duminică, 1 mai 2011

Faking

Se zice că o viziune optimistă duce la o viață sănătoasă.

De mici am fost obșnuiți cu ”poartă-te frumos cu tanti x că-ți dă bomboane, hai mami, zâmbește-i frumos”. Și tu ai sentimentul că dacă ai fi știut la 5 ani ce-i aia cuțit i l-ai fi înfipt în cap lu tanti x, aia cu bomboanele ei împachetate frumos și cu fața ei de cretină. 

Dup-aia hai lasă, o să fie bine, privește partea plină a paharului. Și dacă eu-s așa supărată că nu mai văd nici paharul, darămite partea plină???

Zâmbește-i lui x, lui y, lui z, că așa e frumos. Și civilizat. Da poate n-am chef să mă prefac că te plac. Chiar n-am.

Așa că lets stop acting. 


De fiecare dată când e greu spun ”Toate se întâmplă cu un scop”. Doar că nu mereu înțelegi scopul, nu mereu înțelegi montagne rousse-ul de sentimente. Sus, jos, sus, jos, sus și cu cea mai mare viteză jos. 


Eu acum n-am chef să mă prefac că eu sunt vinovată, că eu mint, că eu mă joc. N-am chef. Și nu mai am chef nici de tine! Pa.

9 comentarii:

Iulia C spunea...

astazi eram la gratar cu toti prietenii lu barbatmiu si ma intreaba unul la un moment dat daca eu zambesc vreodata..si i-am explicat ca nu mi se da niciun motiv sa zambesc ..si sincer nu imi place sa ma prefac sau sa zambesc ca proasta.
nu inteleg de ce trebuie sa pierdem timpul ca sa ne prefacem..
cine nu te place asa inseamna ca are creierul prea ingust si sincer nu ai nevoie sa te placa o pers de genul asta.
Imi place mult cum scrii.Femeie cu atitudine :-> Lovely

iri spunea...

then stop fakin it, mai ales daca nu obtii ceva super important de pe urma asta. desi bomboanele erau importante pentru noi atunci, acum putem sa ne descurcam si fara :) si cand chiar trebuie, fa-o cu cap! (Parca as face reclame la orgasm si prezervative:))) )

Felicia spunea...

Ce urasc cel mai mult si cel mai mult de pe lumea asta este sa ma port dragut cu toata lumea. Ii rspect pe toti pentru ca sunt oameni si asa se cuvine, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma iau in brate cu ei, sa-i intreb "Ce faci prietene?". Pentru ca na, inevitabil, in viata intalnesti si oameni, pe care dintr-un motiv sau altul, nu poti sa-i suferi, asa ca fie ii ignori, fie stai la distanta. Dar ce te faci cand persoana respectiva vine si te intreba " De ce nu ma suferi?". Ei, uite de-aia. La dracu' in viata nu esti obligat sa-i inghiti pe toti. Daca ma fortam sa fiu draguta cu respectiva, se vedea, si imi spunea ca sunt o ipocrita etc.. Daca o ignoram sau nu o bagam in seama, ma intreba de ce sunt nesimtita. Si asa ajungi la concluzia ca lumea asta e ipocrita....

G.W. spunea...

daca nu ai chef nu ai chef si gata :))saptamana faina

Cristina Cioba spunea...

@iulia c-merci mult!:*

Cristina Cioba spunea...

@iri-misto reclama=))!

Cristina Cioba spunea...

@felicia-PREA ipocrita...

Cristina Cioba spunea...

@felicia-si chiar am observat, ca eu nu mai pot fi ipocrita.adica zic prea verde-n fata tot nu pup pe nimeni in fund, im a total bitch:))

Cristina Cioba spunea...

@.g-w-bravo!!:D si tie:*