duminică, 12 iunie 2011

Bloguri de curve, noua modă

Scria Lilica aici acum vreo săptămână despre așa zisele ”Bloguri de curve”. Și de atunci tot zic că o să-mi zic părerea despre astea. Ce să fac, trebuie să atac, it s fun:)). Cu toate le stiți pe Gladiola, Curvette și alte fete (?) care scriau astfel de bloguri. De fapt, ele au dat tonul în așa numitele ”whore pages”.
Lectură captivantă, nu zic nu, nopți nedormite și pline de sex cu necunoscuți (daaaaa, tentant, ce să zic) și despre   statutul de ”amantă”. Că miroase a minciună de la 100 de metri e ok, fiecare are dreptul de a-și trăi sau de-a scrie fantezii pe marginea vieții sale. Nicio problemă.

Curvette, pe numele de scenă, a fost demascată. Un articol foarte interesant despre cum a fost ea demascată îl găsiți AICI. Și interesant e că nu s-a aflat numai că o cheamă Mihaela, că-i place lectura, că are 78 de kilograme... ci și că arată...așa:


Nasol dă tine, fată, ce să zic, ești nasoală rău. Păcat de textele alea în care-și lăuda frumusețea.

Ei bine, și pe Gladiola o știți toți. Mulți dintre ei râdeți de ea (as I do ) alții îi trimiteți mail-uri în care-i cereți sfaturi. Fiecare cu părerea lui.
Cum se laudă în fiecare post cât de frumoasă, deșteaptă și cu bani (dar nu ai ei) este, cum domină ea lumea și așa mai departe. E ok, am zis, o fi real, n-o fi, asta nu contează.

Dar ce nu pot să înțeleg eu, nu-s blogurile astea în care vreo fătucă (cel mai probabil frustrată sau cu o lipsă cruntă de ocupație) sunt CITITORII. Ok, că citești ca pe un roman sau că te amuzi, atunci nu am nicio problemă.

Dar mor (spiritual vorbind) când văd comentarii în care efectiv o elogiază, o adoră, venerează, mai mai că i-ar ridica o statuie cu o... gladiolă?!

Asta ca asta, hai o adori, o venerezi, elogiezi, deja ai cumpărat materialele pentru statuie. Dar nu e a little bit frustrating să-i scrii mail-uri în care-i ceri sfaturi?! Habar n-ai cine e, e o identitate neasumată în spatele unui calculator. Poate fi directoare, sau vânzătoare la chioșcul de ziare care încearcă să-și pipereze viața (cel mai probabil a 2a, dar am încercat să nu fiu chiar așa scârbă). Darămite să-i mai și asculți sfaturile.

Și mai e un fenomen pe care nu-l înțeleg: lunar, sau poate chiar săptămânal mai zăresc câte-un blog din ăsta, despre viața de AMANTĂ. No shit, a devenit un ideal pentru puștoaicele de 15-16-17 ani să fie amante? Is this the right living? Don t get me wrong, a fi amantă nu înseamnă prin definiție a fi o curvă, ba chiar n-are nicio legătură (as long as you dont do this for a living). Dar e cool să inventezi povești cu câți te-ai culcat, câți te adoră, cum te cer 5 pe săptămână de nevastă. E probabil idealul de viață pe care-l vezi la 15 ani.

Dacă ne gândim logic, Gladiola for instance (da, i-am citit blog-ul și nu din plăcerea estetică, trust me) aproape încurajează ceea ce face ea și are impresia că modelul ei de viață e unul extraordinar. Și poate n-ai tupeul să vii pe-aici cu comentarii că tu doar îți povestești viața. Wrong! Tu doar mănânci rahat pentru că un adolescent (care e aproape prin definiție naiv) îți va crede ”poveștile”inventate de nevoia de a fi self-centred, de-a fi aplaudată pentru viața pe care o duci (sau mai bine zis n-o duci)

Greșit, Gladiola, 4, stai jos!

41 de comentarii:

C.L.M. spunea...

Eu nici macar nu stiu cine e Gladiola aia :))=))))))))))

Anonim spunea...

Ideea unui blog de confesiuni al unei dame de companie si consum nu este una rea ba chiar din contra ar putea aduce la lumina un tip de viata putin cunoscut pentru unii in special pericolele pe care o astfel de viata le are.In ceea ce priveste blog-urile enumerate de tine sunt... fantasy shit.

