duminică, 20 ianuarie 2013

Ce mai googleste lumea

Antescriptum scurt-scurtut: Imediat se termina si sesiunea asta, ma aflu la 3 zile distanta de cel mai greu examen, dar speram, speram. Am planuit o super-excursie pentru finele lunii februarie si totul merge conform planului pentru anul 2013. In rest...experimentez culinar, invat, zambesc, beau cate-un energizant, merg la sala, ma plimb, socializez.

Acum ca tot n-am mai facut de mult o postare cu ce mai googleste lumea m-am gandit sa sa va amuz nitel sa vedeti ce 1st world problems are romanu'pe criza asta.

Cate bluze imi iau de 30 de ron- aaa...mmm...niciuna?!
Poze cu varsat de vant (vreo 16 cautari)- Nu va suparati, sunteti sadici? Si plus de asta, vad ca internetul chiar inlocuieste doctorul, asa cum spunea si Ralucuta acum cateva zile!
Ce ma fac ma parasit-A pai eu stii ce zic? Sa te reinventezi olecuta, asa...O carticica de gramatica, articole pe tema cand si unde punem cratima, articole pe tema "cand se pune semnul intrebarii?", poate nitica gastronomie, mai vezi si tu un film de Almodovar, Polanksi, Fellini...d-astea, asa, de fete!
Cum stii k te iubeste- Nu stii. La fel cum nu stii nici gramatica, probabil....
Unde te masori in talie- Hai ca asta m-a dat pe spate. A...in talie?
Vand pui- Merci de oferta, am si eu
Sunt razbunatoare cema fac- Vad ca "ce ma fac"deveni un lait-motiv printre fetisoarele astea. Ce te faci...te trimit si pe tine la gramatica acusi
Ce poti face cu o crema?- Sa ti-o intinzi in par!
Colanti de piele- URAT, URAT, din seria "colantii nu e pantaloni"
Poze cu mama- Mama...cui?
Jocuri cu pupat si dezbracat fete goale- Pai la ce la mai dezbraci daca-s deja goale? A...le dezbraci de inhibitii am inteles!
Cea mai tare replica s t desparti de cineva- It's not you, it's me!!!

Revin, ca se intampla d-astea zilnic!

Niciun comentariu: