joi, 10 februarie 2011

Ghidul fraierului anonim sau a commenturilor deplasate

No hai să vă mai explic io o treabă (de parcă nu ar fi fost destul de clară în regulile pe care blogul ăsta le are, dar unii dintre voi nu vă obosiţi să le citiţi). Aşa că să facem o scurtă recapitulare.

 Ziceam aşa: Nu accept oamenii agresivi, enervanţi şi cicălitori. 
Asta înseamnă că nu vii aici ca pe tarlaua lu bunică-ta şi te apuci să dai comentarii agresive, că nu mă impresionezi. Nu, nici măcar nu mă enervezi. Şi dacă eşti cicălitor îţi mai trântesc şi un spam.

Nu accept fufele şi fătălăii care nu sunt în stare să îşi asume o identitate şi se ascund în spatele anonimatului.  Şi care încearcă să-şi reverse frustrările aici.Oricum o să aflu odată şi odată cine sunteţi.
Asta înseamnă că nu te apuci să dai comentarii anonime şi să faci pe deşteptu, că de fapt nici măcar nu exişti pentru mine. Aşa că dacă te simţi deştept/eaptă şi ai ceva INTELIGENT de zis loghează-te, sau cel puţin semnează-te la sfârşit şi asumă-ţi mizeriile pe care le zici.

Dacă v-am făcut de rahat pe undeva, ar fi bine să veniţi aici cu argumente. 
Că dacă vii şi-mi zici că scriu ca dracu, că-s aşa şi pe dincolo şi vrăjeli iar o iei cu flit şi pici de fraier, că aici e tarlaua mea!

Nu simt deloc nevoia de a mă justifica în faţa cuiva de ce scriu, cum scriu, pentru cine scriu, unde scriu şi când scriu.
Asta cred că a fost destul de clară. Aşa că dragă cititorule... fii niţel mai deştept şi nu încerca să-mi explici ce e bine sau inteligent sau rău pentru mine. Că asta io decid!

Dacă începeţi să insistaţi şi să vă repetaţi, din nou, am să vă tai firul. 
Deci te rog io frumos, nu te repeta. Că asta face omul când n-are decât un singur argument şi ăla prost. Se repetă. Şi atunci când nu se repetă tace. Vezi poate-ţi place mai mult varianta cu "tace". Aplic-o. 

 Dacă consider eu că întreceţi măsura, la fel.
Adică în traducere liberă, eu decid când te simţi mai deştept decât eşti, nu tu. Că repet, aici e tarlaua mea.

Îmi rezerv dreptul de a şterge sau aproba orice comentarii am eu chef.
As in: Dacă nu ţi-am aprobat comentariul de rahat nu înseamnă că nu l-am văzut sau că am uitat să-i dau approve sau că i-am dat decline din greşeală. Asta înseamnă că nu trebuie să te apuci să dai commenturi de genul "nu mi-ai dat approve la comment, eşti o frustrată". Că singuru frustrat de pe aici eşti tu, suferi de nebăgare de seamă. Şi din nou, nu mă impresionezi. At all.

 Nu iau sfaturi de viaţă de la tot poporul.
Aşa că dragă comentator (anonim, în mod special), abţine-te că dacă am nevoie de ajutor mă aduc la Andrei Gheorghe, ăla cu 9595.

Şi nu-mi ziceţi voi când şi ce să scriu.
Asta e un fel de nota bene, cu magnam cum laudae. Aşa că... got it?

 PS- Dacă se regăseşte cineva aici.. înseamnă că s-a prins. 

7 comentarii:

INTJ spunea...

hmm ... nu ma regasesc, deci inseamna ca n-am reusit sa ma prind ... merg sa fac un dus prelungit (cu multe samponuri diferite) si apoi arunc hainele la gunoi. :P :))

Cristina Cioba spunea...

@intj-tu nu intri la categoria asta...tu intri la "comentatori simpatici":*

Andreea spunea...

Acum ma intrebam oare in ce categorie intru eu atunci cand mai comentez pe vreun blog?Stresanta nu sunt,sau nu atat de mult,sfaturi dau,dar numai din alea "probate" de mine inainte...

o zi placuta!

Cristina Cioba spunea...

@andreea-stai linistita, eu ma refeream doar la anonim, impertinenti, nesimtiti etc. ai inteles tu ideea. comentariile tale sunt placute, pertinente si binevenite!

te pupic!

Andra Dan spunea...

parca le-ai mai zis odata sau de mai multe ori la astia sa nu mai fie anonimi si naspa...of nu se mai invata minte odata!
eu promit ca sunt aici sa te contrazic in cel mai rau caz :D in rest, cheers girl!

Evergreen spunea...

Haha, drago, nu te enerva. Intotdeauna vor exista anonimi care vor spune rahaturi. Ignora-i.

fashion doctor spunea...

foarte bine ai spus!pe mine cate un anonim reuseste sa mi strice dispozitia.te pup,puisor.