sâmbătă, 24 decembrie 2011

Ma iubeste femeileeeee

"Auzi pepushica,io am impresia k tu traiejti in lumea ta perfekta si minunata,.Am impresia k te cam destrabalezi p unde apuci.La varsta ta ar trebui s ai ji tu o rel serioasa,s t gandesti s t muti la kasa ta cu un barbatk kre te iubejte si pe care-l iobejti. Pan la urma cine dreaq crezi tu k ejti k faci pe vedeta pe-aici?Ceai tu in plus fatza d orikare alta?Ha? Io nu pricep cum dreaq toate proastele astea k tine sunt fericite...Io zic sa-ti cumperi o viatza! Semnat B"


Nota pentru cititori: cu fatuca asta am mai avut de-a face o data AICI unde-mi reprosa urmatoarele chestioare: "Preferi s t destrabalezi q ”prietenele”prin kluburi p tocuri d 15 cm ji sa fii luata k o curva. E bine,nu?Ji auzi ”miss s”?Peste kativa ani vei prefera un iubit(chiar ji unul karuia sai speli chilotii)dekt sa stai prin cluburi ji sa fii admirata d toti fraierii. Kredema,frumusetea nu e totul. Degeaba ejti frumoasa dak nu ejti ”frumoasa cuiva”.

Si acum, din nou, draga B,

 E ultima oara cand te fac vedeta aici pe blog. Comentariul tau, ca si cel de tura trecuta, este de prost-gust, impertinent si esti si un pic cam analfabeta, zic eu.

In afara faptului ca presimt ca esti urata (zic presimt ca asta nu stiu, stiu in schimb ca esti proasta de mori), te mai si intreb cu tot respectul, of course, de ce te agiti atat de tare?

 Intrebandu-ma de ce la 19 ani nu ma gandesc sa ma asez la "casa mea"cu un barbat care ma iubeste nu-mi demonstrezi decat ca esti o curva retardata si indobitocita. Imi pare rau ca te complimentez asa frumos, dar ca sa-ti raspund si la intrebarea ce am eu in plus fata de tine: CREIER. Creier si nitica gramatica la purtator, care prinde foaaarte bine, crede-ma.

 Cat despre a-mi cumpara o viata... se pare ca am una pe care tu o monitorizezi atent. Te-as ruga sa-mi lasi e-mail-ul tau intr-un comentariu privat, ca sa iti dau mai multe detalii, sa fii o stalkerita fericita!:D Stiu ca te tenteaza propunerea, asa ca astept cu drag.

 In incheiere, ca sa nu zic "Mars de-aici, tampito"iti voi ura traditionalul "Stalking Craciun Fericit!"

 Iti multumesc din suflet pentru grija pe care mi-o porti si te pup si te imbratisez cu drag!

 Semnat,
S

vineri, 23 decembrie 2011

Tagusor frumos

  • Mâncarea anului: Cred ca niste fabuloase clatite dintr-un barulet de-aici. Le-am mancat de la inceputul anului, in vara inca mai mancam, iar acum cand am ajuns acasa, au fost primele pe care le-am mancat. Sunt cu sunca, rosii, mozarella si salata. Mmmm.
  • Băutura anului: As tinde sa zic Garrone o buna parte dar si  irish whiskey cream, ceiut de scortisoara si...Cola
  • Party-ul anului: Oho, alea de dinainte de BAC. M-e-m-o-r-a-b-i-l-e.
  • Patul anului: ACASA...
  • Piesa anului: Cred ca Adele-someone like you, Danza kuduro pe care o ascultam la nebunie inainte de BAC, Use somebody
  • Site-ul anului: abdn.ac.uk-site-ul universitatii si site-uri cu diverse hainute
  • Blogul anului: Al meu, of course si toate blog-urile pe le am in blogroll le-am citit cu mare mare drag si au avut multe articole pe care le-am gustat si cu care am rezonat din plin. Felicitari, dragilor!
  • Ruda anului :Mama
  • Gafa anului: Eu sunt cam aiurita si nesuferita cateodata asa ca la asta cu gafele... Ma abtin!
  • Prietena anului: Tot ea, aceeasi de 4 ani si jumatate, aproape 5
  • Iubitul anului: Si el, tot acelasi, relatie despre care nu am povestit (decat poate codat) pentru ca a fost si este prea frumos ca sa impartasesc peste tot:)
  • Îmbrăcămintea anului: Rochite, pantofi cu toc
  • Excursia anului: Excursia care mi-a schimbat viata, cea spre Aberdeen
  • Vorba anului: Futu-i gura ma-si de BAC
  • Sportul anului:Aruncatul cu...privirea
  • Filmul anului:Mi-a placut foarte mult Black Swan, Strumfii si asa mai departe
  • Cartea anului:Cu siguranta Drumul spre casa. Insa din pacate nu am reusit sa citesc atat de mult pe cat mi-am propus.
  • Parfumul anului:Playboy
  • Jocul anului: Jocul cu focul. Ah ce mi-a mai placut.
1. What's your favorite holiday movie?
 Home alone toata seria si filmele difuzate an de an pe Prima tv si Protv.

