miercuri, 21 decembrie 2011

Dar cu nesimtitul? Cu nesimtitul CUM RAMANE?

Liviu, (care by za way are un blog mega-misto, dati o fuga si pe la el) scrie AICI urmatoarele lucruri:

"Omul este un animal prost, o primata, o maimuta, aproape o gaina, in orice caz, ceva animal prost. Asta este concluzia mea in urma vastei mele experiente de viata care nu e foarte vasta dar totusi."

Si am fost atat de indignata de cat de multa dreptate are omul asta si m-am decis si eu sa scriu un post si sa intreb: Dar cu nesimtitul? Cu nesimtitul CUM RAMANE?!

Ce faci cand nesimtitul se baga-n fata ta la rand?Il atentionezi si te astepti sa primesti figuri rautacioase din partea celorlalti de la coada sau taci din gura si te faci ca nu ai vazut si astepti inca doua minutele ca si cum ar fi fost firesc?

 Asa cum zicea Liviu despre oamenii care stau in fata ta cand tu te grabesti, ce faci?! Dai din coate si te faci ca ploua ca sa poti sa treci? Sau efectiv mai pierzi timp si ii ocolesti (sigur, daca poti), cu riscul de a intarzia/pierde metroul/pierde trenul?

Dar cu nesimtitul care azi cand am iesit din lift in fuga pentru ca ma grabeam iar situatia nu putea suferi nicio amanare si nu i-am tinut usa sa intre a inceput sa injure in maghiara, am zis "Poftim?"desi intelesesem perfect si nu-si gasea cuvintele si mi-a zis sa ma duc in pi**a mamii mele, cum ramane?! Ce trebuia sa fac? Pai daca aveam timp ma opream si-i explicam ca limba romana trebuie s-o stii in Romania, iar despre mama lui numai cuvinte de laude ca l-a crescut frumos.

 Dar cu nesimtitul care se baga-n fata ta la cabina de proba desi el are 25 de articole vestimentare la proba iar tu doar unul, cum ramane?!

 Dar cu functionara de la posta/banca/finante/resurse umane, vanzatoarea care te trateaza ca si cum ai fi subalternul ei, in niciun caz clientul ei pe care trebuie sa-l multumeasca, ca altfel nu mai pupa job de la reclamatiile tale, cum ramane?!

Dar cu orice fel de vanzator caruia i-ai facut o comanda de 9 lei iar el considera ca nu mai trebuie sa iti dea restul de 1 leu cum ramane? Inchizi ochii si lasi leul, care oricum nu e mare lucru, sau il atentionezi de la obraz si el te ia drept o necioplita (tot el!) care se uita si la ultimul leut?

Dar cu omul caruia i-ai imprumutat acum 2 luni 30 de RON iar atunci cand il suni (ca sa vezi ce mai face, desigur, ca doar iti este prieten), el nu iti raspunde, crezand ca ii vei atrage atentia de datoria de care tocmai ti-ai adus aminte? Hm?

 Si ultimul, dar nu cel din urma, ce te faci cu nesimtitul din club care iti pune mana pe fund/te arde cu tigara/se impinge in tine ca un taran prost? Te intorci si-l pocnesti sau mergi mai departe si zici "Lasa, sa fie si el fericit"?

 Si ca bonus: Ce faci cu nesimtita care te vorbeste pe la spate c-ai fi usuratica sau si mai rau ca esti insarcinata?(Caz recent patit de prietena mea) Ii tragi doua palme? Eu personal i-as spune ca nu stiu cu cine sunt insarcinata, poate o fi X sau Y sau Z, sau mai stii? La noi la bordel clientii nu se prezinta, iar de la atatea droguri din ultimul timp, parca ma cam lasa si memoria.

 CUM ramane cu nesimtirea? Ce e de facut? Ii atentionezi (fara a te cobori la nivelul lor, bineinteles), sau inchizi ochii si treci mai departe?\

 sursa foto aici

8 comentarii:

Anonim spunea...

e plina lumea asta de nesimtiti si nu pricep de ce dracu sunt trecuti toti cu vederea...

anca

flori spunea...

felicitari, un post foarte bun, se vede limpede c-a fost scris cu verva:)

Nikky spunea...

AAAA ce dor mi-a fost de romanica cu toti nesimtitii ei. :*

Felicia spunea...

Daaaaa.....asta mi s-a intamplat si mie astazi la posta. Asteptam si eu linistita(pentru ca altceva nu aveam de facut, si coada intrecea zidul chinezesc) sa ridic un colet, cand se baga una in fata mea. Am vazut ca nu avea nici o treaba, nici macar "scuze dar ma grebesc"nimic. Pana la urma i-am zis sa stea la coada si sa nu bage scuze gen: "vai sunt grabita", mi-am lasat mancarea pe foc ". Ea ce-mi spune, ca ce nesimtita sunt. WTF?!?!....Deci eu sunt nesimtita...??????

Printesa Urbana spunea...

@anonim-pt ca avem bun simt, probabil:)

Printesa Urbana spunea...

@flori-merci mult de tot!

Printesa Urbana spunea...

@nikky-Y NO SAY?!??!:))

Printesa Urbana spunea...

@felicia-vai, m-am enervat eu cand am citit!!!!x(