joi, 18 noiembrie 2010

Cum nu dorm io noptile-ironic

De câteva zile- probabil din cauza stresului şi tot ce se poate şi din cauza faptului că dorm câte puţin, fur câte-o ora de somn la prânz-, nu prea reuşesc să adorm devreme, adică la o oră relativ decentă. Adorm ba pe la 1, ba pe la 2, iar dimineaţa îmi corectez cearcănele cu un anti-cearcăn aplicat corect care-şi face treaba pac pac şi adorm rapid. 

Aseară m-am pus în pat, iar la ora 00:00 am setat tv-ul să se închidă singur în 45 de minute. Cele 45 de minute trecuseră iar eu nu dormeam. Tv-ul s-a închis, iar eu am zis să ascult nişte muzică-n căşti. Wrong. Că-mi ardea de somn nu de cântat...Şi a dormit eroina (adică IO! ), pe la 2 şi ceva... Fair enough. 

 Astăzi când am ajuns acasă- in jur de 14:30-, trebuind să plec la alte treburi la 16:10, mi-am pus în cap să nu dorm. Mi-am făcut un 3 în 1 strong, şi deşi eu nu beau cafele (doar latte-uri, cappucino, frappe-uri- chestii light,adică), m-am străduit să o dau pe gât fără prea multe comentarii, să mă ţina trează. M-a ţinut mai mult decât trează, mi-am făcut treaba cu brio iar în jur de ora 19:00 am ajuns acasă.

Iar acum mă pregătesc să ies la plimbarea de seară, să iau puţin aer. Şi casc...şi iar caaasc...şi caaasc într-una şi abia aştept să nimeresc patul- care sper că n-are chef de glume proaste ca aseară, adică să mă pun în pat şi să studiez pe rând ba tv-ul, ba mp3-ul, ba pereţii, ca să mă apuce dracii.

 Şi în altă ordine de idei, am o poză care o să vă amuze tare tare. Cu un bebe scuuuuump scuuuuump.. şi cu... varsat de vânt. 

M-am amuzat copios, că mi s-a părut atât de drăguţă şi neajutorată. Ihihihihihihi. 

LATER EDIT: În urma unui comentariu de copii frustraţi, ţin să specific că bebe e fff dulce, şi că poate fi funny, e doar vărsat de vânt, toţi copiii fac boala asta. Şi încă ceva, poza nu e pusă ca să fac mişto, şi nu mă refeream că am râs în sensul de ahahhaahah, uite cum arată, ci mi s-a părut extraordinar de scumpă şi drăgălaşă. Jesuuuus!!!!

12 comentarii:

AlLe` spunea...

cum sa te amuze fotografia aceasta? :O un copil cu varsat de vant tu iti dai seama? tie t-i se pare amuzant pentru ca privesti din afara ;)

Cristina Cioba spunea...

@alle-bai fetito, e treaba mea ce si cum mi se pare amuzant. poate fetita e surioara mea, sau ce stii tu?ce-ti pasa tie?nu stii nici gramatica, faci greseli MAJORE, scrii "t-i"in loc de "ti"si vii si-mi tii mie lectii de morala???
hai poate ai treaba...

ColourMePretty spunea...

same here...nu beau cafea niciodata, n-o suport, dar pacatuiesc cu frappe la plic, jacobs/nescaffe (alea din oras sunt tari si mai au si frisca, deci cah) sau 3in1 latte.
Si am probleme mari cu somnul, desi ma fortez sa ma scolo dimineata devreme chiar daca nu as avea de ce, in speranta ca adorm si eu la ore normale...de multe ori ma prinde 4 dimineata cu dureri de-mi plesneste capul, somn nici atat. Si cateodata ma culc la 3-4,ma scol la 8 si ma fortez sa nu dorm peste zi, si seara surpriza...tot nu adorm decat spre dimineata si simt ca turbez.
Si am prieteni care ar dormi toata ziua, cum pun capul pe perna cum adorm, bea cafele, dorm si dupa-amiaza, si tot sunt ok.
Acum cateva minute se luase curentul si faceam spume la gandul ca vine dupa ore si ca ma voi uita pe pereti, in timp ce ai mei se gandeau "nu-i nimic ca ne culcam" :)

Anonim spunea...

Ha, ha, ce haios e bebe. Si al meu a avut varsat de vant, dar a scapat cu mai putine bubite.

Cristina Cioba spunea...

@ramonica- scumpo, pai de ce nu incerci sa-ti reglezi somnul?eu am fost zilele astea asa de la stres si d-alea, nu stiu ce naiba, dar in rest la pranz si asa adorm f repede. tre sa ma dezobisnuiesc de dormit la pranz...

Cristina Cioba spunea...

@mama si iubita- draguuuut, e fff simpatica fetita!

Anita spunea...

Of, sa stii ca nici eu nu dorm noaptea. Adorm pe la 3,4. Am de citit o gramada, de lucrat pe proiecte. Imi vine sa mor cateodata!!!

INTJ spunea...

eu as spune ca, ori de cate ori avem ocazia/sansa, ar trebui sa facem ce vrem noi ... nu ce ni se spune ca "asa tre' sa fie". ti-e somn si nu preseaza nimic: dormi! ... fara sa tii cont de ora. nu ti-e somn? fa (altceva) ce vrei tu! in the end vei constata (multumita) ca ai trait viata ta ... nu a altora. :)

Cristina Cioba spunea...

@anita-eu sunt si a 12a, si presupun ca stii cum e. nu e atat de stresant, dar pe cat e de obositor...si na...dar supravietuiesc, ca trebuie:))

Cristina Cioba spunea...

@intj- dar e cam nasol momentu cand ajungi la concluzia ca ai o viata si p-aia o dormi:))

INTJ spunea...

nu vad de ce ar fi nasol ... din moment ce asta am vrut, asta mi-am dorit: sa dorm. pe de alta parte, si atunci cand nu vreau sa dorm fac tot posibilul sa nu dorm.

in medie dorm (deja de multi ani) cam 4-5 ore din 24 ... si nu dau 2 bani pe povestea aia cu 8 ore de somn. da' atunci cand ma pun in pat, as putea sa scriu pagini intregi despre cat de bine e, cat de placut e, cat de moale e perna, cat de calduta simt plapuma/patura, cat de bine miros asternuturile, cum ma amuza si in acelasi timp simt cum mi se topeste inima cand ea-si pune adormita bratul in jurul meu, cat ... da' mai bine ma opresc ca-i blogu' tau, nu al meu! :)

Cristina Cioba spunea...

@intj-taaaci, ca abia am ajuns de la dansat, si mi-am imaginat ce-ai zis tu acolo. yep, si asa e. you're right:P
si nu trebuie sa te opresti. aici ai frau liber, mai ales ca esti printre cei care nu sunt misogini sau nesimtiti:)