duminică, 15 mai 2011

Nu ai loc în mine, suntem prea mulți deja!

Nu există răspunsuri care nu doară. Nu există ”a evita”. Vom răni oameni, cu un rictus pe buze de parc-am face-o intenționat. Îi vom răni, îi vom priva de afecțiunea, de zâmbetele noastre, de noi cu totul. Și punct și pa. Deci lucruri care-l fac pe om să se simtă mizerabil.

Nu sunt invincibilă. Trepidez ori de câte ori aud de unul sau de altul și mă stresez și tremur cu cămașa udă lipită de piele. Dar e ok, încă am simțul umorului. Iar barurile sunt încă deschise. Ș-apăi na, dacă tot mîncăm căcat, hai  să ne prefacem că ne și place.

E ca și cum inima e conectată de creier și ori de câte ori aude de tine face pe tâmpita și zănatica că oricum nu mă ascultă niciodata de ce mama naibii m-ar asculta?Să fie sanatoasă și să facă ce vrea tâmpita.

Și până la urmă asta o fi fericirea, un lucru micmicmicmic care trece pe lângă tine și nici nu l-ai văzut pentru că erai prea ocupat să o cauți. Să o cauți să o cauți să o cauți

Nu sunt invincibilă!

4 comentarii:

INTJ spunea...

si fiindca nu exista fericire in absenta iubirii ...

"Ben Willis: Once upon a time, I wanted to know what love was. Love is there if you want it to be. You just have to see that it's wrapped in beauty and hidden away in between the seconds of your life. If you don't stop for a minute, you might miss it."

Cashback (2006)

Laura Driha spunea...

Nu suntem invincibili niciunul. Pana doctorii n-au sa inlocuiasca sufletul c-un manunchi de flori uscate, cu o galtusa de piatra sparta sau macar o furtuna de vant... toti vom cadea cand va vrea ea! :)
Mi-a placut postul tau! Lasa loc povestilor personale sa se intrupeze in randurile tale... Multumesc!

Cristina Cioba spunea...

@intj-o alta recomandare de film...super, sa icnerc sa-l vad saptamana asta...super citat...

Cristina Cioba spunea...

@laura driha-multumesc din suflet iubita mea!