vineri, 4 martie 2011

Femeile

Femeile sunt de trei feluri :
Cele cuminţi-care se culcă doar cu unul;
Curvele-care se culcă cu toţi;
Şi curvele dracului- care se culcă cu toţi numai cu tine NU!

joi, 3 martie 2011

Întrebare întrebătoare

Am și io o întrebare așa, scurtă, la voi. Valabila și pentru domni, dar și pentru domnițe (mai ales!)

Întrebarea e: Ne putem îngriji cu bani puțini?
Și variantele de răspuns:

  • Da, în mod clar!!! Sunt ferm convins/ă
  • Nu, bineînțeles, categoric, îngrijirea adecvată cere bani destul de importanți
  • Da, dar nu într-un mod adecvat ci doar superficial, lucru care se va vedea peste câțiva ani din cauza produselor de o calitate slabă
  • Nu, ci doar ai impresia că o faci dacă încerci să faci economie la îngrijirea ta
Acum să vă aud: Răspunsul cu una din varianta, sau alta, fără nicio problemă dacă aveți un răspuns care nu se află în grila celor 4 ale mele.Și o mică curiozitate (opțională)-ce produse de îngrijire folosiți?Mi-ar plăcea să aud în special domnii. Mi-ar plăcea să răspundă toți cititorii blogului meu, să pot realiza un sondaj.

Hai să ajungem la o concluzie! 

miercuri, 2 martie 2011

Din ciclu mai pune mâna pe o carte

Vreți să vă cumpărați haine??? Am o ofertă pe care n-o puteți refuza în niciun caz. Blogul stop&shop vinde haine și... gramatică. Așa că hai să prezentăm cazul pe scurt. Vroiam eu o rochiță, bla bla bla bla, nu-mi convenise prețul că nu era ok la raportul calitate-preț și după ceva timp (azi adicătelea) intra tipa și zice așa: (vă prezint conversația exact așa cum a fost-nemodificată în vreun fel)

Be Trendy You: daca te ni intereseaza rochia aiia mov sa styii k o reduc 50%
Miss S: adica ce pret?
Be Trendy You: 75 lei plus taxe
Miss S: era 120 si la tine 50 la suta e 75 +taxe?
Miss S:
Be Trendy You: era 13
Be Trendy You: 130
Miss S: si nici 130 impartit la 2 nu fac 75
Miss S:
Be Trendy You: hai sictire
Miss S:
Miss S: poftim?

La expresia hai sictir mi-a venit și mie una în cap... când ești prost...și viața-i grea. Și cam așa calculăm azi și ne mai mirăm câteodată în ce țară trăim.. Na cultură! Dacă așa iei și restul de la magazin, am impresia că ieși în pagubă!

marți, 1 martie 2011

Primăvara doar în suflet&Random rants

  • Am ajuns la concluzia, tristă de altfel, că nu mai am chef să scriu. Adică am chef, dar nu am timp, idei și am un amalgam de idei, dorințe și oameni care vreau să plece, vreau să stea, vreau să vină, vreau să renunțe dar vreau să nu. Și tot nu-i ca mine. Nu e nicicum.
  • Acum da. Acu am înțeles că trebuie să-mi iau jucăriile și să plec acasă. Să mă duc unde cineva chiar vrea să se joace cu mine. Nu am timp să rămân unde nu trebuie, să înțeleg ce trebuia să înțeleg de mult, să ascult explicații care nu-și au rostul și locul nicăieri. Eu nu mai am nimic de oferit pentru anumiți oameni.
  • Calendaristic a venit primăvara, cu practica stăm prooost, de tot. Nu mă impresionează mărțișoarele aruncate de la oameni cu care în rest nu schimbi o vorbă. Și decât să fie date așa, prefer deloc. M-au impresionat însă cele de la oamenii apropiați, mai ales cele la care nu mă așteptam. Mhm, uimitor, mai pot fi surprinsă. Chiar mă mir, că nu mă mai surprinde nimic zilele astea, deci da, am reușit să fiu surprinsă. 
  • Fizic e prost, psihic e prost, obosită sunt, și mă gândeam acum 5 minute că așa aș dormi câteva zile, aș sta SINGURĂ cuc vreo 3 zile numai cu mine și gândurile mele, să mă limpezesc. Și tot acum 5 minute m-am gândit că e imposibil... Alți oameni ar da orice să nu mai fie singuri și eu nu știu cum să fac să rămân un picuț singură să-mi adun creierii. 
  • Mi s-a făcut așa un fel de...silă față de ipocriți, care-și văd doar interesele proprii și altceva de făcut nu au decât să..se laude, se laude și iar să se laude. Bine, era de înțeles că alții nu sunt buni pe lângă ei. Așa că hai vă rog, să nu-i deranjăm pe dragii noștri lăudăroși.
  • Mi-am schimbat părerea despre mulți oameni din jur. Nu știu, o fi necheful meu de ipocrizii și zâmbete false, ori chiar sunt călcată pe nervi rău de tot. 
  • Mă schimb tot mai mult și devin din ce în ce mai irascibilă zilele astea (cel puțin pentru moment-e de înțeles, zic eu)și nu mai accept absolut niciun comentariu care să mă deranjeze în vreun fel.
  • În altă ordine de idei, hai să mă bucur de primăvară atât cât se poate și zâmbesc nițel mai mult!