2. What's your favorite Christmas color?
Rosu, auriu, argintiu.

 3.  Do you like to stay in your PJ's or dress up for Christmas? 
Nunununuuuuuuuuu, ma imbrac frumos si ma arat lumii. Dar daca stai cu o persoana apropiata la TV, niste pijamalute dragute si niste papucei pufosi sunt perfecti!

 4. If you could only buy one person a present this year who would it be?
Celei mai importante persoane din viata mea. Mama
5. Do you open your presents on Christmas Eve or Christmas morning?
Pai as vrea sa zic ca le desfac dimineata, ca-n filme, dar nu am rabdariiicaaa...
6. Have you ever built a ginger bread house?
Nu cred ca asta este o chestie specifica la noi, ci iarasi, provine de la americani, ca multe altele de altfel.
 7. What do you like to do on Christmas break?
Stau cu familia, prietenii, iubitul, fac cumparaturi, fac felicitari dragute si pregatesc cadourile, bradutul:)

 8. Any Christmas wishes?
  Sa fiu iubita, frumoasa, fericita, sa primesc cadouri frumoase...Aaa...nu despre mine era vorba? Glumesc, dragilor. Sa fiti iubiti, fericiti, frumosi, talentati si sa aveti multa multa sanatate...a,da..si succesuri!!:))
 9. Favorite Christmas smell?
 Coji de portocale, vanilie, scortisoara

 10. Favorite Christmas meal or treat?
 Sarmaluuuuute si cozonacel cu maaac!

 Regula mea este urmatoarea: cei nominalizati vor alege un tagulet si-l vor face. Pam pam.. Ia sa va vad dragilor: Mihaela Anghel, Calatorind pe palarie, Cami Lazar, Andra si jurnalul de soprana  Ela si gandurile ei Cami erase rewind, Hanisoara, Ambasadoarea, Morphine, Laura Driha, Svetlana, Iustinel ,
 
 

    miercuri, 21 decembrie 2011

    Dar cu nesimtitul? Cu nesimtitul CUM RAMANE?

    Liviu, (care by za way are un blog mega-misto, dati o fuga si pe la el) scrie AICI urmatoarele lucruri:

    "Omul este un animal prost, o primata, o maimuta, aproape o gaina, in orice caz, ceva animal prost. Asta este concluzia mea in urma vastei mele experiente de viata care nu e foarte vasta dar totusi."

    Si am fost atat de indignata de cat de multa dreptate are omul asta si m-am decis si eu sa scriu un post si sa intreb: Dar cu nesimtitul? Cu nesimtitul CUM RAMANE?!

    Ce faci cand nesimtitul se baga-n fata ta la rand?Il atentionezi si te astepti sa primesti figuri rautacioase din partea celorlalti de la coada sau taci din gura si te faci ca nu ai vazut si astepti inca doua minutele ca si cum ar fi fost firesc?

     Asa cum zicea Liviu despre oamenii care stau in fata ta cand tu te grabesti, ce faci?! Dai din coate si te faci ca ploua ca sa poti sa treci? Sau efectiv mai pierzi timp si ii ocolesti (sigur, daca poti), cu riscul de a intarzia/pierde metroul/pierde trenul?

    Dar cu nesimtitul care azi cand am iesit din lift in fuga pentru ca ma grabeam iar situatia nu putea suferi nicio amanare si nu i-am tinut usa sa intre a inceput sa injure in maghiara, am zis "Poftim?"desi intelesesem perfect si nu-si gasea cuvintele si mi-a zis sa ma duc in pi**a mamii mele, cum ramane?! Ce trebuia sa fac? Pai daca aveam timp ma opream si-i explicam ca limba romana trebuie s-o stii in Romania, iar despre mama lui numai cuvinte de laude ca l-a crescut frumos.

     Dar cu nesimtitul care se baga-n fata ta la cabina de proba desi el are 25 de articole vestimentare la proba iar tu doar unul, cum ramane?!

     Dar cu functionara de la posta/banca/finante/resurse umane, vanzatoarea care te trateaza ca si cum ai fi subalternul ei, in niciun caz clientul ei pe care trebuie sa-l multumeasca, ca altfel nu mai pupa job de la reclamatiile tale, cum ramane?!

    Dar cu orice fel de vanzator caruia i-ai facut o comanda de 9 lei iar el considera ca nu mai trebuie sa iti dea restul de 1 leu cum ramane? Inchizi ochii si lasi leul, care oricum nu e mare lucru, sau il atentionezi de la obraz si el te ia drept o necioplita (tot el!) care se uita si la ultimul leut?

    Dar cu omul caruia i-ai imprumutat acum 2 luni 30 de RON iar atunci cand il suni (ca sa vezi ce mai face, desigur, ca doar iti este prieten), el nu iti raspunde, crezand ca ii vei atrage atentia de datoria de care tocmai ti-ai adus aminte? Hm?