Pumpkin Pie spunea...

De Curvette am auzit prima oară de la Lillee, iar de Gladiola aia am auzit acum, pentru prima oară, de la tine. :P
Mai este şi curva de lângă tine. Adică... confesiunile târfei de lângă tine. :P
http://sufletdetarfa.blogspot.com/
Tipele scriu pentru că aşa ceva se caută. Şi lumea citeşte. De-aia. :)
Sau poate sunt doar frustrate şi vor să-şi pună scrie undeva fanteziile. :) Pentru mine e ok. Atâta timp cât este doar simplă lectură şi nu încep să pun botul...

Andra Dan spunea...

bleah, nu-mi place cum scrie curvette. am citit multe lucruri ce se vor fantezii insa niciodata asa vulgare si odioase. foarte bine ca au demascat-o! acum uitandu-te in urma, era destul de clar ca totul e o inventie!

Sabina spunea...

Pai si printre atatia crai, cand dracu' mai avea timp sa scrie nuvelele alea?

yoana spunea...

:))) pai la ce modele au adolescentele din ziua de azi ne mai surprinde ca vor sa fie amante? si sunt de parere ca daca tot vrei sa stie toata lumea ce ai facut tu in asternut si nu numai macar asuma-ti asta pana la capat. spune-ti pe numele real, pune o poza reala, scrie lucruri reale, fii pregatita sa fii pusa la zid, dar fii mandra ca e viata ta si nu doar vrajeala pt creduli..pupici miss s

Cristina Cioba spunea...

@c.l.m-google:P

Cristina Cioba spunea...

@anonim-exact, asta e rasp corect: fantasy shit

Cristina Cioba spunea...

@pumpkin-bine ai venit:)

e bine ca nu incepi sa pui botul. e treaba lor de ce scriu, sa fie sanatoase

Cristina Cioba spunea...

@danube-exact!nici mie nu-mi placea

Cristina Cioba spunea...

@chibit-good question!!!!

Cristina Cioba spunea...

@yoana-de ce sa te pregatesti sa fii pus la zid cand ai protectia anonimatului?:)) asa gandesc ele...poti sa scrii fantezii ohoho fara sa te acuze nimeni ca minti, nestiind ca vinzi paine la chioscu de langa petro

yoana spunea...

:))) nu m-ar surprinde ca si femeia de sarvici de la blocul meu sa se apuce de povestit fantezii erotico sexuale in curand..nume de cod maturicea :)))

Cristina Cioba spunea...

@yoana-heeei, this was bitchy. si femeile de servici au suflet (in mod normal as fi ironizat si eu, dar ma simt un pic rau, de asta m-a luat mila:)))

yoana spunea...

asta a mea zici ca e cruela de ville...:)) mi-o si imaginez in dresuri pornache, cu un bici de latex in mana si cu un sclav la picioare..cred ca-s bitchy din cauza ca mi-e rau..:))imi revin eu..si da de obicei si mie mi-e mila de femeile de servici

Cristina Cioba spunea...

@yoana-omg=))) bine, zic ce vroiam sa zic inainte...nume de cod: moppy (trebuie sa sune sexy, gen gladiola) bine fata?!

INTJ spunea...

"mi-o si imaginez in dresuri pornache, cu un bici de latex in mana si cu un sclav la picioare" ... hmm, on the safer side, eu n-as fi precizat "de latex" ... :)) =))

Cristina Cioba spunea...

@intj-why??:))

Pumpkin Pie spunea...

Mulţumesc pentru primire, însă eu bântui de multicel pe aici. :P
Îmi place să te citesc chiar foarte mult. :P

Lillee spunea...

Da, perfect de acord cu tine. Nu stiu cine e Gladiola si ce scrie ea p-acolo dar din cate am citit la tine imi dau seama ca incurajeaza. Eh, uite aici nu-s de acord. Literatura ( daca e literatura ) nu se face asa. Daca pana acum nu intelegeam cititorii naivi acum nu-s de acor nici cu blogurile in sine.
Apropo, ai auzit de blogul: confesiunile tarfei de langa tine? Phaai, sa vezi acolo tam-tam.

iri spunea...

nu mai fi mai carcotasa :))
vezi ca ai goodie bag la mine pe blog :*

Cristina Cioba spunea...

