joi, 13 ianuarie 2011

Una scurtă da deşteaptă (1)

Dacă un om te înşeală odată, să-i fie ruşine. Dacă un om te înşeala şi a doua oară...să-ţi fie ruşine.

10 comentarii:

INTJ spunea...

musai? da' daca a doua oara doar m-am lasat inselat? se pune? :D

Cristina Cioba spunea...

@intj-pai musai..ca atunci cand i-ai permis cuiva sa te mai insele odata e deja vina ta...:) parerea mea, acu zic, nu dau cu paru..nu e litera de lege:P

Andra Dan spunea...

asta-i veche:D si buna...

Mariana Chirita spunea...

eu vad lucrurile asa "Daca s-a intamplat o data... poate a fost intamplare. A doua data... poate a fost coincidenta, dar deja daca s-a intamplat pentru a treia oara... atunci cu siguranta este o prostie din partea ta sa accepti asta! "

Cristina Cioba spunea...

@danube-yep, poanta-i veche, prostu-i nou:))

Cristina Cioba spunea...

@mariana-eu cred ca daca te inseala cineva pt prima oara, merita iertare daca chiar il/o iubesti...da daca o face si a 2a oara..pa pa si voie buna

INTJ spunea...

@Sunshine - din moment ce ma las inselat as spune ca nu mai poate fi vorba de vreo vina deoarece am luat o decizie si mi-am asumat urmarile. motivatiile acelei decizii sunt intotdeauna personale ... si tocmai din acel motiv neintelese de altii.

altfel spus: universul tau interior iti apartine, al altuia iti e strain (si necunoscut) ... ele nu pot fi niciodata identice, in cel mai bun caz se intersecteaza (intr-o masura mai mare sau mai mica).

Grapefruits spunea...

unii oameni pot trece peste infidelitate. Nu ştiu cum! Nu ştiu

Cristina Cioba spunea...

@grapefruits-dap, ai mare dreptate. si da, cei care accepta inselatoria vor mai fi inselati inca o data si inca o data si inca o data..si-si merita soarta..

Cristina Cioba spunea...

@intj-la fel cum i-ai zis si lui grapefruits...acelasi lucru se potriveste si la comentariul tau:P