sâmbătă, 19 mai 2012

Nu te spala, ca mori!!!

Eu cand va ziceam ca nimeni de pe fata asta a Pamantului nu mai e zdravan la cap nu ma crezurati, ati zis ca-s eu rea de gura si ca fac pe desteapta aici pe blog. Britanicii astia nu-mi plac de nicio culoare, numai prostii scot pe gurile alea si aproape numai prostii scriu. Ca sa va dau si exemplu concret, fac boii  astia de la Daily Mail un studiu in care descopera urmatoarele rahaturi lucruri. Deci, in fond si prin urmare, ei ne atentioneaza cu privire la obiceiurile zilnice care sunt daunatoare sanatatii. 


Atentie! Raspunsurile mele la studiul lor sunt un pamflet si trebuie tratat ca atare (incredibil cum ma justific eu pe tarlaua mea)

1. Dusul zilnic.  Oameni buni si iubiti, voi v-ati tacanit de tot?!?! Voi chiar va spalati zilnic? Da, clar, nu sunteti zdraveni. Aveti grija, daca va spalati zilnic, microbii din sapunuri si geluri de dus va vor face pielea sa se usuce, sa se transforme in solzi ca ulterior sa cada de tot!! Cred ca un dus la saptamana este mai mult decit suficient. Jegul este un strat protector. Fereste de poluare, radiatii. Da da, o data pe saptamana este I-D-E-A-L!

2. Clatirea gurii dupa ce ne spalam pe dinti. Stiu ca voi oamenii de rind asa ca mine v-ati obisnuit sa va clatiti gura de pasta de dinti fie cu apa, fie cu apa de gura, doar ca ghiciti ce? SUNTEM PROSTI. Cercetatorii britanici spun ca pasta de dinti trebuie tinuta in gura, deoarece fluorul ajuta la intarirea dintilor. Eu va sfatuiesc s-o inghitit. Sau mai bine nu va mai chinuiti, ia nu va mai spalati voi pe dinti, ce atata spalat?

3. Statul pe vasul de toaleta. Eu propun urmatoarea afacere: de fiecare data cand mergeti la toaleta (propria toaleta), urcati-va cu picioarele. Nu o sa se intample nimic, faceti exercitii. Hop, pe toaleta. Hop, jos de pe toaleta. Hai ca-i amuzant, nu? E ca si cum ai merge la sala.

4. Somnul de 8 ore. Pai ba nesimtitule, cum ai tu tupeu sa dormi 8!!! ore? 2 iti ajung. Da, 2 pe noapte. Ideal. Eventual dormi cit te urci cu picioarele pe wc. Economisesti timp.

5. Curatenia zilnica. Nu stiu ce dracu m-o fi apucand de fac eu curatenie, curat chiuveta, dau cu matura, sterg aragazul, sterg praful. Ce retardata sunt.

6. Respiratul gresit. Bai, a dracu desteptii britanicii astia. Cum indraznesti tu ma desteptule sa respiri gresit? Faci hiiiiiiiiii si inspiri. Haaaaaaaaaaa si expiri. Asa se face. Si 1-2-3, 1-2-3, 1-2-3. Asa, bravo. Daca nu esti in stare sa respiri corect, eu zic sa nu mai respiri deloc.

7. Relaxarea dupa cina. Auzi draguta, nu stiu cine ti-o fi spus tie ca e ok sa faci asa ceva? Eu zic ca dupa cina sa mergi repede sa faci o tura de alpinism. Sau mai bine sa alergi 5 km. Ai innebunit, stai degeaba???

Haideti sa ne schimbam vietile in bine, dupa cum spun britanicii. Sau mai bine sa ne sinucidem, ca pare a fi totuna. 

8 comentarii:

Ela spunea...

:))))) Chiar am ras la felul in care ai comentat.

Studiul asta e chiar pe bune?Chiar afirma ca acele lucruri ne fac rau?
Credeam ca nu exista chiar asa ceva in lumea asta dar se pare ca sunt cam limitata :))

Cya spunea...

si sursa ineptiilor unde o gasim?

Gina Ionela spunea...

da...ce sa mai zic...nu ma mai surprinde nimic...
o cunostinta de a mea era tare mirata cand i-am spus ca eu ma spal pe cap la doua zile...ei cica i-a zis un neurolor ca nu e bine sa se spele des pe cap ca face aprindere si in consecinta ea statea cu parul super slinos! :))

Fata cu Cafea spunea...

tot ce pot sa zic e: :)))))))))

Cristina Cioba spunea...

@ela- chiar exista, vorbesc serios!:)))

Cristina Cioba spunea...

@cyanilla latte-daily mail, le-am tradus eu:P

Cristina Cioba spunea...

@gina-ionela-eu sincer ma spal la 3 zile, dar asta pt ca mi se ingrasa in 3 zile, altfel l-as spala mai des...cum sa stai frate cu parul jegos?!

Cristina Cioba spunea...

@lady izuh: eu as zice mai bine: =)))))