@pumpkin-wow, ador blogul tau. vrei un link exchange?te bag la categoria de top:D ce spui?

Cristina Cioba spunea...

@lillee-da, acum cu postul asta am auzit si de idioata aia. mama, ce cretina!:)) si totusi...sa nu te-ncrezi in ea. pam-pam.

Cristina Cioba spunea...

@iri-NU POT! merci, o sa ma uit!:*

Pumpkin Pie spunea...

Sigur că vreau, sigur sigur sigur. :P

INTJ spunea...

@Miss - pentru asa ca sunt "suspect de multe detalii" :))

pe de alta parte, asa am mai invatat inca ceva: nu-s din piele! :D

Cristina Cioba spunea...

@gata, little pumpkin pie;;):*

sa ne citim cu drag!

Cristina Cioba spunea...

@intj-aoleo maica, dar din ce?!:))

INTJ spunea...

@Miss - aaa ... "de latex" ? ;;)

Cristina Cioba spunea...

@intj-ah, credeam k stii ceva ce nu stiu eu:))

addicted spunea...

Totul fu`pura fictiune ,nu stiu cum se gandeau cei ce o citeau ca totul era adevarat ..

Lillee spunea...

Da, motto-ul ei de final e tare de tot. Mai, dar stii ceva? E tare trista fata aia. Hai sa ne strangem o gasca si sa o inveselim nitel. Va bagati? :)) "Gasca care inveseleste tarfa trista". Nu suna bine? :))
Stii ce ma mananca degetele sa-i las un comentariu de dulce? Pfaaai...

Cristina Cioba spunea...

@addicted-bine venisi:)

pai cand esti prost, si viata-i grele:)

Cristina Cioba spunea...

@lillee-facem?:D

Lillee spunea...

Facem. Sa formam o echipa si sa inveselim tarfele. Unde-s tarfeleee? Sa vina tarfeleee... bumtzi, bumtzi.

Cristina Cioba spunea...

@lillee-pai hai sa le inveselim...pe dreaq...

sa vina tarfele, deci.bumtzi bumtzi:D bleah:))

Suflet de curva spunea...

Din intamplare, am gasit blogul tau.
Pacat ca intamplarea a facut sa gasesc doar acum comentariile. In fine.... ''ce cretina''. :)) gandeste-te ca acelasi lucru il pot spune si eu despre tine... nu?

Fii un pic mai.... civilizata(pe viitor).
Multumesc.

Anonim spunea...

cu jumatate din parerile tale sunt de acord - eu nu scriu ca sa fiu laudata; daca intr-adevar mi-ai citit blogul cred ca ai observat ca rog sa nu mai primesc mailuri cu intrebari...eu nu am nici un sfat de dat - multumesc oricui ma apreciaza dar asta nu ma flateaza; am repetat in diferite posturi ca eu nu propovaduiesc vreun fel de viata sau vreo reteta a fericirii; e dora un jurnal nimic mai mult; am refuzat orice contract de a publica sau de advertising pe blogul meu - nu imi doresc sa fac bani din asta

in schimb sunt enorm de multe bloguri despre ''curve'' cum le numesti tu; multe nu au nimic de spus, multe ascund o depresie urata printre randuri iar cateva sunt extraordinare. eu nu judec pe nimeni, internetul e pentru toata lumea si fiecare are dreptul sa scrie absolut ce vrea

mai sunt si o gramada de bloguri gen ''sex and the city'' cu femei care pretind ca stiu totul si catalogheaza alte bloguri din perspectiva pur subiectiva - e dreptul lor si bravo lor

iti doresc o zi minunata si happy blogging in continuare!

Cristina Cioba spunea...

@sufletdecurva-curvele raman tratate ca niste..curve:)

Cristina Cioba spunea...

@gladiola-whatsoever, keep lying

Anonim spunea...

Miss Sunshine, whatsoever nu e un raspuns. Sunt de acord ca nu esti de acord. In viitor, cand o sa cresti putin si o sa gusti mai mult din viata probabil o sa intelegi mai multe. Mie imi place blogul tau. Aerul de superioritate in schimb il strica.

Mult succes. Si o zi superba!