vineri, 2 septembrie 2011

Jurnal de nefumator (III)

Curva aia de,... Ahem. O luam de la capat.

Tigara...sau mai bine zis, absenta ei... m-a facut sa ma trezesc la 8 !!! dimineata, sa fac vreo 4-5 ture de casa, sa sun doi prieteni si sa plang, ca-n cele din urma sa PLANG. Literalmente si cu lacrimi. Cu L-A-C-R-I-M-I.

 Deci probabil dac-ar fi trebuit sa dau in cap cuiva pentru un pachet de tigari as fi facut-o.

 Zic sa ma uit la Sex and the City, poate ma mai linistesc si devin (din nou)rabdatoare. Eh pe naiba. Ce s-a gandit Carrie sa faca?Mda, sa-si aprinda tigara. $#$%#$%#$^, cu tot respectul, Sarah Jessica Parker.

 Cred ca universul comploteeeeaza!

PS-A 3a zi fara tutuuun! Bravo mie, sunt geniala!

16 comentarii:

Anda spunea...

Am o luna de cand nu mai fumez.a fost groaznic la inceput,plangeam din nimic,aveam si frisoane din cauza sevrajului,iar daca ma enervam,eram gata gata sa mi aprind o tigara.acum e mult mai bine,nici nu mai simt nevoia sa fumez,chiar se poate,da e al naibii de greu...nu i inteleg pe aia care spun sa bei apa,sa mananci fructe etc...prostii,cand tie iti vine sa sari la primul fumator, sa i smulgi tigara din mana si sa o dai gata dintr un fum:).dar fii tare,va fi din ce in ce mai bine,stiu ce vorbesc.Bafta

iri spunea...

mai du=te sa-ti mai puna chestii d-alea pe burta:))

A woman's heart spunea...

Ar fi usor sa nu avem nici un obstacol cand vrem sa facem ceva,nu? Daca invingi ispita poti sa te vezi invingatoare;) succes. si daca reusesti sa ne anunti ca ma ambitionez si ma las si eu...totusi pana atunci vreau sa vad ca se poate! o zi buna!

Cristina Cioba spunea...

@anda-in sfarsit cineva care ma intelege...mersi din suflet ptr sfat!!:* dupa cat timp trece asta cu plansu?ca si eu plang ca vita..

te-ai ingrasat???

mersi mult!

Cristina Cioba spunea...

@iri-azi am fost la a 2a sedinta si ma simt muuuult mai bine:)

Cristina Cioba spunea...

@lucruri simple-scumpa mea..bine ai venit!si da, se poate!!!am deja 3 zile cu orele numarate!!:D

hai,...ca poti!

Itsa spunea...

Cred ca iti era mult mai usor sa renunti treptat.Bunica prietenei mele are probleme grave la stomac din cauza lor.De ce??Prima oara cand se trezea,era tigarea apoi micul dejun,iar asta m-a pus putin pe ganduri.Si eu incerc sa ma las si am inceput sa le raresc.Un pachet ma tine cam o saptamana.Nu cred ca as putea sa le las brusc,m-as da cu capu`de pereti.

Unknown spunea...

:( nu pot decat sa te felicit inca o data pentru puterea pe care o ai si sa fii tare in continuare,ai incercat si cu plasturii aia din farmacie?

morphine spunea...

Bananele te scapa de mahmureala, dependenta de tutun si depresie

Nikky spunea...

ok scumpo, daca tot consideri tigarile niste c...e ai putea sa nu le lasi sa te f..a in halu ala. gandeste-te in felu urmator, daca nu ma las o sa mor de foame in scotia pt ca sunt extrem de scumpe tigarile.:-)) Hai ca stiu k poti!!!!!
PS: Poti sa ma suni cand vrei

Cristina Cioba spunea...

@itsa-a fost mult mai bine asa:) treptat e greu, asa am rupt tot raul de la radacina:) incearca si tu!

Cristina Cioba spunea...

@preciousb-mersi mult!nu pot incerca cu plasturi, ca aia contin nicotina, iar mie prin metoda asta mi s-a scos toata nicotina din corp.deci as strica tot ce-am facut pana acum:) mersi oricum de sfat!:*

Cristina Cioba spunea...

@morphine-mersi mult!!!:D asta chiar nu stiam!

Cristina Cioba spunea...

@nikky-love yaa!!!

Vera spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anda spunea...

nu m am ingrasat decat un kg,in primele zile,dar apoi l am dat jos la aerobic,oricum trb sa ai grija ce mananci.dac ai timp de sala sau aerobic,te ejuta mult.Chestia cu sevrajul depinde de gradul de dependenta,la mine a tinut cam trei saptamani,totul e sa nu cedezi,poti sa plangi,sa urli,sa faci ca toti dracii,dar nu fuma:)).Bafta