luni, 19 decembrie 2011

Mai lasati-ma cu mesajele de Craciun

"Nu vreau sa fiu nesimtita, dar tot anul va ganditi doar la voi, vorbiti urat, barfiti, faceti pe prostii si uraciosii, bagati bete-n roate si acum de Craciun, gata. Sunteti fericirea intruchipata, bucuria in sine, GENEROZITATEA innascuta. Vorbiti frumos cu toata lumea, trimiteti mesaje random la toata agenda, nici macar nu aveti bunul simt sa le personalizati, trimiteti acelasi mesaj si la directorul de la firma X si la Marioara de la etajul 5. Faceti acte de caritate sa demonstrati ce buni sunteti voi. Cumparati ptr. caritate bijuterii, sosetele, felicitari, bigudiuri. Dar daca vine-n martie cineva la voi si zice "Uite un bigudiu, cumpara ptr. caritate"zici "Marsh ma cu bigudiurile tale cu tot". Sa va fie rusine"
Asta zisai eu pe Facebook. Doamne, prietenii mei mi-s martori cat iubesc eu Craciunul, si bradutul si toate minunatiile alea micute de la globuri, la ingerasi la ce mai vreti voi si cadourile si sa fac cadouri si statul cu oameni dragi si gatitul si cozonacul si na. Stiti voi, treburi de Craciun.
Ma fratica si ma duc eu 2 minute pana la toaleta si gasesc enspe mii de mesaje cu aceleasi texte: Fie ca lumina, Sarbatori fericite tie si celor dragi, Lumina iarasi, Maica Domnului, carnati, brad.
Ati facut praf sarbatoarea asta. Anul asta nu-mi trebuie lumina voastra impartita la toata agenda.
 

8 comentarii:

Larisa Comsa spunea...

Deci anul asta sa nu-ti spun "Craciun fericit..." ?

Miss I. spunea...

La mine se uită lumea chiorâș când le spun că nu trimit mesaje de Crăciun și nu mi se umple sufletul de căldură când primesc un SMS de la cineva care mi l-a trimis pe sistemul ”Mna, n-am mai vorbit de cinșpe mii de ani, dar e Crăciunul, oricum am mesaje gratis, îi dau și ei!”.
I'm with you.

P.S. Welcome home! :)

Cristina Cioba spunea...

@larisa-ba da, dar iau varianta fara lumina, mersi:))

Cristina Cioba spunea...

@miss i-daaa!!!

multumeeesc!

Felicia spunea...

Pe mine ma enerveaza chestia aia, "Pai daca, ea/el nu mi-a trimis mesaj, eu de ce sa-i trimit"......Mda...spiritul Craciunului....

Ela spunea...

Stii ce fac eu de vreo 2 ani?Trimit mesaje doar la putini din lista mea sau nu trimit si astept sa vad daca imi trimite si mie cineva asa pur si simplu pentru ca s-a gandit la mine.M-am saturat frate sa incerc sa concep mesaje diferite pentru fiecare in parte si cand zic fiecare in parte ma refer ca trimiteam la peste 10 persoane deci...eu chiar ma straduiam,ca apoi sa primesc raspuns ceva copiat de pe net.E atat de greu sa transmiti ceva sincer,conceput de tine?
Ah si inca ceva, urasc chestia asta cand trimiti la toti la feeeeeel.E PENIBIL!!!Mai bine nu mai tirmiti nimic sau trimiti un simplu "La multi ani" sau "Craciun fericit!"

Oamenii iau treaba asta ca pe o obligatie,de care vor sa scape si de asta trimit numai chestii aruncate asa sa fie acolo.

O sa scriu si eu pe blog despre asta ca sa scap de inca o frustrare :))

Ma bucur ca gandim la fel vis-a-vis de treburile astea holiday related!

Cristina Cioba spunea...

@felicia-lovely christmas, ce sa zic?:))

Cristina Cioba spunea...

@ella-noi doua mereu rezonam, am observat si eu:) te pup si sarbatori fericite!!:)