vouă o vacanţă linştită în continuare. Ne citim mâine.

3 comentarii:

realbadpisy spunea...

bun revenit...despre film, nu l-am vazut dar animatiile imi plac maxim..e animatie, nu?

Alexandra spunea...

pai chiar daca ar fi narcisimn, oricum eu cred ca trebuie sa inveti sa te pretuiesti pe tine insuti si sa te iubesti ca abia apoi sa pretinzi cum ar veni asta de la persoanele din jurul tau...si daca e pana acolo, chiar daca lumea in general se ascunde dupa in deget, majoritatea se iubesc pe sine si orice pentru a le fi bine

Blindius spunea...

Nu înţeleg de ce se tot pune atât accent pe 3d.Waste of time! Important e mesajul,nu că iese un vârcolac din monitor şi te atinge.