vineri, 29 aprilie 2011

Hai să ne bălăcărim ca la grădi

Ce se poartă acum?! X m-a făcut de rahat în online? Păi hai să postez și eu una despre el. Și pac pac commenturi, admiratori, hateri, ăia țin cu mine, ăia țin cu el, care cu cine-apucă.

Viața e prea scurtă ca să ataci oameni aiurea, să scrii posturi tâmpite pe blog sau să fii ipocrit. Nu-mi pasă cine/ce/cum/când/unde. Am obosit să văd certuri aiurea și insulte cretine la adresa unor oameni pe care nu-i cunoști. Vă mâncați între voi ca vulturii și mai pică câte unul așa, la mijloc. Cui naiba-i pasă de dobitoceniile astea?! Sau mai clar, chiar avem timp de asta? Sau mai bine citim o carte, vedem un film, ieșim la o plimbare?

A, da. Nu pot să sufăr   Nu-mi plac oamenii care atunci când se ceartă cu cineva implică încă alți 20 de inși să-i apere valorile. Păi stai puțin, I can do it on my own. Pot să fac față singură. Avem ceva de împărțit? Hai să împărțim. Dar fiecare pe cont propriu.

Să-mi explice și mie cineva care-i faza asta cu porcăiala între bloggeri. Că io n-o pricep. Ca la grădi. A, tu ai zis despre mine asta? Te fac praaaaf. Am zis despre tine asta?! Fă-mă praf. Frankly, I don t give a damn. Mie una nu mi-ar păsa că a zis x care habar n-are cine sunt, nici măcar nu suntem din același oraș dar știe el dăshtăptu ce atitudine am eu sau cine-s eu. Sau și mai mult, cu cine o ard, ce gândesc, ce mănânc dimineața.

PS- Acest post nu are legătură cu mine. Am văzut vreo 4 posturi în blogosferă în ultima săptămână, 2 certuri amestecate pac pac. Și oamenii respectivi nici nu se cunosc.

Ce naiba e cu voi?!?!?!? Să-mi zică și mie cineva care-i faza cu pierdutul timpului aiurea?

PS-NU, nu sunt implicată-n vreuna din certurile respective, dar am fost revoltată

6 comentarii:

G.W. spunea...

ce nu face plictiseala din om

Felicia spunea...

In fata unui calculator toti sunt curajosi, toti au tupeu, toti sunt zei.....Dar fata-n fata suntem best "frendz"!

Lillee spunea...

Da, am vazut si eu asemenea cazuri. Cred ca este metoda cea mai buna ( aleasa de ei ) sa-si faca trafic. Cand vad ca altceva nu mai functioneaza...deh, pac pac. :))
Parerea mea :)

Cristina Cioba spunea...

@g.w-e trist, daca din plictiseala ne apucam sa jignim oameni..

Cristina Cioba spunea...

@felicia-ai dreptate!mai ales k respectivele de care vbeam nici nu se stiu live.deci de ce sa nu fii zeu si sa ataci nitel?!

Cristina Cioba spunea...

@lillee-uite ca e si asta. sau e poate orgoliul ca cineva sa se "bage" in favoarea ta