vineri, 30 decembrie 2011

2011 in statistici& 2012 ce va sa vie

Scriam anul trecut AICI ce mi-ar placea sa se aleaga de vietisoara mea in 2011. De fumat nu m-am lasat decat vreo 10 zile (povesteam in jurnal de nefumator aici si aici ), nu am facut nicio vacanta frumoasa in afara tarii insa m-am mutat in Scotia cu catel si purcel si multe genti, am citit, am ascultat mai mult&vorbit mai putin, am inteles ca nu am mereu dreptate insa am facut ca tot eu sa am, am luat BAC-ul cu note mari si am intrat unde mi-am dorit chiar daca teatrul, marele vis a ramas in urma... Mi-am exersat engleza, m-am indragostit de cineva care merita si am fost mai atenta si la nevoile altora. M-am apucat intre timp si de 2 limbi straine, in afara de engleza, am invatat si sa renunt si am fost fericita... 2011 a fost un an frumos:)

 2011 din punct de vedere al blogului mi-a adus
  1. Cativa cititori in plus
  2. Vizualizari un pic mai multe
  3. Colaborari frumoase 
  4. Posturi interesante (zic eu)
  5. Il plac 323 de persoane pe Facebook fata de 45 anul trecut
  6.  Am 248 de persoane interesate
  7.  Sunt pe 498 in Zelist cu 6 persoane care link-eaza spre mine si  111 care ma au in blogrol


 Ce-mi doresc de la 2012?
  1.  Sa fiu un pic mai rezonabila si inainte sa ma enervez inutil sa gandesc un picut lucrurile la rece
  2. SA TREC CU BINE DE PRIMA SESIUNE!!!! 
  3. Sa mearga din ce-n ce mai bine cu franceza si spaniola (mai ales franceza!)
  4.  Sanatate. Ca-i mai buna decit toate.
  5.  Sa fie mama si tata si toti cei dragi iubiti si fericiti si sanatosi si plini de bani (sa mai scape si la mine.hihih)
  6.  Sa am o vacanta undeva, in afara tarii. 
  7.  Sa dau 10 kg jos. Sa las dracului tigara aia nenorocita. Sa nu ma mai tund!!!
  8. Sa citesc mai mult ca anul asta, spre rusinica mea
  9.  Sa fiu atenta si la nevoile altora, dar sa nu-mi pese ce zic toti idiotii
  10.  Sa fac un curs de ceva. Vad eu de ce. Make-up/ foto/ dans
  11.  Sa invat sa gatesc lucruri speciale
  12.  Sa investesc in chestii mai scumpe, dar de calitate
  13.  Un job bine platit sa-mi fac anumite placeri personale si sa o scutesc pe mama de o suma considerabila
  14.  Sa-mi gasesc un apartament frumos si ieftin si intr-o zona bunicica
  15.  Sa am note MARI si sa nu ma mai enervez din prostii!!!
  16.  Sa ma culc fericita si sa ma trezesc fericita. Sa nu stau mai mult de 15 minute trista! PE CEAS
  17. Sa fac curat in farduri, parfumele, hainute si sa arunc ceea ce este expirat si sa donez ceea ce nu mai port
  18.  Sa folosesc protectie solara si sa ma cremuiesc in fiecare seara
  19.  Sa fac sport de 3 ori/saptamana
  20. Sa pun banuti deoparte lunar
  21.  Sa invat DIN TIMP pentru examene, asta include si noptile, chiar daca voi fi nevoita sa beau cafea. Bleaaaaaaah
  22.  Sa nu mai beau cola sau alte sucuri!!
 Si atat. Listele lungi nu folosesc la nimic, doar te plafonezi in prostii.

 Ce va urez voua? Liniste, sanatate, iubire, rabdare, compasiune, toleranta, pace si banuti multi:) Un An Nou fericit, iubitii mei, sa ne citim cu drag, la Anul. Va iubesc!

PS-Ce faceti de Revelion? Eu voi petrece de data aceasta cu cativa oameni apropiati si vom sta linistiti la un paharel de vorba. Am imbatranit, gata!

    Despre diplomatie si alti demoni

    Si cu diplomatia asta ce ti-e? "Fii diplomat, mamica ca asa trebuie". Si incerci sa fii diplomat cu toti dobitocii, sa pastrezi aparentele de persoana civilizata carele esti tu, c-asa-i frumos.

    Ai iesit cu iubitul/a in public, vorbesti frumos, cald, mieros, o/il saruti, iar cand ajungeti acasa mortii si ranitii sunt injuraturi de mare finete, ca nu doar atat poti. Dar "Sa pastram aparentele, trebuie sa pozam in cuplul perfect". Pacat ca nu stiti sa va iubiti. Nici pe voi, nici pe cel de langa, cu care cica formati un cuplu. Formati pe dracu.

    Stii cum e? Daca vrei sa-njuri, nu injura dom'le, pai nu e politicos ca o fata sa injure? Vrei sa zbieri? Nu zbiera, ai innebunit?? Faci scene, circ, panarama?

     In iubire si-n prietenie nu exista diplomatie. Prefer sa-ti zic acum ca m-a deranjat ca nu m-ai luat la ora 22.32 in brate cu mana stanga asa cum imi place mie decat sa zic "Sunt diplomata, domnule, o sa ma ia maine la 22.32" si totul va fi ok. Prefer sa-i zic prietenei mele ca m-a enervat la culme nu stiu ce, decat sa fiu diplomata si sa o las balta.

