vineri, 21 octombrie 2011

Power is being told u are not loved and not being destroyed by it

as Madonna once said.

 E ciudat cum aici, la 3000 de km de casa, unde ma trezesc dimineata si plec si ma intorc seara, unde dupa cursuri in loc sa dorm trebuie sa fac cumparaturi si gatesc, viata pare mai simpla si parca nu-ti mai vine sa te plangi.

 Mie nu-mi vine sa ma plang. Nici ca aia, nici ca ailalta, poate sa ma doara orice (sufletul, zilele astea), dar nu-mi vine sa ma plang. De ce? Nu stiu...pentru ca aici primesc soarele atat de rar, ca imi umple sufletul de bucurie fiecare dimineata in care ma trezesc si vad soare pe geam. Rar, dar si cand e... Ieri a fost soare. Mi-am pus alarma sa ma trezesc la 6 sa fac niste chestii. M-am trezit pana la urma la 8, tre sa doarma si creieru meu ceva, nu?

 Imi place shopping-ul de mor, mai ales la Poundland (magazin cu o lira orice), inclusiv blushuri de la MAC, luciuri de buze si palete de farduri de la rimel, unturi de corp, ulei de bebe Johnsons baby, cani si ce mai vrea sufletu vostru. Primark-ul, de care-ati auzit cu totii e IEFTIN. Atat de ieftin ca-ti vine sa iei chiar si haine care nu-ti plac. A, stai, eu am facut asta. Si parc-am facut asta si cu un scrub care era evident ca-i oribil.


Tema la franceza: DONE, predata. Tema la spaniola: DONE, submitted. Prezentare Powerpoint despre World Depression: proccesing. Eseu 1+Eseu 2- to be continued.

 Am impresia (sau poate doar vreau sa cred asta)ca m-am responsabilizat. Ma trezesc la timp, ajung la timp la scoala (aviz high-school), imi fac lucrurile la timp si asa mai departe. Nevoia m-a invatat sa fac cam de toate (bine, bine, la gatit mai am de invatat, daca stiti chestii care se fac usor si repede lasati-mi scris aici)

De lucrat, lucrez deja, sambata, baby sitter cu jumatate de norma. Si spre surprinderea mea-mi si place. Nu stiu cum de, dar asa e.

 Am ajuns de asemeni la concluzia ca blogul asta nu mai e. Am inceput sa scriu mai mult pentru mine, sa vad si eu peste cativa ani cat de dobitoaca eram acum. Nu prea-mi mai vine sa fac misto, ca nici nu prea mai am de cine/ce. Ei, as avea eu, dar parca materialul pe care-l aveam in Romania s-a injumatatit. Mi se pare haios, ca desi Romania e asa cum e, Romania e "acasa", iar eu nu sunt decat unul dintre multii calatori cu bagajele in spate, de ici, de colo...

 Ascult muzica frumoasa, mananc mancare gatita de mine, ma imbrac frumos, am unghiile frumoase... Si incerc in fiecare zi sa fiu mai buna!

...Nu mereu imi iese! Cateodata sunt lenesa, rea, aroganta, ironica, sarcastica... Dar incerc!

 Zilele astea trebuie sa fie bine:)!

16 comentarii:

Andra Dan spunea...

Sounds great dear! Bravo pentru part-time, si mie mi-ar placea, chiar daca e obositor...cati ani are copilasul?
Si eu am patit la fel la Cluj, nu-mi venea sa ma plang de nimic, doar traiam acolo ce mi se intampla si era frumos si perfect asa cum era.
Repede de mancare, daca ai blender, punde 2 rosii, 2 linguri ulei de masline, niste cimbru, un catel de usturoi sau o jumatate (daca vrei) si iese supa de rosii delicioasa, si raw! pup

INTJ spunea...

nice ... (Little) Miss Sunshine is growing up. :)

iri spunea...

iei :x bv!!! ma bucur :*

morphine spunea...

cu gatitu' si eu ma chinui:)) dar cateodata ma apuca si fac paste cu ton-yummmyummm-daca-ti place tonul.and pasta:))

kinda jealous here..as vrea eu magazine ca acolo..8->

Suflet de curva spunea...

:-/

Anonim spunea...

poti sa ne spui si nou asa niste preturi de la primark?sunt oarte curioasa

Nikky spunea...

pantofi cu toc 8 lire ;-), pulovar 6 lire...

Blonde Kitten spunea...

Hei. Vreau sa te intreb ceva legat de job..cum te-ai angajat? Nu-ti trebuie yellow card? Ca eu ma chinui acum sa mi-l fac sa ma pot angaja...:D

Cristina Cioba spunea...

@danube- fetita are 7 anisori si baietelul 12...:D mersi pt reteta, o sa incerc!:*

Cristina Cioba spunea...

@intj-atleast trying to

Cristina Cioba spunea...

@iri-thx a lot sweetheart

Cristina Cioba spunea...

@morphine-da, dar dureaza...:P

Cristina Cioba spunea...

@sufletdecurva-???

Cristina Cioba spunea...

@anonim-a zis cineva mai jos..genti 8 lire, sosete 2 lrie nush cate perechi...pulovere 8-10-12 lire...pantofi de la 8 lire pana la 20...cizmulite 10-15-20 lire..altceva nu mai stiu acum

Cristina Cioba spunea...

@nikky-:))

Cristina Cioba spunea...

@blonde kitten-am o prietena romanca, sunt baby sitter la ea:)