vineri, 31 august 2012

Iarasi despre Krem

Of, of, fac ce fac si nu scriu cand trebuie pe blog, iar acum uite ca Imperfecta mi-a luat-o inainte cu postul despre Krem, pe care totusi il voi scrie, desi banuiesc ca nu sunt singura care a scris despre el. In alta ordine de idei, tare mi-a placut ce auzii eu despre baietas. Krem e baietelul simpatic care a castigat Romanii au talent, sezonul II (mie personal mi-a placut, are fler si charisma)

Noul single al lui Krem il gasiti AICI, si trage un semnal de alarma privitor la...cratime, dar si la limba romana! Da, pentru ca toti stiti (ahahaha, sau chiar sunteti printre ei) analfabetii care isi permit a corecta "binevoitor", desigur cu chestii precum "eu cred ca ar trebuii sa sti k mata se scrie ajea". Doar ca intamplator, asa cum spune si Krem...MA-TA are cratima! Una mare si lata!

Imperfecta rade si ea la randul ei de "mirificul cocalar"care sincer pe mine ma face sa...plang! Mi se pare impardonabil felul cum nu "stie"unii sa foloseasca cratime, virgule (ba le pun prea multe, ba prea putine)...

Concluzie? JALE! Nu prea-mi pasa ca x sau y e analfabet (O mica mare paranteza: in Romania sunt 50 si ceva% de analfabeti functionali, adica cei care stiu sa citeasca, dar nu inteleg ce au scris. Ahahaha, cred ca asa sunt aia de-mi lasa comentarii simpatice. Trist, nu? Si ce e mai trist e ca nu ii numara nimeni pe cei SEMI analfabeti....)

M-am scarbit. Toti ne permitem de toate, dar limba romana-i o comoara, hai sa o ingropam...

4 comentarii:

Lost Child spunea...

nu a castigat RAT, nu s-a clasat nici in primele 3 locuri, dar cu siguranta a devenit mai popular decat ceilalti.

Fata cu Cafea spunea...

Despre Krem.. Nu comentez nimic. Despre analfabeti, stii vorba aia: numai de bine!!:))

Anonim spunea...

Esti...sufletul meu pereche! :))
Macar de tine nu s-a luat nimeni pentru faptul ca.. "te limitezi la o cratima si nu iei in seama ce transmite omul".

Sunshine spunea...

Acum cateva zile am auzit prima data de el. Nasol...zic eu e un fel de Inna la masculin.:))