luni, 12 decembrie 2011

Eu il vreau si el nu ma vrea

ATENTIE: POSTUL ACESTA NU REFLECTA NICIO SITUATIE REALA DIN PROPRIA MEA VIATA LA MOMENTUL ACTUAL.

 Macar o data am zis fiecare dintre noi prostia asta. Si apoi ne-am belit ochii ca de broasca intrebandu-ne ce ne-o fi legat de dobitoc. O mie de defecte, comportament ingrozitor si asa mai departe si...totusi...

 La inceput mesaje frumoase, alintat, cata iubire, hai ca dam pe-afara, cucerim lumea, suntem doar noi doi, nimeni nu conteaza si asa mai departe. Si apare prima chestie in care te suna si-ti zice "Iubita mea, nu pot sa ne vedem in seara asta, trebuie sa o ajut pe mama sa impacheteze tapetul de pe pereti, ca-l vindem. Te iubesc inimioara! Te sun mai incolo sa-ti zic noapte buna, printesa mea", si tot ce-auzi tu e "Te iubesc inimioara! Te sun mai incolo sa-ti zic noapte buna, printesa mea" A doua zi dimineata dupa ce te-ai zvarcolit ca n-ai primit mesaj de la idiot ii trimiti tu mesaj ca te gandesti "Ce rost are sa mai astept, fac ce simt", mesaj la care nu primesti niciun raspuns. "O fi ocupat, nu vreau sa fiu stresanta"

 Papusa, barbatii care te vor nu dispar. Barbatii care te vor nu stau si nu suna o zi intreaga pe motive ca "Am fost ocupat". O zi are 24 de ore intregi, din care el NU a avut 2 minutele libere sa te sune.  Cauta-l tu in continuare, dispera, plangi, mananca tone de ciocolata, ca asta-i solutia.

 Am facut si eu asta, si mi-am jurat (chiar recent) ca nu am de gand sa mai fac asta sub nicio forma. Daca se va mai intoarce la tine cand il cauti ca disperata? Sigur ca da!!! Sa mai rada o data de tine.

 Heeeeyyyy, trezeste-te!!!! Chiar vrei un asemenea om langa tine? Pai da, normal, il mai vrei si dupa ce te-a inselat, te-a pocnit si badaran si nesimtit si fara pic de respect?!??! Chiar vrei asta?

 Si apoi ce te vei gandi? "CU CE-AM GRESIT DE M-A PARASIT? CE MA FAC ACUM?" WOW-atitudine de femeie adevarata!!! Disperata, obsesiv-compulsiva si toata lista de apelative nu prea placute. Cine si-ar dori o astfel de femeie? Intotdeauna am considerat ca femeile trebuie sa fie greu accesibile! Stii cum e? Daca tot te vinzi, vinde-te scump. Joaca-ti cartile dur!

 Niciodata ca femeie sa nu pari usoara! Niciodata! Pentru ca marfa accesibila tuturor e pipaita de toti, dar ramasa pe raft, pentru ca nu o ia nimeni.

"EU il iubesc mult, dar el mereu ma evita si ma ocoleste, iar atunci cand vine la mine sunt mereu disponibila, nu conteaza ce ora e, eu niciodata, NICIODATA, nu am nimic mai important de facut decat el, tot timpul el este pe primul loc. Daca el spune ca iese in oras, nu am nicio problema, dar eu MEREU voi lasa balta toate iesirile pentru el. Nu ma deranjeaza daca m-a inselat, am stat si am suferit in tacere, dar consider ca fiecare om are dreptul la o noua sansa. Stiu ca a gresit, dar il iubesc. O data m-a si lovit, dar stiu ca era nervos si baut si l-am iertat. Eu pot sa-l iert si sa-l inteleg cu toate calitatile si defectele si tot ce vine la pachet CU EL " WOW, WOW WOW, daca asa gandesti, opreste-te ACUM!!! Du-te la baie, trage-ti doua palme, spala-te pe fata cu apa RECE si trezeste-te!!! E cazul sa pleci...

