duminică, 14 noiembrie 2010

Ei, hai hai!

Auz ce mi-au zis ăştia azi. Că-s romantică, sensibilă şi profundă. Ete rahat. Asta ziceţi voi. Sunt mai mult FUNDĂ decât PRO. Sunt chiar contra, dacă mă gândesc mai bine.

 Azi m-am enervat aşa tare din cauza unei tute care râde ca o spartă, că mi-a venit să închid blogul. Ete iaca, că nu-l inchid. Să se mai amuze şi data viitoare.

 Nu sunt sensibilă absolut deloc. Am punctele mele sensibile, dar pe mine nu mă sensibilizează prostia şi incultura. Şi mă lasă rece tot felul de specimene. 

 De suferit nu sufăr, da de unde dracu să ştiţi voi ăia care comentaţi când nici măcar nu mă cunoaşteţi? Ba chiar râd toată ziua. Şi nu, nu de proastă, ci de fraieri ca vooooi. Ahahahahahha. 

 Şi cu asta basta. Blogul ăsta rămâne aici.

Later edit şi totodată PS- Aici nu vor mai apărea niciodată sentimentele mele ci doar diferite tematici pe care am să le abordez şi comentez ironic, as usual. Atât.

20 de comentarii:

Anonim spunea...

Cred ca asa te vreau. Romantica, sufletista, dar si hotarata atunci cand cineva "intra cu bocancii" in sentimentele tale. Ce-ti doresc? Tarie de caracter, putere sa treci peste toate si intelepciunea de a discerne intre sinceritate si ipocrizie.
Vei sti in sufletul tau cine sunt, chiar daca, spre parerea ta de rau, voi ramane si eu o anonima....

INTJ spunea...

degeaba ... daca n-ai pus si poza! ROFL!!!

mai serios: the world is full of empty shells, shells wich remained empty trough time ... who'd really want/need one?

Cristina Cioba spunea...

@anonim/a- Multumesc pt toate cele spuse, nu stiu cine esti, chiar nu am nici cea mai mica idee, imi pare rau

Cristina Cioba spunea...

@intj-nobody:D

Alexandra spunea...

ti-am mai spus eu de multe ori ca lumea atunci cand nu are ceva mai bun de spus decat tine incepe sa critice pentru ca e cel mai simplu si mai usor. da-i incolo!

ColourMePretty spunea...

ai un tag...nu de suflet dar posibil cu implicatii
http://colourmeprettyamo.blogspot.com/2010/11/tag-my-perfect-imperfections.html

Cristina Cioba spunea...

@alexandra- da, dar unii devin de o prostie agresiva, si devine enervant...

Cristina Cioba spunea...

@ramona-multzu mult, ramonico:*

Sugar Queen spunea...

Te-ai tâmpit?!
Suferă(de tine şi nu numai), plângi, înjură, fii fericită, râzi, dă-i dracului, fă ce vrei, e viaţa ta, e blogul tău.

„Acela dintre voi care este fără de păcat, să arunce primul piatra... ” noi promitem să aruncăm cu bolovani, în voi, dacă comentaţi :)

Ah, spune-i „tutei” că nu-i frumos să vorbească cu gura plină, să continuie să sugă şi când termină să se pronunţe. :) Ştiu, sunt obraznică, asta e.

p.s. Eşti minunată! Argumentele celorlalţi sunt invalide, dacă tu vrei.

DeliasBeautyBlog spunea...

Nu mai baga in seama toate invidioasele,duc lipsa de ocupatie.
Sper sa te mai inveseleasca Blog Awaerd-ul pe care il ai la mine pe blog! :)
Te pup!

Simonette spunea...

Mai, aici trebuie sa scrii ce vrei tu sa scrii si sa nu tii cont, DELOC, de unii comentatori impertinenti si fara simt al umorului, dreptatii, frumosului. etc! Este blogul TAU si faci ce vrei TU. Nu le place - sa nu citeasca!

Cristina Cioba spunea...

@cameleona- merci merci merci, scumpa!:*

Cristina Cioba spunea...

@sweet-merci mult. si pt comentariu si pt blog award!:D

Cristina Cioba spunea...

@simonette- dap, asa e, numa ca tocmai de asta citesc, de prosti ce sunt

Cristina spunea...

Faptul că eşti romantică, sufletistă, sinceră nu este un lucru rău. Admir ceea ce scrii, modul în care o faci, sinceritatea cuvintelor tale şi nu vreau să schimbi asta. Credemă ai fost primul blog care m-a inspirat enorm şi care l-am citit cap coadă.

Te aşteaptă o leapsă la mine pe blog. Sper să o faci:D

Cristina Cioba spunea...

@cristina-multumesc mult! sigur ca o fac!

Anonim spunea...

mie-mi place cum scrii și ți-am mai spus. dacă las comentariul aici e pentru că vreau să-mi asum, ca să zic așa, ceea ce am afirmat... și știi, înțelegi de ce.

cred că nimic nu poate dezvolta mai frumos un om decât scrisul și cititul. și actoria. unii fac una, alții alta... și există cei care le fac pe toate trei.
faptul că ai scris aici și te-ai expus nu este de blamat în niciun caz. și eu am făcut asta pe blogul meu și crede-mă că mi-am auzit multe. însă așa cum spunea cineva... uneori trebuie să te uiți și de la cine vin cuvintele alea. oamenii care nu reușesc să înțeleagă ceea ce transmiți, cei care nu pricep că există oameni atât de frumos construiți... sunt demni de milă (îi putem numi în zeci de alte feluri, dar până la urmă la asta se reduce totul- la milă).
îmi placi sensibilă și profundă- și nu sunt singura din câte văd. e mare lucru să poți simți toate câte le simți și asta e "averea" ta... ai să înțelegi asta mai târziu, dacă nu cumva ai înțeles deja:)

așa că nu... în momentul în care te vei limita și te vei îngrădi... blogul acesta nu vei mai fi tu... și ar fi trist.
cu drag. m.

Cristina Cioba spunea...

@monica-multzu mult de tot:)

Anonim spunea...

Am ceva timp de cand iti citesc blogul in draci. Cand sunt trista,euforica,inidiferent de ce amestecatura de sentimente prezint in momentul respectiv.Si ma ridica mereu.Absolut mereu.
Fii constienta de ceea ce esti si de cum esti si nu lasa pe nimeni sa te doboare,sunt multi care vor incerca asta,pentru ca asa sunt oamenii,coplesiti de prostie,ipocrizie si alte sentimente care ascund indivie,complexe si restul gastii :) .Esti deosebita,mi`e atat de simplu sa spun asta,pentru ca esti,intradevar esti.
Toti care vor comenta mult,prost si inutil blogul tau si modul tau de a expune o bucata "de viata" si este din simplul fapt ca ei nu vor putea niciodata sa ajunga la sufletul unei persoane prin niste cuvinte simple care ajung unde trebuie,ating ce trebuie si raman acolo,raman pentru mult timp.
So,stay tuned!
Anda >:d<

Cristina Cioba spunea...

anda-mersi mult!!