     Si ultimul, dar nu cel din urma, ce te faci cu nesimtitul din club care iti pune mana pe fund/te arde cu tigara/se impinge in tine ca un taran prost? Te intorci si-l pocnesti sau mergi mai departe si zici "Lasa, sa fie si el fericit"?

     Si ca bonus: Ce faci cu nesimtita care te vorbeste pe la spate c-ai fi usuratica sau si mai rau ca esti insarcinata?(Caz recent patit de prietena mea) Ii tragi doua palme? Eu personal i-as spune ca nu stiu cu cine sunt insarcinata, poate o fi X sau Y sau Z, sau mai stii? La noi la bordel clientii nu se prezinta, iar de la atatea droguri din ultimul timp, parca ma cam lasa si memoria.

     CUM ramane cu nesimtirea? Ce e de facut? Ii atentionezi (fara a te cobori la nivelul lor, bineinteles), sau inchizi ochii si treci mai departe?\

     sursa foto aici

    luni, 19 decembrie 2011

    Mai lasati-ma cu mesajele de Craciun

    "Nu vreau sa fiu nesimtita, dar tot anul va ganditi doar la voi, vorbiti urat, barfiti, faceti pe prostii si uraciosii, bagati bete-n roate si acum de Craciun, gata. Sunteti fericirea intruchipata, bucuria in sine, GENEROZITATEA innascuta. Vorbiti frumos cu toata lumea, trimiteti mesaje random la toata agenda, nici macar nu aveti bunul simt sa le personalizati, trimiteti acelasi mesaj si la directorul de la firma X si la Marioara de la etajul 5. Faceti acte de caritate sa demonstrati ce buni sunteti voi. Cumparati ptr. caritate bijuterii, sosetele, felicitari, bigudiuri. Dar daca vine-n martie cineva la voi si zice "Uite un bigudiu, cumpara ptr. caritate"zici "Marsh ma cu bigudiurile tale cu tot". Sa va fie rusine"
    Asta zisai eu pe Facebook. Doamne, prietenii mei mi-s martori cat iubesc eu Craciunul, si bradutul si toate minunatiile alea micute de la globuri, la ingerasi la ce mai vreti voi si cadourile si sa fac cadouri si statul cu oameni dragi si gatitul si cozonacul si na. Stiti voi, treburi de Craciun.
    Ma fratica si ma duc eu 2 minute pana la toaleta si gasesc enspe mii de mesaje cu aceleasi texte: Fie ca lumina, Sarbatori fericite tie si celor dragi, Lumina iarasi, Maica Domnului, carnati, brad.
    Ati facut praf sarbatoarea asta. Anul asta nu-mi trebuie lumina voastra impartita la toata agenda.
     

    duminică, 18 decembrie 2011

    I seldom look for trouble and often find it

    Stiti povestea aia cu baietelul care striga "Lupul, lupul", iar satenii se adunau ingrijorati ca sa vada ca este doar o pacaleala a baietelului naravas si atunci cand a venit lupul si baietelul a strigat nu a mai venit nimeni? Ei bine, asa fac si eu, ca-mi plac problemele, ai Doamne, ce-mi mai plac.

    Ajunsai eu acasa, la Romanica, pe Otopeni.. Si ca tot omul de vine de prin strainatate, ma dusai sa-mi iau bagajele de pe banda. Si curgeau nene, curgeeeeau, numai al meu nu. Bai si am stat, 5 minute, 10 minute, 15 minute, timp in care o mie de ganduri mi-au trecut prin cap si nervii s-au adunat si bateau in cutia craniana asteptand sa fie dezlantuiti. Ma duc la tanti la ghiseu si o intreb "Pai cum, cucoana, de 2 minute am ajuns in Ro si deja ati reusit in stilul caracteristic sa-mi pierdeti bagajul?" Bineinteles, pana nu am racnit de 3 ori, nu s-a ajuns la nicio concluzie. Ideea e ca bagajul ramasese la Paris si a doua zi mi-a fost livrat acasa. Ca dracu-i lua, pardon.

    3 zile nici nu am deschis laptop-ul, nici nu m-am gandit la blog, nici nimicuta, nimicuta. Doar m-am bucurat de oameni si de zambete. Am inteles ca lucrurile bune vin cand viata ti se pare un sir lung si infinit de tampenii. Mi se reproseaza des ca sunt dramatica si pesimista. Eh, cateodata sunt. Dar cand ma trezesc dimineata stiu ca sunt fericita si stiu de ce chiar daca am avut perioade de ratacire. Si pana la urma nu e chiar asa de rau. Niciodata nu e asa de rau!

    Cel mai important e ca ajungi din punctul A in punctul B. Chiar daca mai deviezi putintel. Se mai intampla. Bine am venit acasa si bine v-am gasit! Ramaneti aproape, ca m-am intors, de data asta pe bune!