sâmbătă, 2 iunie 2012

Lectie de viata!!

Dupa 12 ore de mutat si aranjat sunt in noul meu pat si-n camera mea cu semineu. Dar astazi mi-am propus sa va impartasesc si voua lectia de viata pe care am primit-o, asa scurt, ca aici e 2 noapte iar eu sunt lesinata dupa 12 ore de munca.

Am avut vreo 10-12 cutii si 9!!! valize. Cutiile le-am dus cu chiu cu vai cu taxiul (era sa nu ne ia, ca cica n-au insurance, mama voastra cu Uk-ul vostru cu tot azi si maine). Iar la valize...cand veni taxiul a zis clar ca nu ne ia si facu cale intoarsa.

Eeeee..Ce ne facem acum, ca trei fraieri-n mijlocu strazii?! Era o duba alaturi de 2 cupluri de studenti de culoare. S-au oferit sa ne duca. Ne-au incarcat cele 9 valize, ne-au dus pana in fata blocului la noul apartament. Cind am ajuns, ne-au descarcat geamantanele iar noi, bineinteles, am intrebat cit le datoram pentru ajutor. Iar raspunsul a venit prompt: "Not everything in life is about money". Am insistat, bineinteles, muream de rusine, insa raspunsul a venit iarasi prompt: "Nici nu ma gandesc, asta este ca de la student la student".Wow! Faith in humanity restored. Sper doar sa pot da fapta buna mai departe la cineva cit de curind. Sa fac si eu un bine atit de mare.

NICIODATA sa nu discriminati! Oamenii sunt oameni TOTI. Oamenii cred in acelasi Dumnezeu si sunt aparati de acelasi Dumnezeu. Dumnezeu ne iubeste pe toti indiferent de culoarea pielii..Asa ca nimeni nu are vreun drept sa fie rasist. Traim intr-o lume asa frumoasa...

Acum somn. Cateva zile, probabil.

5 comentarii:

morphine spunea...

frumos:)

(dar n-am inteles de ce taxiu'nu v-a luat:))

Lorena spunea...

ce dragut....intr-adevar...nu totul in viata se reduce la bani.Ai fi putut sa ai nu stiu cati bani si tot nu te-ar fi ajutat in momentul ala cat te-au ajutat tinerii aia

Cristina Cioba spunea...

@morphine-aveam prea multe bagaje!!:)))

Cristina Cioba spunea...

@lorena-bine ai venit!! ai mare dreptate:) puteam sa am in buzunar si 1000 de lire, tot cu bagajele-n strada eram...

Ela spunea...

Mi-a placut mult morala postarii!Eu nu pot sa suport,adica simt ca ma zbarlesc toata cand sunt martora discriminarilor de orice fel.Culoarea?Cine are minte isi da seama ca a judeca pe cineva din acest motiv al culorii pielii este absurd!!!
Cand o sa invatam sa fim logici si buni atunci o sa inceapa sa ne mearga si noua mai bine...