luni, 6 iunie 2011

De ce tot mai multe femei devin lesbiene

Hai că vă explic eu:

Dacă te cerți cu el, cauți ceartă, ești aia a dreaq care tot timpul are chef de harță și bla bla și câr mâr pâr.
Dacă nu te cerți cu el, gata, fir-ai a dreaq de târătură, nu-ți pasă de el, ești o tâmpită și o ignorantă. Probabil că nici nu-l mai iubești.

Dacă-l suni, vai steaua ta de stresantă ce ești, nu lași omu nici să respire, toaaaată ziulica, cât îi ea de lungă tu suni omu. Mda.
Dacă te sună el (înainte să apuci să-l suni tu) pfff, ar trebui să zici merci că și-a facut timp să sune, da?!

Dacă nu te culci cu el din prima săptămână, vai frate, virginica, la vârsta ta te mai uiți la un partener sexual în plus sau în minus. Îți dă papucii că nu-i plac astea timorate.
Dacă te culci cu el din prima săptămână, ești o panaramă penală. Îți dă papucii că ești o târâtură.

Dacă îți înșiri problemele la el, ești enervantă, cicălitoare și stresantă.
Dacă nu-i spui ce probleme ai, să-ți fie rușine tâmpito, n-ai încredere-n el.

Dacă îți încalci o promisiune nu mai vorbește cu tine în viața vieților lui nesimțito, că n-ai cuvânt.
Dacă el încalcă o promisiune ”Așa a fost mai bine pentru amândoi”

Dacă l-ai înșelat ești o proastă care nu apreciează ce-are la ușă și nu mai meriți nicio șansă, ci doar un șut în dos.
Dacă te-a înșelat, mai merită o șansă, că toți suntem oameni și greșim.

Dacă ieși cu fetele-n club, te destrăbălezi, ești o ordinară, toată ziua stai cu proastele alea și n-ai nicio ocupație, pe mine mă ignori, te duci la agățat
Dacă nu ieși niciodată cu fetele de ce dracu nu ieși, toată ziua stai pe capul lui.

Dacă te aranjezi mai mult de o oră vai Doamne ce dracu te tot boiești atâta?
Dacă nu, ești o fraieră care nu dă doi bani pe aspect.

Și uite-așa fuți tot meciu. Pam pam.

sursa foto: aici

LATER EDIT: Am crezut că nu e nevoie să menționez, însă va trebui să o fac, totuși: ATÂT TEXTUL CÂT ȘI TITLUL SUNT PAMFLETE ȘI TREBUIE TRATATE CA ATARE

19 comentarii:

iri spunea...

=))))) absolut genial :)) pai sa stii ca asa e :|

Cupcake Splendens spunea...

pff cata dreptate ai.pt a mia oara

INTJ spunea...

lol ... should we care? oricum sunteti mai multe ca noi si deci nu vad unde-ar fi problema. pe partea cealalta, daca n-ati observat, tot mai multi barbati devin/sunt gay. iar in final, sa nu uitam ca barbatul a inventat vibratorul ... pentru femeie (si, aparent, impotriva propriilor interese). :))

Ionny spunea...

foarte tare postul.. si totusi ii iubim si ne casatorim cu ei:)))

Federova spunea...

Ai dreptate, da dar si INTJ are ;)). Chiar tot mai multi barbati sunt gay sau bi si stau ascunsi, habar nu avem noi cati sunt. Macar fetelor nu le e rusine sa recunoasca dar lor le cam e ;))...oare de ce?!

INTJ spunea...

@Federova - de ce? pai eu as spune asa: momentan si deocamdata societatea e condusa de barbati (ignoram acu' partea cu capul si gatul) ... iar dintre acestia, multi au impresia idioata ca lesbienele "doar nu stiu ce-i un barbat" ... si deci nu-i deranjeaza 2 tipe la fel de mult cat ii deranjeaza 2 tipi.

peste vreo 20-30 de ani lucrurile vor sta foarte diferit: lumea va fi condusa de voi si barbatii vor fi intr-o minoritate clara ... toate astea fiind reflectate in "normele sexualitatii" ce se vor aplica atunci. ce vedem astazi, adica transformarile din ultimii 50 de ani ... e inceputul unei noi etape evolutive in existenta speciei. da' nah: asta-i doar parerea mea ... fara diplome si cercetari/studii stiintifice peer reviewed pe plan international.

Grim spunea...

INTJ, vibratorul a fost inventat cu scopuri medicale şi anume pentru a îi produce femeii orgasmul în scopul tratării isteriei.

Miss S, deşi îţi apreciez stilul impulsiv cred că te grăbeşti în a găsi motivul pentru care femeile îşi schimba orientarea sexuală. Nu înţeleg de ce frustrările tale vizavi de unul sau câţiva băieţi, că nu cred că ai avut de a face cu bărbaţi, trebuiesc folosite în acest scop.

Lesbianismul, homosexualitatea, heterosexualitatea sunt strict legate de tipul de raport sexual întreţinut nu de aşteptările noastre, altele decât sexuale, faţă de partener. Singurul motiv care te poate îndemna să treci de la bărbat la femeie îl constituie atracţia sexuală faţă de aceasta.

Oricum, noi bărbaţii suntem porci şi ne plac lesbienele, aşa că la mai multe..

Felicia spunea...

Eu nu cred ca femeile devin lesbiene, doar pentru ca barbatii i-au dezamagit etc.. Cred ca este vorba si de dragoste, pentru ca in fond in dragoste nu conteaza cculoare, varsta sau ce esti tu, femeie sau barbat. Da, e adevarat ca unele o fac din teribilism, ca vor sa socheze, ca e doar de gura lumii.
Asta e parerea mea!

G.W. spunea...

hmmmm am sa-mi deschid club de rasuciti ca vad ca e cerere:))

Cristina Cioba spunea...

@iri-merci mult:P

Cristina Cioba spunea...

@cupcake-normal, femeile mereu au dreptate:P:D

Cristina Cioba spunea...

@INTJ- N-are treabă vibratorul. dar măcar ala nu te freacă la cap:))...completare: ci în alte locuri (n-am putut să mă abțin)

Cristina Cioba spunea...

@ionny-da:))))merci mult și bine ai venit la mine pe blog! (e prima oară când comentezi, nu?)

Cristina Cioba spunea...

@federova-păi dintotdeauna la bărbați bisexualitatea a fost considerată scârboasă pe când la femei super hot. poate e mai hot într-adevăr să vezi 2 tipe sărutându-se decât 2 tipi

Cristina Cioba spunea...

@intj-exact asta am zis și eu mai sus:))

Cristina Cioba spunea...

@grim-bine ai venit la mine pe blog, însă cred că m-ai înțeles greșit. Titlul e la mișto. Eu nu am nimic împotriva bărbaților, ba chiar dimpotrivă:)))) și nu sunt feministă...ba chiar fac glume porcoase pe seama femeilor

Cristina Cioba spunea...

@felicia-așa cum am zis și mai sus, titlul e la mișto...ironie subtilă gen.

Cristina Cioba spunea...

@g.w-încearcă, poate iese:))

dinu roman spunea...

Mie imi place cand se aranjeaza si 2-3 ore sau sacrifica in mod placut o zi intreaga pentru o seara in care arata demential :D