sâmbătă, 28 iulie 2012

Am cititori amuzanti!

Inainte de a incepe postarea, va rog sa trageti o fuga si AICI si AICI unde mi-au scris fanele. Nu stiu cum de or da tocmai de mine! Aveti si voi d-astea?


Am primit un mail semnat de F care spune asa: "draga donshoara Cristina Cioba Tzie nu tzie rushine? Faci o gramada de bani din blog shi nu esti in stare s scrii zilnic??? Pai io intru k o fraiera ji nu gasesc nimic??? pai stai putzin fetitzo, ai prostit? Plus d asta kum naiba ai putut s dai numele tau real???? Ejti proasta??????????????? Degeaba ekjti frumoasa ji faci pe jmechera k stii gramatik si esti implinita...iubire tot nai;) Eu d acum nu t mai citesc, numa rahaturi skrii"


Prima mea reactie a fost ca e o gluma din partea prietenelor mele si ma asteptam din moment in moment sa apara vreo camera ascunsa..."OK, e gata? Unde zambesc?"Insa camera intarzia sa apara, iar eu eram din ce in ce mai socata. Cand mi-am dat seama ca nu e nicio gluma, m-am uitat crucis la multitudinea aia de semne de intrebare. Cand am terminat si cu asta, mi-a luat cam 7 minute si jumatate sa descifrez textul. Gramatica din parti, j, tz, sh de mi-au luat ochii foc si mi-au sangerat urechile.


Acum: Draga "donshoara F",


Nu-mi esti simpatica deloc si asta nu pentru ca m-ai criticat, ci pentru ca esti analfabeta. Cu A. Mare, adica. Acum, trecand peste gramatica ta inexistenta, sa-ti analizam putin textul si sa radem de matale.


Apreciez ca mi-ai scris numele corect (mare mirare!). Ti-as dori sa traiesti lunar cu suma de bani pe care o castig eu din blog (0 lei, 0 euro, 0 lire. 0 total), dar nici macar eu nu sunt asa de rea. Nu mi-am facut blogul ca sa-ti hranesc tie frustrarile sau ca sa te distrez pe matale. Pentru asta sunt cartile (stii ce-i aia?), filmele, prietenii tai. Eu nu sunt prietena ta si tare ma indoiesc ca o sa fiu vreodata. 


Cum am putut sa dau numele meu real? Fetito, am 20 de ani si imi asum absolut tot ce scriu. Fiecare cuvintel, fiecare virgula, fiecare post pe intreg si si comentariile pe care le primesc la ele. Nu am nevoie sa ma ascund in spatele unui pseudonim pentru a scrie mizerii despre unii si despre altii. Pentru ca ghici ce: eu nu scriu mizerii despre unii si despre altii.


Nu vad relevanta faptului ca sunt frumoasa pe acest blog. E blog, nu prostitutie. Iar gramatica...stii cum e, fiecare cu ce (n-)are. Tie iti lipseste cu desavarsire. Nu-mi aduc aminte sa fi facut pe "jmechera" datorita faptului ca stiu gramatica. Poate-ti aduci tu aminte vreun astfel de episod, iar in cazul acesta imi cer scuze (si in orice caz, nu matale).


Privitor la iubirea pe care o am sau nu o am eu, iarasi consider ca nu te priveste. Daca doream a scrie despre realizarile sau esecurile mele amoroase, o faceam fara jena. Dupa cum observi, nu am simtit nicio nevoie de a ma expune chiar atat de personal aici, cand ma vede "o tara-ntreaga".


Cat despre faptul ca nu ma mai citesti, iti multumesc sincer, din suflet si cu caldura mare!!!


Te pup si iti multumesc pentru grija pe care mi-o porti. Cu drag,
Cristina Cioba (nu C, nu B, nu F)

5 comentarii:

Lorena spunea...

Prea tare...deci nu...deci asta e prea tare=)))))))si mie mi-a luat mult sa descifrez textul:)))

iguanitza spunea...

Deci Doamne ferește !!!
Am citit și celelalte 'urări' și am impresia că e aceeași persoană și acum, sau o fi prietena lui B, F :))

Cum dracu să scrii așa? De ce?
Ăștia nu mai învață nimic la școală? Sau s-o fi schimbat gramatica / ortografia și nu știm noi ?

Da' cum să faci d-astea? :))

Iina spunea...

Numele tau e scris corect ca e luat cu copy/paste =))=)) E cu bold, si are alt font :) ohhh, mai da de astea, ca imi plac tare mult :))

Sunshine spunea...

Aiurea tipa, cred ca frustrarile ei cresc cu fiecare articol scris de tine. :))

Ela spunea...

Mai sunt multi dintr-astia? :)) Vai de natia noastra Doamne!