miercuri, 25 ianuarie 2012

Shoooc




Ma, sunt socata. Nu pot sa-mi schimb fata de straight face de vreo 10 minute. Intrai si eu pe facebook ca tot omu', dupa sesiune mai ales (dar si-n timpul ei, chiar si la biblioteca. shush, n-am zis nimic) si ce vaaad:


est fiancée à Y. Eee... adicatelea se logodira. O sa ziceti "ce-ai ma nebuno, daca se iubesc oamenii?" Pai oi fi eu nebuna, da'astia-s clasa a 11-a...


Pot sa vomit?!


Ce naiba e cu adolescentii de azi? (Zise matura) Si ce mai inseamna termenul asta de.."logodna"? Mai inseamna ceva? Eu de ce stiam ca trebuie sa fie ceva sfant, pur, care se face din iubire, si care inseamna ca mai ai un an, maxim 2 pana la nunta? De ce nu a venit nimeni si la mine cu un update? Intreb si eu...


Si inca ceva: Ce e cu graba asta de a fi logodita, fetelor? Mi se pare mie sau e cool sa zici "Sunt logodita?"



14 comentarii:

Iina spunea...

Auzi, auzi, pt schimbarea statusului in "logodita" trebuie dovada? Adicatelea al meu mi-a zis: facem nunta cand vrei tu. Eu ii zic ca vreau totul pompos, cu cerere, inel, cina, lacrimi de la el si aplauze de la public. Daca am doar vorbele lui ma pot considera logodita? Dovada e in sufletul meu. Pot? POOOOT?!
:))
Da, logodna e atunci cand iubesti persoana aia incat esti dispus sa iti imparti viata. La 17 ani nu cred ca stii ce inseamna sa iti imparti viata...

Alex spunea...

Am si eu un prieten care se casatoreste la toamna:). El 21 ea 18. Nici eu nu inteleg ce se intampla... Au facut logodna vara trecuta(biserica, restaurant, cu verighete...)

eva spunea...

cum era aia cu furtul de pe net?:)

nu stiu daca stiai de asta: http://www.andreicrivat.ro/2011/10/06/o-poveste-cu-zile-si-nopti/

morphine spunea...

Cand eu terminam liceul o colega era deja logodita, iar anul trecut si-au tinut nunta.
Ea are deja familie, la 20 de ani, eu termin cu facultatea peste 5 ani.

Interesant:))

Ela spunea...

Chiar saptamana asta am gasit intr-o revista un articol despre ce reprezinta logodna in sensul bisericesc.Se presupune ca este pasul dinaintea casatoriei si este tratata cu mare seriozitate si respect de catre preoti,la fel ar trebui sa fie luata si de catre cei logoditi.

Acei liceeni probabil ca au vrut sa devina mai seriosi si cumva sa simbolizeze asta printr-o uniune a lor sfintita inca de pe acum.Daca e asa si au de gand ca la un moment dat sa se casatoreasca,atunci sa fie intr-un ceas bun dar daca nu si o fac doar pentru ca e cool,atunci subscriu:pot sa vomit?

faboulissta spunea...

Goana dupa mariaj nu este decat o faza. Logodna undeva inainte de 24 de ani eu,na o consider o incercare stupida de a-ti cladi o viata de cuplu la risc..

Cristina Cioba spunea...

@lina-fruuumosss!!!:X

la 17 ani inca nu esti in stare sa speli niste sosete calumea, pe-ale tale...d-apai pe-ale inca unuia:))

Cristina Cioba spunea...

@art of shine-mi se pare ingrozitor...sincer! nu stiu de ce...dar e...pfoai...stii cum e emisiunea aia toddlers and tiaras? cum sunt alea mici machiate inadecvat, asa-mi imaginez o fata de 18 ani in rochie de mireasa:) hai sa zicem ca na, locuiesc impreuna, de-i iubirea asa mare (sa zicem!), dar ce rezolva o hartie? o sa ai mai incolo copii pe cap si eventual un partaj de facut si multe muuulteee lacrimi si pumni in cap...

Cristina Cioba spunea...

@eva- Las-o mai, ea are impresia ca e vreo sfanta... de fapt, e ipocrita pana la Dumnezeu si inapoi. Dar cand iti place sa fii pupat in c**, asa e...merci!

Cristina Cioba spunea...

@morphine-mie-mi zicii??? abia acum incep sa-mi dau seama ce sa fac cu viata mea, si inca nu sunt nici pe departe sigura, daramite sa ma gandesc la martiis..pff..

te pup!cum merge sesiunea?

Cristina Cioba spunea...

@ela-vomit eu prima, dar putem s-o facem si impreuna:)))

Cristina Cioba spunea...

@faboulissta-bine ai venit, in primul rand! asa cred si eu, cata dreptate ai...24 pare o varsta perfecta!:)

pupici

Iina spunea...

Nu exista varsta potrivita pentru maritis. Daca iti impui o varsta si gasesti pe cineva mai devreme, e posibil sa il pierzi din cauza prejudecatilor impuse. Pe partea cealalta, daca pana la varsta aia nu ai gasit pe nimeni e posibil sa iti faci ganduri rele de fata mare nemaritata :)
Maritisul este potrivit atunci cand ai gasit persoana potrivita. Desigur, maturitatea intra in discutie.

Felicia spunea...

Eu cred ca majaoritatea fetelor care se logodesc si se casatoresc, o fac doar sa le arate prietenelor rochia de nunta, inelul cu diamanta, cat de mult le iubeste gigel etc. Eu sincer nu prea am inteles-o pe asta cu nunta. Adica, daca il iubesti pe cel de langa tine, nu trebuie neaparat sa semnezi ceva, il iubesti pur si simplu.