     De-aia-i bine sa zici. Ca si diplomatia asta, creeaza frustrari...

    joi, 29 decembrie 2011

    Parerea ta

    Stiti ca pentru mine conteaza foarte mult parerea voastra. Dupa cum puteti observa, am schimbat(iar)tema blogului, pentru ca ma plictisesc foarte foarte repede, iar cealalta mi se parea prea serioara asa ca am ales una mai jucausa, vie, colorata.

     Mie imi place tare mult, insa nu stiu ce parere aveti voi. Asa ca, populatie...LA VOT!


    Va place mai mult tema de dinainte sau cea actuala?
    Cea actuala
    Cea de dinainte
    Cauta una cu mai multe desene/culori
    Cauta una mai simpla
    Seriale online subtitrate

    miercuri, 28 decembrie 2011

    Gata, am imbatranit

    Acum 19 ani, cam la vremea asta, asa, pe 28 decembrie, se nastea o stea. EU!!!:D Intre timp am devenit frumusica, inteligentuta, devreme acasa, silitoare si simpatica. Ah si...talentata.

     Nunununu, glumesc! Adica nu glumesc cu calitatile (pe care evident le am) ci glumesc cu descrierea idioata pe care mi-am facut-o, in loc sa astept sa o faca altii.

    Am crescut. Acum am 19. Scriam si anii trecuti despre aniversarile mele AICI la 18 si AICI la 17 anisori.

     Acum am 19. Sa-mi traiesc si pana la anul sa fiu de o mie de ori mai buna ca cea care sunt acum!

    marți, 27 decembrie 2011

    Vorbesti sau taci?

    Acum c-au trecut si sarbatorile, iar pana la postul pe care planuiesc sa-l postez inainte de finele acestui an, sa trecem la treburi serioase. Mi-am propus sa scriu, daca nu zilnic, macar la 2-3 zile MAXIM!!! :) Asa ca tineti-va bine, Im back for good. Sper ca nu ati mancat/baut prea mult si nu sunteti unul/a dintre cei care au aparut pe la stiri cu intoxicatii, indigestii si alte..."fericiri".

     Si acum:

    Sa zicem c-ai un prieten sau o prietena. Apropiat/a sau mai putin apropiat/a. Cert este ca aveti cateva amintiri frumusele impreuna, ati petrecut/petreceti in continuare momente frumoase, ai fost alaturi de el/ea in momente relativ importante.

     Ei bine, si el/ea are un/o iubit/a care il/o inseala si tot orasul stie mai putin bunul/a ta/u prieten/a. Si printre acel "tot orasul"care stie de aventurile tumultoase ale celuilalt te afli si tu.

     Si atunci ce-ti ramane de facut? Ai 2 variante:
     1. Taci din gura pe principiul: "Nu e treaba mea" si astepti ca celalalt sa descopere singur sau, de ce nu, sa-i spuna altceva, nu vrei sa te bagi in viata si-n relatiile oamenilor, chiar daca sunteti apropiati.
    2. Spui tot, chiar daca stii ca nu e treaba ta, dar consideri ca daca stii un asemenea lucru, nu ai niciun drept sa-l ascunzi de un om care-ar putea fi ranit.

     Eu personal as spune. De fapt am si facut-o o data si nu am fost crezuta, respectiva a ramas cu respectivul, iar dupa 6 luni, cand a inselat-o cu o alta, a vazut cu ochii proprii si s-a intors cu ochii-n lacrimi la cei care-i spusesera adevarul atunci cand ea nu vroia sa-l vada.


     Si atunci, ce facem? Vorbim sau tacem? Eu personal as vrea sa stiu adevarul...mai spuneam acum ceva timp AICI ca Minciuna te induce-n eroare, Adevarul iti da optiunea de-a alege...

    duminică, 25 decembrie 2011

    Sa se faca fericire la voi, iubitilor

    Dragii mei, iata ca se implineste si al 3-lea Craciun de cand eu va scriu mesaje frumoase aici.

     In 2008 eram un copilas naiv si natang care nu prea stia cu ce se mananca viata (eh, a vorbit omul matur si inteligent)
     In 2009 eram fericita, 2009 cred c-a fost un an foarte buuun iar 2010 l-a urmat la fel.
    2011 prima jumatate si un pic dupa a fost G-E-N-I-A-L, apoi lucrurile au inceput sa o ia la vale, lucru pe care-l pun pe seama faptului ca viata se schimbase complet...si asa e si acum...

     In primul si-n primul rand, vreau sa va multumesc celor care-ati ramas langa mine de-a lungul celor (aproape) 3 anisori si celor care ati venit pe parcurs si ati ramas aici. Va multumesc si celor care m-ati criticat, criticile voastre m-au facut sa fiu mai buna.

     A venit iarasi un sfarsit de an. Dar nu fiti tristi, iubitilor, dupa orice sfarsit vine un nou Inceput. Inceput cu aer de nou, de proaspat, de o Noua Sansa. Miroase a iubire, respect, intelegere si realizari care de care mai marete. Poate 2011 nu a fost perfect. Poate am dat-o-n bara, nu am stiut sa iubim, am iubit pe cine nu trebuie, am respectat pe cine nu a trebuit si i-am batjocorit pe cei care erau demni de respect.Poate am gresit. Poate am spus lucruri care nu trebuiau spuse si lucrurile importante le-am spus prea tarziu sau nu le-am spus deloc.

     Eu va doresc clasicul "Craciun fericit, iubitii mei" si sa aveti parte de tot ceea ce este mai bun pentru voi si pentru cei dragi voua! Iubirea, Intelegerea si Respectul sa va inconjoare.

     PS-NU mancati prostii, kilogramele se aduuuna, se aduuuna, se aduuuna...

     Hai va iubesc, simpaticilor!