Și vouă o primăvară frumoasă, caldă, liniștită, și alături de oamenii dragi, pe care să-i prețuiți și să fiți la fel de prețuiți la rândul vostru! 
Și un mărțișor...virtual, bineînțeles! 


Și câteva poze care le-am găsit prin calculator, toate preluate de pe tumblr.com
Famous Chuck&Blair și o replică genială

Cu asta cred că toate suntem de acord...Am I right?

Un pic despre a-ți păsa/a nu-ți păsa

(Știi ce?Da, m-am schimbat.Nu mai sunt așa de drăguță cum obișnuiam să fiu, pentru că nu vreau să fiu folosită sau călcată în picioare, nu am încredere în nimeni și nu le spun secretele mele, pentru că în spatele fiecărui zâmbet fals e o curvă care te poate înjunghia.Mă depărtez de oameni pentru că în final ei vor pleca. M-am schimbat pentru că am realizat că sunt singura persoană pe care mă pot baza.)

Mi s-a părut bestială accesorizarea florilor cu rochițele galbene. Warm&cute

Și ca de final, un plic tare drăguț, nu m-am putut abține, as usual.

duminică, 27 februarie 2011

Românii au talent sau cum să nu judeci oamenii după aspect

Ok, să o luăm cu începtul. Conceptul de nu știu cine au talent e de la americani. Știm cu toții emisiunile de tip America got talent, British got talent, etc.

După cum bine știm cu toții, am avut și noi Megastarul, care totuși era o emisiune limitată, putând merge acolo mizând doar pe voce ca și atu. Aici fiecare om care consideră că are un talent poate merge fără probleme pentru a își demonstra abilitățile în diferitele domenii.

Acum că am lămurit și asta, de fiecare dată când intră un om pe scenă, ne facem automat o impresie -fără să apuce să facă ceva-după aspect. Pe principiul vai ce bine arată asta sau ăsta sigur face ceva mișto, sau uiteee ce urât/ă e, să vezi ce panaramă face. Și asta e cea mai bună lecție de viață: niciodată să nu judeci un om după aspect. În primul rând urâțenia și frumusețea sunt relative, deci până la urmă, chiar dacă omul respectiv e -să zicem- urât, asta nu înseamnă că nu e un om frumos pe interior (fără comentarii de genul daaa făăăh bine, da nu mergi cu sufletu de mână pe stradă, ci cu fizicul)

Superficialitate. De asta suntem buni. Da, și eu aș fi ipocrită să nu recunosc că mă uit întâi la aspect. Dar am văzut atâția oamenii frumoși dar neîngrijiți care sunt atât de scârbe încât frumusețea pălește și atâția oameni urâți dar îngrijiți și îmbrăcați decent și atât de curați la suflet încât parcă erau cei mai frumoși de pe Pământ încât am înțeles că urâțenia și frumusețea sunt trecătoare. Cultura, talentul, inteligența și un suflet curat nu sunt trecătoare, însă...

Și acum despre românii au talent

  • Am văzut enorm de multe trupe de dans de puști de 15-16 ani. Poate o să par ipocrită sau mai știu eu cum, însă eu nu consider dansul un talent. Dansul ăsta așa de stradă, chiar nu. Da, consider un talent baletul sau dansul artistic.
  • Am văzut, iarăși enorm de mulți oameni care merg acolo să cânte iar când încep urlă toată sala. De durere, bineînțeles. Cine i-o fi mințit că au voce?
  • Pe de altă parte avem talente cum ar fi bătut cuie cu mâinile, vorbit limbi invers și etc. Le dezaprob și p-astea, astea-s adevăratele talente ale țării?
  • Am văzut în schimb oameni mai în vârstă care nu ar fi zis nimeni că pot ridica sala aia în picioare, și nicicum de durere. Oameni talentați pe care poate viața i-a dus în altă parte decât direcția visului lor. Jos pălăria pentru acești oameni care au avut curajul (nu prostesc!!!) de a merge la emisiunea asta și a da totuși o șansă visului lor. Doamna respectivă a cântat Sleeping Sun de la Nightwish!!! Video: AICI chiar merită văzut!!!!
  • În prima ediție l-am văzut pe Narcis Iustin care a surprins toată sala, sală care a râs în ultimul hal când respectivul a intrat pe scenă. Apreciez că sunt tineri care admiră opera și muzica clasică. Jos pălăria, bilă albă!
  • În această a 2a ediție, am (re)văzut-o pe Cristina Bondoc, participantă la Megastar însă care nu câștigase pentru că alții deși mai slabi au fost considerați mai buni. A cântat împreună cu cea mai bună prietenă a ei-Alina, because you loved me-Celine Dion, o melodie clasică și ...extrem de grea. Video AICI


All in all e amuzantă rău de tot emisiunea, deși e plin de proști- și nu-mi face vreo plăcere concluzia asta-, probabil au impresia că o să revoluționeze lumea dacă bat cuie cu palmele, ce să zic?

Voi ce părere aveți despre asta? Aveți vreun talent?