marți, 13 septembrie 2011

Ghid- cum sa fii un hater adevarat

Vad ca va place la nebunie sa fiti hateri, asa ca m-am gandit sa va fac un ghid...Apropo de ghiduri, am adaugat o eticheta noua, numita "ghid". Unele ghiduri vor fi serioase, altele ironice, cum va fi asta.

In primul rand: CINE ESTE HATERUL?

 Fiecare blog are sau a avut macar cate un astfel de specimen. Este de obicei obositul care n-are job, nu face scoala, iubit/a nu are oricum, bani nu prea, ca daca n-are job, sex nu face ca n-are cu cine, dar stie si el sa faca un lucru: sta la calculator! Nu cred ca e cazul totusi sa va faceti griji pentru el. E frustrat..si...singur!Si bineinteles: asta-l face perfect i-n-o-f-e-n-s-i-v.


1. Identitatea

 NICIODATA, asculta aici, NICIODATA, nu iti dai identitatea. Trebuie sa comentezi, sa urasti, sa faci figuri DIN UMBRA! Nu te apuci sa-ti dai numele, la fiecare blog exista optiunea de "Anonim". Numai vezi ca si-au bagat astia platforme de comentarii Disqus, si acolo nu prea poti comenta pe "Anonim":( Too bad, dar gasesti tu o cale sa fii idiot.

2. Comentariile pe care le faci

 Trebuie sa te alegi in primul rand de aspectul fizic al persoanei respective. E urata, e nasoala, nu are o mana, un picior, un deget, haha cit fond de ten, esti o stramba si din astea, la care cu siguranta te pricepi. Apoi te legi de postul respectiv si spui ca e o proasta, ca habar n-ai cine-i comenteaza aberatiile, ca e o cretina si din astea. A, da, trebuie neaparat sa mentionezi ca nu vei mai reveni niciodata, NICIODATA, pe blog-ul respectiv.

 3. FII CONSECVENT

 Adica stalkuie si ataca cel putin la fiecare post. Daca nu poti la fiecare post (ca e greu sa tii pasul cu toate blog-urile unde ataci ca muia), macar la doua posturi. Nu pierde ritmul!

 4. Scrie posturi despre persoana respectiva

 Dar tot asa, fa-ti un blog anonim de unde sa ataci.Doar n-ai innebunit sa iti asumi identitatea!!!

5.Ameninta

Pretinde ca ai cunoaste persoana respectiva si amenint-o. Cand o prinzi pe strada ii rupi picioarele!!!

Ceea ce nu intelegeti voi, dragi hateri e ca ne distrati, ne amuzati, iar noi va iubim pentru ca ne faceti viata mai frumoasa!Multumim!

13 comentarii:

Emme spunea...

Interesant.

Bravo! :*

Anonim spunea...

Am fost impresionat de modul în care a exprimat gandurile despre Blogger: Miss S And The City - Trimiteti un comentariu. Nu pot să credem că cineva poate scrie o poveste uimitoare ca ăla despre iubesc Blogger: Miss S And The City - Trimiteti un comentariu.

Cristina Cioba spunea...

@anonim-nu am inteles nimic din comentariul tau.reformuleaza:)

Cristina Cioba spunea...

@emme-merci!!:*

sg.maj.alexandru holban UM0495 Cernavoda spunea...

Sunt un HATER,ma numesc Alexandru Holban sunt sergent major la unitatea militara 0495 Cernavoda, si declar public k URASC TIGANII SI ORI DE CATE ORI VAD UNUL PE STRADA CA FACE RAU IL IAU LA BATAIE SI ORI DE CATE ORI AM OCAZIA LE RUP PICIOARELE !! acum tu ai sa te intrebi de ce oare asta ?? Eu raspund: Sa ma racoresc/relaxez.. de placere

Ema, Brasov spunea...

@Alexandru Holban: vezi ca idiotii care folosesc nejustificat denumiri ale unor institutii publice si isi atribuie identitati false sunt descoperiti foarte usor de structuri specializate.

ses spunea...

E atat de usor sa fi hater,dar atat de greu sa gandesti,de aceea,pentru hateri care se cred speciali,nu sunteti,pe bune,doar aveti impresia,un om care poate simti doar sentimente negative,nu poate fi special nici intr-o 1000 de ani.E ca si cu adevarul,e atat de usor sa minti,dar atat de greu sa recunosti.

Cristina Cioba spunea...

@sg maj-ti-am zis, nu de asta era vb...

Cristina Cioba spunea...

'@ema-el chiar lureaza acolo...

Cristina Cioba spunea...

*lucreaza

Cristina Cioba spunea...

@sev-bine zis!

Anonim spunea...

Nu-s hater, da's anonim deocamdata :) .

Haha...le-ai dat idei acu.

Sa vedem care din ei e mai prost si arunca primu', desi sunt sigur ca o sa il cenzurezi, ca nu merita asa o atentie din partea noastra.

Cristina Cioba spunea...

@anonim-bineinteles ca-i cenzurez, ca e tarlaua mea.