duminică, 3 aprilie 2011

gata plec plec plec plec de o mie, două mii, trei mii

gUnu, doi, trei, patru, cinci, șase, șapte, opt, nouă, zece... mai e mult?Gata?? Luni, marți, miercuri, joi, vineri, sâmbătă, duminică și iar luni, marți, miercuri. O viață, două vieți, trei vieți... pot să închid ochii acum? 8 ș-un sfert, un bar, două baruri, trei baruri, un sărut, două săruturi, o mie, s-a terminat? O pădure, două păduri, trei păduri și acum ce? O melodie, două melodii, cinci melodii, un refren... acum pot să plec?Să stau? O dimineață, un ceai și dor.

Cred că am să țip. O dată, de două ori, de trei ori, de cinci ori, de zece ori. Poate am (o) să mă aud(zi)

6 comentarii:

INTJ spunea...

ei si tu acuma'! alta zi (de luni, marti, etc.) ... alta viata, alt bar, alt sarut, alta padure, etc. ... inclusiv alt tipat. doar pentru oamenii superficiali e mereu "acelasi" si nu cred ca vrei sa fii atat de superficiala incat sa ignori diferentele (fie ele si doar "de nuanta"). :)

Duduş spunea...

asa ma simt si eu. si pana nu o sa tip nu o sa ma simt bine...

Iustinel spunea...

Mai, nu stiu ce zi e la tine, da la mine e Duminica, si ma bucur ca maine incepe o noua saptamana si pot sa dorm pana nu mai pot(pana pe la 9 adica).

Nu stiu cum faci tu, da eu nu prea numar, in general, chit ca am invatat la scoala. Are rost sa tin socoteala la toate porcariile care mi se intampla? :)) As muri de de nerabdare, stres si suferinta. Eu zic pas.

Spor la numarat :)

Cristina Cioba spunea...

@intj-o sa incerc:)

Cristina Cioba spunea...

@dudus-si daca tipam... o sa fie mai bine, oare?

Cristina Cioba spunea...

@iustinel-ma alatur si eu grupului cu pas. ma primesti?