marți, 7 septembrie 2010

Sinaia


Am venit, a fost una din cele mai misto experiente ever, a doua pe vara asta, dupa festivalul Ideo Ideis de la Alexandria, am cunoscut oameni noi, ne-am imprietenit, am cantat, ne-am jucat, am facut karaoke, am dansat, am tipat, am dormit in aceasi camera, am mancat la aceasi masa si...nu prea am dormit. Nopti nedormite at all cu mers direct la mic dejun (eventual in pijamale), after party-uri la camera 101 (multumim, galatenilor). 

 Am venit acasa cu telefonul plin de id-uri de messenger, numere de telefon, peste 500 de poze, si cu un gust un pic amar ca s-a terminat atat de repede tot. Cred ca o sa ne fie dor unii de altii si de noptile fara somn.

 Tabara per total a fost extrem de interesanta, fiind o tabara multi-culturala tema principala era discriminarea/combaterea discriminarii.

 Fiind foarte obosita (intr-o saptamana am dormit 24 de ore adunat, cred ca si asa e mult spus), nu-mi mai gasesc cuvintele, oricum a fost o experienta demna de invidiat. 

 Am facut bal mascat, piscina, sauna, jacuzzi, tot felul de jocuri, ne-am cunoscut si am ajuns sa ne fie drag unii de altii...cred ca prea drag, nu prea mai vroiam noi acasa!


Si astea fiind zise....va las cu linkul albumului de pe facebook cu pozele din tabara, ca sa nu le mai atasez aici.

Linkul: AICI

Per total, ca de final asa, a fost cea mai tare vara din toata viata. A fost hot de-a dreptul. Dupa ce o sa ma odihnesc cam vreo 2-3 de zile, o sa fiu fresh si cu forte noi (speram), pentru ca o sa inceapa scoala.


2010 cred ca e cel mai bun an de pana acum (poate si pentru ca nu aveam nicio asteptare de la vara asta...)

4 comentarii:

Balaurita spunea...

superbe pozele. deci inseamna ca ai avut parte de cateva zile foarte frumoase

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Iustinel spunea...

Deci, esti pregatita sa iei bataita la table? :-?

Miss Sunshine spunea...

da!:D