joi, 19 aprilie 2012

No superheroes here

Imi propun iarasi de ceva vreme sa nu mai las blogul asta in paragina, insa parca tot Universul comploteaza ca eu sa nu scriu. Nu, glumesc, Universul e prea ocupat sa comploteze impotriva mea, nici nu cred ca stie de blog, ma ia ca intreg, asa.

Calatoria cu avionul inapoi, vesti proaste peste vesti proaste, deci se pare ca "Viitorul suna bine". E asa, cum sa va zic eu? Stiti poantele alea de la camera ascunsa? E, eu ma simt ca si cum as fi la ele si astept sa se termine si am tot timpul in cap replica "Ok, gata? Acum unde trebuie sa zambesc si sa ma prefac c-as fi stiut de la inceput?"

Nu inteleg ce rost are blogul asta, sau orice blog, asa in general. Ramane aici, sau probabil ca-l voi inchide eu cand ma voi satura definitiv si irevocaibl de-a scrie. Sau ma apuc sa scriu in word-uri pentru moi si bineinteles pentru audienta care-mi va citi auto-biografia cand oi fi faimoasa adica cel mai probabil niciodata.

Am o gramada de probleme care presimt eu ca nu se rezolva singure, asa ca ma duc sa le rezolv io, ce-oi face altceva? Am o gramajoara de oameni care m-au dezamagit, desi nu ma asteptam. Sau poate asteptarile mele or fi prea mari?! Tot ce se poate. Si cand mi-oi mai aminti, daca-mi mai amintesc, oi mai scrie. Daca nu...asta a fost tot.

M-am decis sa nu mai gandesc. Asta e sursa tuturor problemelor, faptul ca eu cuget intens. Poate-mi ia foc creierul. Asa ca ma duc dom'le, imi fac abonament la sala maine, mai incepe acusica si sesiunea, sa o manance focul si s-a terminat si cu ganditul asta din abundenta asa. Pai ce naiba!?!

Glumeam cu plecatu', ne citim maine.

12 comentarii:

Pumpkin Pie spunea...

Argh... eu n-am ajuns încă în Bucureşti să pot să mă duc la salăăăă :(
Dar mâine ajung şi, după ce merg la dentist, glonţ mă duc! :))

Anonim spunea...

Cum sa pleci ?!
Tot inainte capul sus!
Te pup si asteptam noutati!

Paula spunea...

Cea mai bună decizie: să nu te mai gândeşti. Punct. Ah, îi invidiez pe cei care pot face asta. Eu una, încă încerc.

Myriam spunea...

Eh,m-am regasit in parti din articolul tau.Si eu am fost dezamagita de cativa oameni de la care nu ma asteptam si da,poate am avut asteptari prea mari.A si da,poate ca sunt doar un pic prea exigenta cateodata...sau intotdeauna. Si apropo de ce-ai zis cu blogurile,nu cred ca conteaza sa fie util pentru altii cat este util pentru tine,gen sa-ti descarci pe el toate intrebarile existentiale,nelamuririle,momentele...sunt un fel de snapshots ale unor amintiri si stari pe care peste un timp le revezi si iti aduc inapoi in minte imagini care nu sunt poate la fel de actualitate.Un fel de jurnal pe care doar tu poti sa-l dezlegi pana la capat.

Mili spunea...

Asa, sa glumesti ca ar fi pacat daca nu...

Felicia spunea...

Tu si cu Basescu! ala spun ca in 5 minute demisioneaza, tu ca vrei sa pleci. Prefer ca el sa vb serios, sa se tina de cuvant, sa plece si sa nu se mai intoarca; dar vreau ca tu sa nu stergi blog-ul...

Cristina Cioba spunea...

@pumpkin-hihihi

Cristina Cioba spunea...

@anonim-multumesc din suflet!

Cristina Cioba spunea...

@paula-oare poate cineva?

Cristina Cioba spunea...

@myriam-cata dreptate ai..

Cristina Cioba spunea...

@mili-multumesc mult:) sper si eu sa nu ma apuce nebuneala:))

Cristina Cioba spunea...

@felicia-ala sa demisioneze, ma duc eu in locul lui!:))