joi, 1 iulie 2010

dirty

Nu o să uit niciodată ziua în care aveam pantalonii scurţi albi, strâmţi şi maieul alb decoltat. Prima zi oficială de primăvară şi soare. Privirea din ochii tăi şi modul cum m-ai avut chiar acolo...pe covor. Săruturile, mâinile alea atât de frumoase pe sânii mei... Privirea în care citeam plăcerea. Felul în care-mi spuneai pe nume. Gemetele târzii în noapte. Dimineţile cu miros de sex în cameră şi miros de piele fierbinte. Marea în ochii tăi. Sunet de tocuri pe scări, rochii scurte şi buze roşii. Priviri. Mâini pe piciorul meu pe sub masă.

 And I never gave myself to another the way I give it to you

LATER EDIT: Din fericire, nu mai sunt de mult a lui, a fost un text pur "narativ", dacă pot să-i zic aşa. 

10 comentarii:

Danube Daughter spunea...

Yeah, sometimes you remain his forever.

Camelcutza spunea...

Buna ,
Nu stiu daca practici pe blog link exchange-ul, eu ti-am descoperit de curand blogul, si te-as ruga, cand ai timp si daca doresti acest lucru, sa arunci un ochi si peste blogul meu, si daca iti este pe plac, sa-l adaugi in blogroll. Te voi adauga si eu la sectia Parteneri.
O zi buna,
Camelia
http://camelcutza.blogspot.com/

Balaurita spunea...

chiar daca s-a terminat, amintirile ne raman pentru totdeauna si sunt ale noastre, astfel ca, putem face un efort sa ne amintim doar momentele frumoase din momente diferite ale existentei noastre...asa cum acesta este pentru tine

realbadpisy spunea...

pfff! nu mai vb de lucruri sfinte....ca mai e ceva pana vine al meu :( ....si hormoni mey deja incep sa vada ceva scenari dupa ce au citi randurile scrise de tine.

Camelcutza spunea...

te-am adaugat! o zi frumoasa! xoxo

Anonim spunea...

And I never gave myself to another the way I give it to you [pf.cand e sa stai cu altul..cred ca , fraza de mai sus o sa iti vina in minte !] minunta postarea ..[hug>:D<]

Iustinel spunea...

Memoria schimba culoarea amintirilor. :)

Virtualkid spunea...

Usor cam dura abordarea!
Desi, si eu m-am cam saturat!

Michellinne spunea...

M-ai cucerit! Cu un simplu text narativ ;))

Miss Sunshine spunea...

muuuultumesc, dragilor:-)