Si poate ar fi cazul sa iti repeti ca un barbat care te iubeste te respecta, stie sa te tina langa el si sa te surprinda cu mici maruntisuri care conteaza atat de mult. Si nu din obligatie ci pentru ca stie ce are langa el... Si nu asteapta sa piarda ca sa aprecieze!

 Am scris postul asta pentru ca m-am saturat sa vad femei care plang un an de zile dupa o relatie. Nu are rost, nu merita timp. Nu esti un pic ocupata sa-ti faci o cariera si sa ajungi cineva?! Oare...?

8 comentarii:

Nikky spunea...

ah si ipocrizia asta e de mai multe feluri. pot sa-ti spun in clipa asta ca mereu prima reactie va fi disperarea orice se intampla, si sti de ce? pt ca EA il iubeste pe EL, iar EA cand e indragostita da tot ce e mai bun din sufletul ei, doar ca dintr-o relatie de genu sa iasa calcata in picioare cu confidence-ul la pamant si gata gata sa renunte la viata. reactia initiala nu poate fi controlata de nimeni. singurul lucru pe care poti sa il faci este sa iti revi pana nu e prea tarziu si ajungi sa iei decizii care mai tarziu le vei regreta. Viata e frumoasa in felu ei pt ca e pictata in mai multe culori, dar din pacate mai exista si negru si gri. Acuma depinde numai de tine ce nuanta alegi :D

Felicia spunea...

Ce-ai scris tu, imi aminteste de o carte scrisa de Stefan Zweig - Suflete zbuciumate. Ea il iubeste pe el, dar el nu prea, asa ca el, din mila, se casatoreste cu ea. Finalul e tragic.....Te pup!

Ela spunea...

"Papusa, barbatii care te vor nu dispar. Barbatii care te vor nu stau si nu suna o zi intreaga pe motive ca "Am fost ocupat". O zi are 24 de ore intregi, din care el NU a avut 2 minutele libere sa te sune."

Sunt 100% de acord!!!!!!!

Am trecut si eu prin asa ceva.Fostul prieten(iubit nu pot sa il numesc pentru ca nu am simtit nici macar ceva apropiat de iubire)era genul de persoana careia ii placea sa se distreze,sa fie carcotas cu orice si oricine si nu prea cunostea definitiile cuvintelor "respect" si "seriozitate".Intr-o vara a fost acasa la parinti (el era din alt oras),a avut intr-adevar treaba de facut la noua casa pe care o construiau daaaar in toata ziua,sa nu ai tu cateva secunde sa dai un beep sau sa concepi un mesaj?!Hai ca nu sunt nascuta ieri!A incercat sa o dea cotita,a mai tot gresit el pana cand a facut-o lata cu altceva de m-a marcat pe viata.Am mai stat cu el dupa asta dar la scurt timp dupa, am luat decizia de a rupe tot.Vroiam sa imi recapat demnitatea,vroiam sa fiu libera si sa nu ma mai las tarata in jos de un gunoi...

reindeer spunea...

"ATENTIE: POSTUL ACESTA NU REFLECTA NICIO SITUATIE REALA DIN PROPRIA MEA VIATA LA MOMENTUL ACTUAL."

"Am facut si eu asta, si mi-am jurat (chiar recent) ca nu am de gand sa mai fac asta sub nicio forma."

In rest, bun subiectul abordat. Te citesc cu placere de fiecare data!

Cristina Cioba spunea...

@nikky-mov, te rog:P

Cristina Cioba spunea...

@felicia-o sa o citesc, merci de idee:)

Cristina Cioba spunea...

@ela- asa e...te distrugi si ptr ce???plus de asta uite ce fericita esti acum:) toate se intampla c-un motiv, nu?

Cristina Cioba spunea...

@reindeer-bine venisi:)

nu reprezinta nicio situatie reala din propria mea viata la momentul ACTUAL, asta am spus. citeste cu atentie inainte sa reprosezi ceva cuiva:)

sper sa mai revii, merci:) pupici