joi, 1 septembrie 2011

Magic is everyhere you look...

Putine lucruri sunt mai puternice decat un zambet, un cuvant pozitiv, un "poti sa o faci"cand situatia e mizerabila...

  Dar atunci cand una dintre cele mai dragi persoane se incapataneaza sa te indeparteze, e ciudat. E ciudat pentru ca in cele din urma va reusi.Si vei pleca, si isi va dori sa se fi purtat mai frumos, sau cel putin...altfel.

 Recunosc, am tendinta sa complic lucrurile, dar nu o fac intentionat. O fac din cauza faptului ca eu ofer mult.Eu dau tot. Si nu exista "eu ofer mult", ci mai degraba "eu primesc prea putin.". Poate sevrajul din cauza lasatului de fumat isi spune cuvantul.

 Credeam c-am invatat lectia aceea in care daca cineva te iubeste, are timp pentru tine. Fara minciuni, fara promisiuni false.Nu o stiu, si nici nu cred c-o sa stiu vreodata. Nota 2, ma pun singura jos!

Cred ca cer prea mult de la mine... Si dau prea mult. Ma voi abtine.Si astept. Pe cuvant..astept sa iasa soarele ala care straluceste si la mine pe straduta...

 Si acum serios: s-a lasat cineva de fumat?Ciiiiitt tttimpppp dureaza sevrajul asta???Ma omoara...

PS-48 DE H FARA FUMAT!

9 comentarii:

Anamaria spunea...

mda... cam asta simt si eu acum..

iar cu fumatul fi tare, o sa treaca . noi iti tinem pumnii :*

Anonim spunea...

Miss S, tu esti o scumpa si o fata ptuernica!Ce naiba faci, cedezi in fata unor rahaturi de tigari???Ei na!

Cristina Cioba spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

*puternica.

ps-vlad t:*

calidor spunea...

In aceste momente mai dificile, ar fi tare bine sa iti propui sa te relaxezi. Pur si simplu, cand vin starile de nervozitate, si nu ai chef de nimic care sa te tina ocupata altfel, te poti intinde pur si simplu sa te odihnesti, lasandu-te pur si simplu sa te "inghita" patul. Eventual ceva muzica placuta, nu foarte dinamica, in surdina, ca sa nu adormi inainte de a te fi relaxat suficient.

Si inca ceva, foarte important.Ar fi de preferat sa incerci sa te gendesti la cu totul altceva decat la orice aspect legat de imaginea ta de fost fumator. Chiar daca ai fost, nu mai conteaza. S-a dus. Evita orice ocazie care ar facilita conrinuarea situatiei care a fost.

Succes. Noi te sustinem cu drag.
Hugs.

Nikky spunea...

Sti cum se spune: Dupa ploaie vine soare. iti recomand piesa de la voltaj Viata-i mult prea scurta. :*

cara's beauty toys spunea...

Hai ca poti! Primele 2 sapt sunt cele mai urate, dupa ai impresia ca deja te-ai obisnuit fara tigara intre degete. Eu am rezistat 1 luna si jum, pana am iesit cu niste prieteni fumatori si din cauza lor m-am reapucat....

Felicia spunea...

Prima saptamana a fost aiurea pentru mine. Cand ieseam cu pe'afara si ma intalneam cu prietenii, ei normal ca fumau, iar eu trebuia sa lupt cu dorinta de a fuma. Chiar si cand eram la laptop, trebuia sa tin un pix in gura pentru ca aveam senzatia ca-mi lipseste ceva. Daca ai vointa poti sa te lasi. Mai ales ca o sa ai si ceva bani in buzunar in plus, ti-o spun eu cea care fuma doua pachete de tigari pe zi, adica 22 de lei se duceau intr-o singura zi.

Cristina Cioba spunea...

@anamaria-join the club...vesel club, ce sa zic!

awww, mersi din sufletttt!!!:*