joi, 29 septembrie 2011

I wanna play a game

La fel ca si pe draga de Camelia, m-a izbit si pe mine dilema: UNDE SUNTETI?

Stiu, la voi e inca vara, dar gata, vine toamna, ceaiurile calde si blogurile bune, sau mai putin bune.

Asa ca va rog, semnati condica! Sa vad si eu ca sunteti aici, sunt curioasa cati va adunati...Sper sa reusesc sa va scot din anonimat si pe cei care ma citesc din umbra!

luni, 26 septembrie 2011

Noutati

Hello dearest ones!

 Mi-e dor tare de casa, dar imi place tare de tot aici (trecand peste faptul c-am prins o raceala oribila de mi-a venit sa ma dau cu capul de pereti, dar mi-era ca le dau foc cu febra pe care-o aveam). Acum sunt mai bine, ceea ce nu poate decat sa ma bucure.

 Mi-am ales cursurile. Am ales franceza, spaniola, literatura in context mondial, Europa in secolul XX (asta o aveam obligatorie). Si cam atat. Stiu, fata de sistemul romanesc pare foarte putin... ca sa va oftic si mai tare azi am doar o lectura la spaniola, de la 12 la 1. Hihi. Da, stiu, probabil va intrebati ce caut treaza la ora 8 jumatate dimi. Habar n-am nici eu.

 Vremea? Vremea a fost urata doar pana am racit eu. De cateva zile incoace e absolut superb afara, e un soare de zici ca nu esti in UK si ca-ti scapa memoria.

 Am vazut capitala Scotiei! La 2 noaptea, racita moarta, si pe strazi suiera un vant ca-n filmele cu prosti de groaza. Ma, am vazut-o? Am vazut-o, ce mai conteaza?

 Ah da. Am dat 43 de lire!!pe-o ....carte. Whatever. O sa mor singura, trista si de foame intr-un colt...Dar e ok pana si asta, nu ma face pe mine-o carte. Asta zic pana dupa-masa cand tre sa ma duc sa-mi iau si cartea de franceza pe care tre sa dau 60 de lire daca n-o gasesc second hand.

 In alta ordine de idei, imi place. Si as putea trai cu ideea ca-mi gatesc/spal whatever singura. Sau macar ma chinui sa nu ma intoxic. Si-mi iese deocamdata.

PS-Pozele cu marea promise