miercuri, 25 mai 2011

Reversul medaliei-Facebook

Culmea culmilor, citesc azi, tot AICI un articol care spune cam așa (îl voi cita)

Un pedofil de 28 de ani a pozat intr-un copil de 13 ani dependent de scaunul de rotile pentru a viola o fetita de 12 ani. Nicholas Bull a pacalit-o pe adolescenta si pe parintii acesteia ca e un copil inocent de 13 ani.




S-a folosit de Facebook, unde si-a facut un profil fals, cu poze mincinoase, pentru a o convinge pe fetita 
sa se intalneasca cu el, ceea ce s-a si intamplat dupa sase luni de discutii dulci, cadouri si vorbe frumoase.

Pedofilul a reusit chiar sa-i convinga pe parintii fetei ca are 13 ani si ca e dependent de scaunul cu rotile dupa un accident pe gheata. La momentul intalnirii, barbatul i-a spus victimei sale ca medicatia pe care o ia il face sa se ingrase si sa para mult mai batran.

Tatal pedofilului l-a adus pe acesta la intalnirea cu fata, iar mai apoi i-a lasat singuri. Dupa un lung sir de minciuni convingatoare, pedofilul a dus-o pe tanara in camera de hotel, unde a violat-o.

Parintii tinerei si-au dat seama ca ceva nu e in regula atunci cand s-au dus sa-si ia fata din oras si au vazut-o in masina cu un barbat supraponderal de aproximativ 30 de ani si un altul de 50. Au chemat politia, iar autoritatile l-au interogat pe pedofil timp de 2 ore pana ca acesta sa isi admita varsta reala.

"Noi stiam ca fiica noastra isi trimite mesaje cu un baiat, dar ii vazusem pozele pe facebook, stiam ca are 13 ani si nu ni s-a parut decat ceva inofensiv. Suntem socati, abia cand l-am vazut ne-am dat seama ca ceva nu e in regula", au spus, ingroziti, parintii adolescentei.
Ancheta a aratat ca pedofilul a incercat sa agate peste 200 de fete in ultimii ani si 40 dintre ele e posibil sa fi trecut prin experiente asemanatoare.”


Bineînțeles că rămâi extra-mega-ultra-șocat și spui ”Mamă, ce nenorocit!”


Dar apoi eu îmi pun următoarele întrebări:
Ce discuții ”dulci”, cadouri și alte minuni între o ploadă de 12 ani și un plod (zice se) de 13?? Părinții fetei nu au realizat niciun moment că nu arată ca unul de 13 ani? Aici deja am impresia că e vorba de naivitate crasă. Ca să nu zic prostie.


Și nu în cele din urmă, la 12 ani, copilul ăla pleacă singur la întâlniri cu băieții, fără prezența (fie ea și din umbră)a unui părinte?


Și ca o ultimă întrebare: copilul ăla de ce s-a dus în hotel? Adică nu știu, eu pe la 12-13 ani ieșeam prin parcuri, mâncam o înghețată, nu mergeam în hoteluri.


Așa că nu poți afirma, domnișoară Andreea Gemănaru că părinții trebuie să interzică accesul copilului la Internet, când și părinții uneori trăiesc într-o ”realitate”...inexistentă.


Ce părere aveți?!


PS-Stay tuned, pregătesc un post despre anorexie și bulimie. 



18 comentarii:

sg.maj.alexandru spunea...

man.. ce scarbos :-& in locul lui as veni vinerea la noi la ora 5 la poligon,ar fi bun de tinta:)

G.W. spunea...

la ce ai scris tu imi vine in minte un banc.
Cica vine mosul la Gradinita. Mosul o vede pe o fetita si ii spune "Fata mosului daca imi spui o poezie iti dau un cadou la alegere din sacul meu " Fata sta il priveste si ii spune "Auzi, da daca iti sug p**a imi dai tot sacul ?"
Asta este lumea in care am ajuns enjoy it.

dalyda spunea...

doamneee:| ce scarbosenie ceee doamnee nu am cuvinte...:|:|:|

INTJ spunea...

mai fata, don'shoara vorbea in acel interviu despre copii ... ca daca o intrebau despre adulti, sigur recomanda interdictie la internet si pentru ei.

in rest ... dupa ce-am prins cativa "tati" la stirile de la ora 17, nu prea ma mai socheaza cazu' asta, iar "inteligenta" parintilor se incadreaza la standard in societatea de consum (indiferent de locatie) ... ajunge numa' sa-ti inchipui ca A. Gemanaru ar avea un copil.

Sabina spunea...

Cred ca intre naivitate si prostie cronica e o granita f fina...

Felicia spunea...

Ce dracu' sa mai spui? Imi pare rau pentru ea si pentru parintii ei, pentru ca nu vor trece niciodata peste asta. Iar el ar trebui sa fie pedepsit asa cum sunt pedepsiti violatorii din Cehia, prin castrare.

Anonim spunea...

nu ai de ce te mai mira atata timp cat astia de 12 ani in loc sa invete la scoala, se preocupa numa de sex si tot ce tine de latura asta. iar atata timp cat parintii sunt niste idioti in cap, ca sunt ei tareee ocupati si nu-si supravegheaza copilul si nu le fac o educatie cum trebuie...e si asta una din cauze.
la fel ca in cazu fufelor de la noi de 11 ani si 13 care au disparut de acasa si politia le-a gasit intr-un club la ora 3 noaptea....pai vina a cui este?

dinu roman spunea...

si totusi, cate specimene de gen exista...nedescoperite.

Cristina Cioba spunea...

@alex-exact!!!nenorociti...

Cristina Cioba spunea...

@g.w-hai sa-ti mai zic eu una...:> vine alinutza acasa, si-i zice lu tac\su: "tata, a venit azi un nene la mine si mi-a zis ca daca-i sug p**a, imi da, uite, cerceii astia":)) cam asa!

Cristina Cioba spunea...

@intj-saracu copil...nu are net acasa:p ca sta ma'sa sa debiteze prostii online

Cristina Cioba spunea...

@dalyda-exact!!!

bine ai vneit:*

Cristina Cioba spunea...

@dalyda-venit*:P

Cristina Cioba spunea...

@felicia-te sochezi cand vezi ca-i plina lumea asta de nemernici ordinari...

Cristina Cioba spunea...

@irene brizo-si parintii-s de vina, dar si anturajele strica enorm...

dar da, la 12 ani daca esti virgina esti o proasta in ziua dde azi:))

hm...la 12 ani ce faceam?ieseam cu papusile in fata blocului...

bine ai venit la mine pe blog!

Cristina Cioba spunea...

@chibit-asta cred si eu:)

Cristina Cioba spunea...

@dinu roman-nu ma mai uimeste nimic, din pacate...

bine ai venit la mine pe blog!

sunshine spunea...

Dar a fost si la noi un caz zilele trecute zicea la stiri:|
Uite: http://m.stirileprotv.ro/index.php?article_id=3258671
Am ramas asa:O:O:O cand am auzit...
nu mai stiu nici ce sa spun:|