miercuri, 8 decembrie 2010

Revelatie

Azi am avut o revelaţie. 

Nu înţeleg fiinţele umane. Adică nu ne înţeleg pe noi. Adeseori ne complicăm vieţile în aşa hal încât ni se face scârbă şi groază. În loc să ne simplificăm vieţile noi preferăm să continuăm cu relaţii care nu merită, oameni care nu ne merită şi nu ne vor, oameni cu care nu ne înţelegem dar preferăm să credem că se vor schimba.

 Nu...oamenii nu se schimbă. Un bărbat sau un oarecare om care te tratează ca pe un rahat (pardon moi) aşa te va trata, pentru că asta eşti în ochii lui. Un rahat. Aşa că pleacă. Du-te tare şi nu rămâne lângă un om care te tratează ca pe un gunoi. Că nu meriţi!

 Eu am învăţat deja că nu merită să îţi complici viaţa, că trebuie să fie "foarte bine" şi nu doar "bine" şi nu merită să te complaci, să zaci în mizerie, să te mulţumeşti jumătăţi de măsură, cu resturi. 

Aşa că daţi-o dracu de dramă, că e prea scurtă viaţa asta să facem o dramă din ea. Te-a părăsit iubitu? Dă-l naibii, el a pierdut. Şi tot aşa...

 Am I right?

8 comentarii:

Sugar Queen spunea...

Şi tot aşa...
Iar ne gândim la acelaşi lucru. Chiar azi vorbeam cu prietena mea cum că îmi complic singură viaţa...

INTJ spunea...

"Am I right?" ... partial da. la "foarte" insa o dai in bara cu o aproximare (cat, mai exact, e acel "foarte"?) care-i de fapt o portita rezervata unei dezamagiri/depresii viitoare ... de care (imho) n-ai neaparat nevoie.

Cristina Cioba spunea...

@sugar queen-asta e o revelatie mai veche, ca-mi complic ca fraiera viata...pai am cam terminat-o cu complicatu..acu trecem la simplificat:D

Cristina Cioba spunea...

@intj- merci inca odata, si merci ca esti prezent la fiecare post..

Sugar Queen spunea...

Simplificat, sună minunat.

carbonaru spunea...

Ai dreptate...dar cate o fac. Stiu zeci de fete care stau langa unul, chiar daca le trateaza ca pe ultimele proaste.

Cristina Cioba spunea...

@sugar queen-din pacate..cu practica stam prost

Cristina Cioba spunea...

@carbonaru-da, asa e...dar o merita, daca accepta toate porcariile