miercuri, 24 noiembrie 2010

Indragosteste-ma de tine!

Eu cred în soartă şi în reversul medaliei. Şi mai cred şi că ce ai făcut tu se întoarce sub o altă formă. Da! Una mai dură şi dublă faţă de ce ai dat. Ai dat două palme? Primeşti înapoi 4 palme şi un şut bonus(figurate, bineînţeles). 

 Şi mai cred şi că apare ei bine, nu Făt-Frumos pe cal alb, dar măcar ceva asemănător, că vreau să mă îndrăgostesc!!!
Aşa că nu ştiu cine eşti, unde eşti, dacă mă cunoşti, dar îndrăgosteşte-mă de tine!

10 comentarii:

INTJ spunea...

1. "good things are worth waiting for", nu crezi?
1.a. (din cate stiu eu) acum ai avea alte prioritati

2. poate ca regula cu dublul o fi valabila (didn't ever bother to check) ... da-n mod cert la partea cu semnul te inseli (aka: matematica poate descrie viata, da' nu o poate inlocui)

Simonette spunea...

auzi


ia termina tu cu idei d alea de "ce faci se intoarce inzecit".

Unii (ca mine) facura lucruri urate in viata si nu le prinde bine asa "injuratura".

Ha?!!

:*

Cristina Cioba spunea...

@intj-1.asa e, dar totusi o indragosteala mica nu strica...
2.asa o fi...dar roata mereu se intoarce...

Cristina Cioba spunea...

@simonette-pai toti platim, nu?toate sa platesc in viata asta..

INTJ spunea...

@Sunshine ... ce ma deosebeste pe mine de X ... daca ma "incalzeste" (oricat de putin) faptul ca "roata se intoarce"? chiar vreau sa fiu ca X? eu mai degraba ii urez din inima all the best ... ca, poate asa (daca-i merge bine), nu mai face rau inca unei persoane.

ps: inainte ma refeream la vorba aia cu facerea de bine ... caz in care "roata se invarte" si se primeste de zece ori inapoi ... opusul!

Cristina Cioba spunea...

@intj-da aici nu e vb de revenge sau de being awful sau d-alea. nici macar nu e vb ca vrei sa sufere. da'e vorba ca vrei sa realizeze ce ti-a facut si sa simta pe pielea lui cum e...
especially when it comes to someone that you loved A LOT!

Zuzele spunea...

Cu siguranta se va implini si minunea asta! Fix ca tine eram eu acum 5 ani pe vremea asta, inainte sa-l cunosc, absolut intamplator, pe cel care m-a indragostit de el :)
Si da, totul are o rasplata in viata asta, m-am convins de n+1 ori pana acum !
Sa fii iubita!:*

Cristina Cioba spunea...

@zuzele-asa sa fie, sa dea Domnu...

INTJ spunea...

@Sunshine ... nush. eu zic asa: nu ajunge ca stiu eu cat de naspa poate fi? de ce sa mai afle, in mod practic (adica prin suferinta), si altii asta? in fond, pentru cine (chiar) vrea sa stie, avem teoria.

Simonette spunea...

@INTJ

da. de acord cu tine. Perfect. Pana la urma...de ce sa sufere cineva cat am suferit eu? de ce sa il/o doara si pe el/ea? De ce?

Poate ca ajungi sa gandesti asa doar atunci cand aflii ce e durerea, nelinistea, intrebarea, exclamarea..etc...

@Miss

Toate se platesc, asa e. Ar trebui ca cineva sa ne plateasca si faptele bune. Si, gandesc eu, ca asa s ar putea ajunge la un soi de echilibru. Ba mai mutl, la o inclinatie spre plati bune(daca le pot spune asa). Insa tu spui ca nu e asa. Ca ce facem bine se plaateste (sau nu) cu bine, si ce facem rau se plateste cu rau. Nu putem sa le punem in balanta (faptele bune si rele pe care le facem) si sa nu mai incasam nimic?