joi, 8 martie 2012

Exista viata dupa casatorie?

Introducere cretina: (Puteti sari peste ea, e egocentrism in cantitati industriale) Hello world, sper ca nu m-ati dat disparuta, sa zicem c-am fost busy cu niste proiecte...personale. Eseuri, teme la spaniola, franceza si alte minuni d-astea minunate. Stiti voi.

Nimic nou. In afara de faptul ca fac programul de 8 minute de abdomene in fiecare seara. Il gasiti pe youtube, e minunat, pici ca o musca dupa ce-l termini (daca-l termini) si te uiti la nenica ala plin de muschi cum sta ca un domn si face abdomene de zici ca e ceva firesc si mai si vorbeste intre cand tu abia poti respira. Daca sunteti interesati/e gasiti sub titlul "8 min abs", desi tipul mai are si alte programe de exercitii, se vede ca omul stie ce face. Am o febra musculara de-mi vine sa vomit carabusi mentolati. Mmm... trece. Cand?!?!!?

Asa. Radem, glumim da'mai scriem, nu baieti?


Si acu intrebarea existentiala (p-asta o coc de vreo 2 zile).  Ce naiba e cu femeile astea care dupa ce se casatoresc au impresia ca viata se termina?

  • Mananca ca la balamuc ca doar oricum a luat-o, n-o mai lasa-o ca pune 20-25 de kilograme. Ete o nimicuta toata. E la fel de sexy si cu si fara ele.
  • Nu se mai machiaza (n cazuri in care "nu ma lasa sotul"). Pai sotul ala al tau e batut in scafarliuta?
  • Cele care mananca bataie cu ghiotura si zic "E lasa mama, femeia mai merita si cate-o palma". Pai si bou care ti-o da ce merita? Suturi ca la banda rulanta, nu? "Nu mama, el e seful, el e barbat". hai nu ma prosti.
  • Femeile cu parul lung in general si-l tund. Pai di ci?
  • In multe din cazurile cunoscute personal nu mai exista "iesiri cu fetele"ci "iesiri in cuplu"
  • Sex nu, cratita da.

Ciudat, nu?

7 comentarii:

Felicia spunea...

Din punctul meu de vedere, multe femei(chiar si barbati) confund atractia cu dragostea. Si cand, tutele, cred ca se casatoresc din dragoste, de fapt, ele sunt doar atrase de respectivii. Cand atractia se duce, unele dintre ele fie divorteaza la un an sau doi, fie raman cu ala....

Ela spunea...

La multi ani!


Cunosc femei care indeplinesc toate
"conditiile" prezentate de tine mai sus sau daca nu toate, cel putin una dintre ele deci sa inteleg ca asa e sa fie?... Hell no! Nu e si nici nu o sa fie,cel putin nu pentru mine.Ma feresc sa ajung asa si desi se spune ca exact ed ce te feresti de aia dai,eu ma rog la toti sfintii ca sa nu se intample asa.

-De ingrasat nu as vrea sa ma ingras decat atat cat sa arat mai feminina(caci m-am saturat sa fiu slaba)dar in nici un caz sa uit de mine si sa ajung sa nu ma mai recunosc
-De machiat o sa vreau sa ma machiez pentru ca asta cred ca poate sa faca oricine,indiferent daca are mult timp sau nu,indiferent daca ai copii sau nu;nu exista sa nu ai tu cateva minute pe zi sa iti dai cu un corector,un blush,un rimel,un creion de ochi si un gloss sau un rujulet roz!
-Bataie,ha!I will kick hiss ass out of my life daca indrazneste sa ma atinga macar...Urasc violenta in orice forma!
-Ca tunsoare sa stii ca as adopta orice stil,totul este sa ma prinda si sa imi dea o stare buna dar nu ma voi tunde scurt doar pentru ca asa cere eticheta varstei sau a statutului de casatorita
-Iesiri sper din inima sa fie,chiar si in cuplu doar,numai sa fie desi sincer,nu as suporta sa fiu legata numai si numai de o persoana toata viata,cred in viata sociala!Nu exagerari,gen,zi de zi,noapte de noapte dar acolo in limitele normalului
-Sex,sper sa fie mai degraba pe principiul calitate nu cantitate ;)

Viata dupa casatorie exista atata timp cat exista minte!Daca il iubesti pe cel din fata ta,atunci trebuie sa te iubesti mai intai pe tine!

Cristina Cioba spunea...

@felicia-mda...trist! raman si uite ce faci...da dde ce raman, aia-i intrebarica...

Cristina Cioba spunea...

@ela-la multi ani frumoaso!!!

iubito, te-ai saturat sa fii slaba?donez 10 kilute...doresti?:)))

mi-a placut enorm gandirea ta...esti o fata minunata!

peter spunea...

se schimba dansele dupa mariaj, observatia e pertinenta. probabil efectele domesticirii casnice. o relaxare exagerata. negarea libertatii. ca apoi sa revina nostalgia, refugiul in afara coliviei de aur. tat felu' da locuri comune (lieux communs, common places). difera doar actorii si locatia.

Cristina Cioba spunea...

@peter-din pacate de data asta, ai dreptate...

CristianaD spunea...

Mi-a dat Dzeu un barbat langa mine, viitor sot, care niciodata nu-mi va spune sa nu am grija de mine sau sa nu ies.


ATENTIE: BARBATUL CARE NU STIE CE SA FACA CU TINE IN DORMITOR, EVIDENT CA TE TRIMITE IN BUCATARIE.

Bucataria e prietena mea, si petrec timp in ea de placere, nu din obligatie.

Logodnicul meu nu imi impune lucruri, el ma invata ce e bine, ma lasa sa ma dau cu capul de pereti, ma sustine si ma ia in brate mereu cand am nevoie.

Eu ma marit pt ca am gasit barbatul care ma merita.

Viata mea va fi si mai frumoasa dupa casatorie.

Pupici Frumoaso!:*