sâmbătă, 4 mai 2013

Paste

Am avut o zi productiva. (A se citi cu ton ironic).Dimineata m-am trezit la 12, am baut un suc super mare de grapefruit stors (yumm!)si am vrut sa joc badminton insa din pacate toate terenurile erau ocupate asa ca am sfarsit prin a alerga aproape 2 km, urmati de o plimbare in pas rapid pana pe plaja.

M-am rasfatat cu un super somn de aproape 3 ore, am luat cina (aici e 6, da?) si ma pregatesc sa fac oua rrrrosiii si albastreeee si galbene (doar asa am gasit vopsea, as fi vrut sa le fac pe toate rosii) si apoi incet incet catre slujba de Inviere (daaa, avem biserica romaneasca ortodoxa, we rock!)

Meniul meu de Paste e SUPER-DIETETIC. O salata uriasa, cu o portie mini de cartofi cu mustar si condimente la cuptor si pui la punga, tot la cuptor si el. Ca desert niste miniminimini tarte cu gem. Si o supa de rosii. N-am chef sa ma ingras 2 kg in 2 zile doar pentru ca intrec masura intr-un stil cretin.

Si e liniste. Si va doresc si eu voua liniste si pace. In primul rand cu propria persoana. Iubiti-va, nimeni nu o va face daca voi nu o faceti. Si luptati pentru ceea ce doriti.

Un post super-egocentrist despre ce fac eu


Am si uitat de postarile mele lunare in care imi notez ce s-a intamplat demn de mentionat in luna respectiva. In luna Martie am fost acasa, asa ca prin urmare nu am apucat sa scriu, si iaca, Aprilie e pe final! Asa ca voi scrie pentru amandoua acum.


Martie
- M-am mentinut deocamdata (cu o mica variatie de la prajiturile de acasa) la o greutate care incepe cu 4
-Am rezolvat cea mai mare problema pe care o aveam!!!
-Am cunoscut niste oameni ultra-frumosi!
-Am fost acasa
-Lista de filme a ajuns la 23 si lista de carti la 10.

-Am avut parte de mega-distractie in RO
-Am vazut niste piese de teatru si niste filme extraordinare

Aprilie
-Am obtinut niste super note
-Am rezervat bilete sa merg in Portugalia, Lisabona, in vara, ha!
-M-am apucat de inot, ca sa mai inlocuiesc din sala
-S-au intamplat niste chestii mega-ultra care nu se mai intamplasera pana acum.

Cam pe scurt atat, restu'e in mintea mea si e mult prea personal. E clar ca nu mai scriu ca inainte. E clar de altfel ca nu mai sunt nici cine eram inainte. Am trecut prin multe, am invatat multe dar mai presus de toate am invatat ca "If you want to succeed more than you want to breathe, then you know you'll be successful". And I did it. Mi-am testat niste limite pe care le-am depasit si inca nu am terminat. Am trecut uluitor de bine peste niste teste de la universitate, am depus formalitatile pentru Erasmus si mi-am ales niste cursuri foarte frumoase, iar acum ma asteapta 2 examene pe 22 si 29 mai dupa care urmeaza o super vara!

Vai, de cate ori am folosit cuvantul super! Pentru ca e super super super, viata e super, nu e asa?:):):):)