sâmbătă, 7 iulie 2012

Încă un an...

Bună ziua, bună ziua. Pentru astăzi aveam planificat un post de care era să uit cu brio. Astăzi bebe blog face 3 ani:) Scriu de 3 anișori!!!:)

Și pentru a face așa o recenzie a ce a însemnat acest ultim an, am răsfoit postările vechi ca să pot să realizez. Haideți să vă arăt și vouă.

V-am vorbit despre prinți și broaște, v-am explicat că viața bate filmul , v-am zis că m-am cerut pe mine și am primit o zână, v-am povestit despre mincinoși și tipurile lor, AICI vedeți postul meu pentru baby blog la 2 anișori, AICI găsiți un post care mi-a plăcut mie mult cum l-am scris, despre viață, AICI am vorbit despre fumatul în locațiile publice, despre Whatever și implicațiile lui, v-am zis cum ar trebui să arate un blog din punctul meu de vedere, am scris un pamflet despre femeile intreținute, v-am povestit cum m-am lăsat de fumat (ah, de m-aș fi lăsat pe bune...), v-am mai zis și că dragoste cu sila nu se poate , am vorbit despre mămici, am făcut și un ghid pentru hateri, despre monogamie, despre momentul în care am plecat la 3000 de km, despre primele impresii din Aberdeen, despre stări proaste, despre romantism, i-am scris și lui Moș Crăciun o scrisoricăhttp://cris-buli.blogspot.ro/2011/12/dlaga-mos-claciun.html, despre cum organizezi o nuntă, not unhappy just blue și cam așa am ajuns în zilele noastre...

Între timp zilele mele s-au ocupat și cu articole pe site-ul celor de la thesexist, examene, facultate și toate lucrurile care au venit...

Dar pregătesc niște articole, sper că nu m-ați uitat:)

La mulți ani, bebe blog:)

joi, 5 iulie 2012

Despre diete

Trebuie sa va spun de la bun inceput ca sunt de acord cu ele. Inainte sa-mi sariti in cap si sa spuneti "Pai da, o viata intreaga mancai ca o purcica si-acu tii dieta", va zic ca in mare parte sunt de-acord si cu afirmatia voastra, insa cu siguranta sunt si alti factori in afara de mancare (constitutia fizica, mostenire genetica, stres, etc) care pot face kilogramele sa vina...fara numar, fara numar, fara numar si atunci trebuie sa spui "Stop" si sa iti schimbi putin stilul de viata.

Cea mai mare prostie pe care poti sa o faci cind te decizi sa tii o dieta, e s-apelezi la cele fulger. Si cum cel curat s-arunce primul piatra....nu pot s-o fac! Am cazut si eu in pacatul sa vreau sa apelez la una. Si anume cea cu 3 zile mere, 3 zile orez fiert, 3 zile iaurt degresat. Da, imi dau si eu seama c-as fi slabit fulger si tot fulger as fi pus si la loc, insa planul meu parea bine pus la bataie. Tin dieta asta, apoi trec pe regim de bun simt (mananc de toate, dar putin si nimic dupa 6) si fac jogging. M-am lasat pentru ca...Oare pentru ca ce?!?!?! Ma rog, stiti cu totii efectul acestor diete: yoyo. Tot ce dai jos, pui la fel de repede. Deci din start- Un mare NU.

Daca ne luam dupa toate dietele, toate-ti cer sa mananc echilibrat. Sa nu te infometezi si sa mananci putin din orice, calculandu-ti caloriile pe care le ingerezi. Lichidele joaca un rol foarte important aici, 2l de apa pe zi vrandu-se a fi sfinti. Mancatul seara iarasi- interzis. Miscarea conteaza foarte mult, pentru a-ti tonifia muschii si bineinteles- si pentru a slabi.

Acum sa trec totusi la intrebarea mea: Cum ati slabit eficient si fara efectul yoyo? Ce metode ati folosit? Ati tinut multe diete?



Iubirea parintilor

In seara asta nu scriu. Pregatesc niste posturi interesante pentru zilele urmatoare. Keep in touch si trageti o privire la asta.



PS; Don't forget to be awesome.