luni, 27 iunie 2011

Rușine, da nu prea....

Am vrut să scriu că trăiesc un iad. Că toate lucrurile care mi se întâmplă sunt de rahat. Că trec printr-o situație penibilă și că mi-e frică de BAC de mor.

Apoi m-am rușinat. Eu trăiesc un iad? NU! Trăiește un iad cel care nu are o mână, sau și mai rău, nu are niciuna. Cel care nu are unde locui. Cel care nu are ce mânca și mănâncă din gunoaie. Cel care e bolnav. Nu are părinți. Suferă.

Să-mi fie rușine!

Sunt un om fericit. La română, știu că sunteți curioși ce-a picat la partea III. A picat caracterizarea unui personaj din textul dramatic la alegere din Caragiale, Sorescu sau Petrescu.

Deștepții au scris Ultima noapte de dragoste, întâia de război, sau Harap-Alb. Good job, smarties
Eu am ales Iona. Sper la peste 9.60. De-ar merge și de-acu tot așa....

M-ați întrebat dacă sunt camere. La noi nu au fost. În săli în schimb nu s-a copiat, nu s-a vorbit. Cel puțin în a mea.

That it s it folks.

19 comentarii:

Tiida spunea...

Succes in continuare! :)

Lauren spunea...

Aoleu Iona :)) Eu cred ca speram la un 10, dar la Act Venetian :)) Multa bafta mai departe, & it's ok to feel scared!! :D

Oanna spunea...

Si eu tot Iona am scris :)). Un coleg nu citise toata cerinta si cand mai avea o ora, ii zice supraveghetoarei ca a gresit 1 pag jum si ca vrea sa transcrie. Scrisese Ultima noapte :))..in rest ce pot sa zic. Se putea si mai rau :))

Miercuri si vineri o sa fiu lesinata de-a dreptu :|.

dedeea spunea...

Felicitari pentru Bac.:d Efortul tau de a invata 35 de opere merita rasplatit.Insa nu mi se pare corect sa zici de ceilalti ca sunt ,,destepti''.Fiecare cu problema lui.
Poate au inclinatii spre alte domenii sau poate au avut emotii.Nimeni nu poate stii ce a fost in mintea sau sufletul lor.Cred ca nu ar mai trebui sa judeci atat de mult persoanele.

Dia spunea...

Felicitari, ma bucur ca te-ai descurcat:).Succes pe mai departe:)

Anonim spunea...

Iona am scris si eu. Nici la mine in sala nu s-a copiat si nu s-a vorbit si nici camere nu sunt. Si sa fim seriosi, ce satisfactie as avea daca as copia si as lua 10 sau peste 9.50 la o materie cand stiu clar ca nu am muncit eu pentru nota? Eh, dar nu multi gandesc asa. :) Bafta multa in continuare!

Unknown spunea...

Si eu speram la 10 la romana la bac si m-am trezit cu 9.70,m-am suparat putin pentru ca stiam ca am facut totul bine,dar mi-a trecut:D.Bafta in continuare:*

Sunshine spunea...

Dupa BAC,afara a urmat asa zisul"schimb de impresii"si am constatat ca multi au ales "Ultima noapte de dragoste,intaia noapte de razboi".
La noi in liceu sunt camere si chestia amuzanta e ca la nivel de liceu se vorbise sa dam fiecare cate 50 de lei pt protocol ca cica"sa fie draguti profii" ce vin din liceele din afara orasului,insa banii stransi s-a auzit ca s-au folosit pt achizitionarea camerelor.Majoritatea au dat bani pt a copia insa surpriza,mare surpriza,nu poti nici sa intorci capu in stanga sau in dreapta.Erau unii afata pe stilul"Bagami-as ****beep.am dat bani si ****";))Au fost prezenti si niste politisti care aveau dreptul sa te controleze in caz ca le pareai suspect...Camerele au fost verificate de 3 ori in timpul examenului.A fost ceva de genu: zambeste camera te iubeste,ochiul ministrului invatamantului te priveste:))
Mult succes in continuare!!!

Cristina Cioba spunea...

@tiida-merci, sa fie!!!!

Cristina Cioba spunea...

@lauren-act venetian?hm?

merci scumpa!!!

Cristina Cioba spunea...

@oanna-bine macar k a realizat baiatu si a corectat!!:)

la ce mai ai de dat?mate&stuff, let me guess:))

Cristina Cioba spunea...

@dedeea-nu judec pe nimeni. ce, daca ai alte inclinatii, inseamna ca ai impresia ca romanul e text dramatic?hai sa fim seriosi, lasati fazele astea deoparte si hai sa deschidem ochii

te pup, bine ai venit

Cristina Cioba spunea...

@dia-merci din suflet!

Cristina Cioba spunea...

@ideegeniale-EXACTTT!!!:d bafta si tie, scumpa mea, sa auzim de bine!

Cristina Cioba spunea...

@precious boutique-si nici n-avea rost contestatie...

Cristina Cioba spunea...

sunshine-ce triiiist!!!
bafta si tie, la ce mai ai???

Sunshine spunea...

Multumes frumos.Mai am la mate si biologie si sper ca totul sa decurga la fel de bine ca azi..

Cristina Cioba spunea...

@sunshine-cu placere, sa revii si miercuri sa-mi zici ce facusi:* de unde esti?

morphine spunea...

Tin minte ca intr-o dimineata[in timpul BACului] m-am dus cu mp3 pana la scoala,ca de obicei... in fiecare dimineata.Ajungand acolo mi-am scos castile din urechi si am inceput sa vb cu colegii,si am uitat de mp3.
Cand intram m-au oprit,m-au pus sa scot mp3ul sa-l arat,etc.credeam ca ma baga in puscarie=))