marți, 21 septembrie 2010

Review-recomandare

Un film extrem de bun, cu un joc actoricesc extraordinar şi poveste-deşi banală- pusă în scenă curat şi frumos. Joacă Kevin Zegers şi Sarmaire Armstrong, tineri, frumoşi şi talentaţi.

 Povestea e următoarea: Woody şi Nell se cunosc din copilărie, sunt vecini, dar sunt total diferiţi. Woody are o bursă sportivă, în timp ce Nell învaţă mult pentru a frecventa cursurile de la Yale. În plus, nu se pot suferi. Din păcate, o ceartă care izbucneşte între ei în faţa unui exponat aztec dintr-un muzeu, are un efect devastator: cei doi se trezesc a doua zi că au trupul celuilalt. Şi asta nu e totul: fiecare distruge sistematic viaţa celuilalt, până când îşi dau seama că trebuie să colaboreze ca să o scoată la capăt. Finalul vă las să-l descoperiţi singuri!

 Vă las trailerul şi câteva poze. Enjoy




Un al doilea film văzut tot recent care mie mi-a plăcut enorm de mult este The odd couple.
Un film mai mult decât bestial, cu 2 mari actori, jucat excelent, te face să râzi cu lacrimi. Perfect pentru o seară de leneveală dar totuşi cu chef de fun.
 Treaba merge cam aşa: Oscar (Walter Matthau) şi Felix (Jack Lemmon), doi prieteni vechi, nu s-au văzut timp de 17 ani. Acum Oscar locuieşte în Florida, iar Felix în New York. Într-o bună zi, Oscar este invitat de fiul său, Bruce, care îl invită să ia parte la nunta lui cu fiica lui Felix, care va avea loc în California. Oscar şi Felix se întâlnesc din nou la aeroportul internaţional din Los Angeles şi închiriază împreună o maşină pentru a ajunge la San Malina. Călătoria se transformă într-o adevărată odisee: cei doi se rătăcesc, strică maşina, au probleme cu poliţia, descoperă un cadavru, iar Felix o întâlneşte pe femeia vieţii lui. Toate aceste peripeţii nu îi împiedica totuşi să ajungă la timp la nuntă.
  
Enjoy!


8 comentarii:

Anonim spunea...

Pe primul l-am vazut si mi-a placut la nebunie, pe-al doilea nu, inca nu.

Iustinel spunea...

idem ideegeniale. :)

Cristina spunea...

Şi mie mi-a plăcut mult It's a boy girl thing,dar şi al doilea sună chiar bine

Simonette spunea...

foarte tare primul. ttrebuie sa l vad si eu urgent.

am mai vazut in ultima vreme "Grown Ups" Merita. Incearca-l!!

Si desigur, a aparut primul ep din seria 7 House:D

cu drag!

Cristina Cioba spunea...

merci, Simo. auzi, dar tu ce faci cu blogul, il lasi in paragina??

Simonette spunea...

ha. mereu de iei de mine. sunt in niste proiecte si nu am timpde nimic :(

Simonette spunea...

draga mea...

trebuie sa vezi urgent asta

http://sfarsitulnueaici.blogspot.com/2010/09/cu-drag-ces-amours-la.html

este minunat

Cristina Cioba spunea...

multumesc, Simona:D