joi, 23 februarie 2012

Hai fa "si tu"

Mor cand aud hai "da-mi SI TU nustiuce", "hai fa SI TU nustiu ce". Asa, ca fapt divers. "Da-mi SI TU 10 lei".

Pai cum adica... SI EU? Dar ce sunt EU? Doar asa, sa-ti fiu tie pe plac, SI EU? Si eu, si altii... Ma intreb SI EU!

Si nu numa'asta-i problema. Referitor la link exchange-ul asta.. care se practica, ceva firesc. Eu cand adaug pe cineva in blogroll, cand gasesc un blog nou, e posibil sa dau un comment in care sa zic "Cucoana, imi placi, te citesc, esti misto rau, te si luai in blogroll". Dar atat. Acum ramane la libera ta alegere daca tu ma adaugi in blogroll sau nu.

Poate suna aiurea, dar cand suntem in PARTENERIAT de genul te am in blogroll, nu te-am citit in viata vietilor mele, ci e doar schimb pe schimb (ma rog, faceam asta, acum nu mai fac), si la fel si tu ma ai in blogroll-dar probabil nici nu stii cum arata blogul meu. Bun. Iti tuna tie intr-o zi cu soare de iarna ca ai chef sa ma scoti din blogroll. Bine, fetita/baietas, dar anunta-ma. Nu te citesc, nu-mi pasa, nu-ti fac reclama gratuita.

Aiurea.

Si cireasa de pe tort.

"Ar fi dragut sa"? E, nu te adaug. Imi pare rau.

4 comentarii:

Alin spunea...

Eu nu adaug in lista chiar numai ce imi place... daca cineva ma adauga sa ma adauge, nu cer si nu contorizez cate linkuri externe am sau cate alte bloguri fac referinta la mine!

iguanitza spunea...

Oaaaaai si pe mine ma dispeta genul asta de comentarii ....
zilele trecte am primit un e-mail in care eram intrebata daca nu ii fac publicitate fetii :)) ca e noua si nu o citeste nimeni:|
Intru pe blog,fata are 3 articole din care 2 sunt cu giveaway-urile la care participa.... si mai e si certata cu limba romana,cu gramatica si cu ortografia :|

Ela spunea...

La mine sunt doua situatii:
1)adaug in lista pe cineva din proprie inititaiva,in ideea ca merita sa fie adaugat acolo pentru ca imi place blog-ul respectiv
2)adaug in lista pe oricine imi da follow,asa consider ca este frumos sa le intorc gestul.

Puck spunea...

Buna, ti-am citit tot blogul si m-am amuzat, esti tare tare haioasa si frumusica. As vrea sa facem link exchange-desigur, daca si tie-ti place ce si cum scriu. Mi se pare ca ne asemanam in multe privinte- cel putin cand vine vorba de vorbarie-.

Uite, deja m-am intins la comentariu:)) Lasa-mi te rog un comment la mine si spune-mi, iar daca e ok, te adaug la sectiunea "ADOR":)
uite dragă că te-am prins cu mîța-n sac:D
noroc că poți să-mi moderezi comentul:D