sâmbătă, 14 aprilie 2012

8 semne ca te inseala

Nota inainte: Mii de scuze pentru faptul ca nu am mai reusit sa scriu. Pregatiri pentru Paste, cumparaturi pentru plecarea inapoi la facultate care se apropie cu pasi repezi, iar eu inca nu am reusit sa vad toti oamenii pe care mi-am propus sa-i vad... De asta incerc sa profit si sa ma intalnesc cu fiecare macar cit sa ne aducem  aminte ca sintem prieteni buni. Nu am uitat sa scriu, ba chiar am avut si idei, pe care le-am uitat din pacate pina-n clipa in care am avut 2 minute libere sa scriu ceva, orice. Va doresc sarbatori linistite si cu zimbete! 

Sper ca v-ati dat seama din cit ati citit pina acum de pe la mine ca titlul este ironic, iar ca textul este un pamflet, deci prin urmare va rog a-l trata ca atare. Na, ca fac si rime, poate ma fac poiata.

Am tot vazut pe net articole de genul "8 semne ca te inseala". 8 ala o fi pus acolo strategic, in ideea de "Vezi, sunt 8, e cu G-H-I-N-I-O-N". Haideti dom'le sa demontam cele 8 semne ca ne inseala, pai ce mama lu'naibilea?

Cele 8 le-am adunat de pe mai multe site-uri si le-am selectat pe cele mai "adevarate"dintre ele.

1. Vine cu tot felul de idei traznite in pat. - Wow! Cu siguranta te inseala. Pai ce fel de om e ala care vrea sa condimenteze putin lucrurile dintre voi? Cine stie de unde le invata..ntz ntz!
2. Se aranjeaza.- Eu propun sa ne luam toate cate-un barbat care e neglijent cu propriul aspect, eventual si care nu se spala. Hai, care se baga?:D
3. Iti aduce cadouri, sigur se simte vinovat- Pai fataaa, de ce sa nu-ti iei tu fataaaaa, unu d-ala de nici cum arata florile nu stie fataaaa? Ia zi fataa, ce-ti trebuie tie fataaaa, unu de-ti aduce cadouri fataaa? Ai tampit la creierii capului????
4. E neatent- Da-i fetita in cap omului ca e neatent.
5.Este atent la nevoile tale.- Chiar ca-i dubios, de ce-ar face un OM asa ceva?! Doamne fereste.
6. Nu vorbeste niciodata cu tine- Pai daca nu vorbeste niciodata cu tine, la ce naiba mai stai cu el?!
7. Gusturile muzicale i s-au schimbat brusc- Asta e funny rau de tot. Sigur nu mai asculta hip hop si asculta dance, pentru ca noua gagica e vreo pitzipoanca care pierde vremea prin cluburi.
8. Pare dezorientat si confuz cind se trezeste, e posibil sa nu stie daca e cu tine sau e cu ea- Adevarul e ca noi, oamenii de rind, cind ne trezim suntem deja constienti de ce e in jurul nostru si sarim in picioare si facem gimnastica. Nu asa faceti si voi?

Ce spuneti? Este vreunul din aceste semne real? Daca nu, care sunt adevaratele semne?

6 comentarii:

Vilhelm man spunea...

Buna,
Vino si ia imagini gif animate de Pasti foarte frumoase si fundaluri pentru blog...sunt gratis.
Coltisor de Rai
Animation Gifs Free
Paste Fericit, alaturi de cei dragi iti doresc!
Vilhelm

peter spunea...

Bravos, C. Umor cu caru'. Cam popular, dar d'ala, cu chef de veatza. Serbatori fericite si matale! Dansu' a-nviat. Si anu' asta.

An spunea...

Si eu am vazut tot felu de articole dastea pe kudika , hot city etc. si chiar ma amuza.
Deh , haz de necaz , sau mai bine : haz de prostie

Andra Dan spunea...

ahahahahaha, LOVE it !

Cristina Cioba spunea...

@peter-saru mana! adevarat a inviat!

Felicia spunea...

Sunt amuzante, dar nu stiu cine s-ar baza pe ele.