miercuri, 14 septembrie 2011

Despre avort

Ca sa va mai dau (inca)un motiv, anonimi dragi ca sa aruncati cu pietre, astazi vorbim despre avort.

Aud ieri, alaltaieri la stiri (ma mai uit la stiri cand mananc, in lipsa de altceva...) ca vor sa interzica aflarea sexului copilului prin ecografie. Cica afli la nastere si daca are vagin e fetita, daca are penis e baietel (asta ca o mica mare paranteza, era bancu ala: Cum afli daca un catelus e mascul sau femela?Ii pui ceva de mancare in farfuriuta si daca da din coada bucuros e mascul, daca da din coada e bucuroasa.). Ba, pana aici no comment. Dar cum s-a ajuns la concluzia asta?!Pai ie-te asa... niste "dive"inteligente si pline de respect fata de copilul lor, cand afla ca e fetita, AVORTEAZA. Bre nene, pe ce considerente habar nu am. Le e frica ca gagica ajunge curva. Nu vor sa dea bani pe farduri/genti/accesorii/haine/pantofi. Ma rog, treaba lor.

 Dar nu despre asta-i vorba. Intrebarea mea e, voi ultra-mega-credinciosilor care spuneti ca cel mai mare pacat e avortul: indraznesc si eu sa intreb (si daca dati cu pietre, stiu sa ma feresc): Ce e mai bine?Ca inconstienta de 15 ani care-a ramas gravida ca s-a culcat cu primul licurici de i-a iesit in cale la ghena cand ducea gunoiul(deh, mama ei a vrut s-o faca mai responsabilasi uite ce-a facut) sa faca avort, sau sa fie o mama inconstienta, cu un copil cu mari sanse de malformatii, un copil chinuit, eventual batut, neingrijit, fara hainute, mancare, educatie???

Cum e mai bine?Hai ziceti voi. Nu vorbim despre metode de contraceptie, ca unora le lipseste grija cu desarvarsire...Cu riscul de-a mai lua vreo doua pietre-n cap: Decat o viata amara si chinuita a unui copil fara sanse din start, mai bine avort...

Hai va rog, toti cei ce ma cititi, sa facem un sondaj sa ne lamurim!


VA REAMINTESC DESPRE CONCURSUL DE AICI UNDE PUTETI CASTIGA BESTSELLER-UL MANANCA, ROAGA-TE, IUBESTE!

14 comentarii:

Joice spunea...

Macar n-o sa fii singura in care se arunca cu pietre. Ma alatur cauzei, subscriu la tot ce-ai spus, si adaug ca vreau sa ucid sangeros oamenii care fac propuneri idioate de genul aleia care ai vazut-o tu la stiri. Barem daca era ceva util pentru omenire, spre exemplu castrarea divelor, ca sa nu procreeze si sa duca mai departe inteligenta.
Eu oricum am observat ca oamenii care se dau cei mai credinciosi si binevoitori sunt si cei capabili de cel mai mult venin. Daca intri pe vreun forum religios te sperii ce blesteme se arunca acolo asupra pacatosilor.

Lillee spunea...

In cazul relatat de tine sunt pro avortului. Si pe langa acesta mai sunt si alte cazuri care ar fi favorizate de un avort.

yoana spunea...

sunt pro...ca de obicei gandim la fel in multe privinte..pana la urma e vorba de optiunea personala a fiecarei femei, dar e un gest ce te marcheaza pe viata.

Felicia spunea...

Fara nicio legatura cu postarea ta, vreau sa-ti urez pentru maine calatorie placuta. Din cat am inteles, maine vei placa spre Scotia. Mult succes acolo si sa ai parte de aventura vietii tale. Mult noroc !


Te pup....

Federova spunea...

Sunt de acord cu tine, dar te contrazic undeva...spui ca "divele" avorteaza dupa ce afla ca au fetita. Nu stiu cum de s-a ajuns la concluzia asta extrem de stupida, ca doar nu suntem chinezi sau arabi (aia se bucura doar la baiat) si nu cred ca e posibil. Din cate stiu poti avorta pana la max 4 luni, iar sexul se afla dupa luna 4-5.

Cristina Cioba spunea...

@joice-corect!!!ce ti-e si cu credinta asta..o sa scriu un post si despre asta!

Cristina Cioba spunea...

@lillee-cum ar fi: decat sa nasca si sa-l arunce la ghena...

Cristina Cioba spunea...

@yoana-true!!

Cristina Cioba spunea...

@felicia-mersi mult de tot!!!tinem leg:::*:*:*

Cristina Cioba spunea...

@federova-la noi in tara am inteles ca sunt tampiti care daca ceri iti fac avort si la 6 luni....

Unknown spunea...

Clar avort,e adevarat ca se spune ca e pacat,dar mai bine faci un pacat decat sa distrugi viata unui copil abandonandu-l sau lasandu-l sa moara de foame.

Cristina Cioba spunea...

@preciousb-mersi:)

Anonim spunea...

pro avort !

Anonim spunea...

Pro sau contra, avortul e traditie la noi:
http://camarasdelumini.wordpress.com/2011/09/20/traditii-nestirbite-la-romani-avortul/