joi, 18 februarie 2010

Dacă nu vrei să te întîlnesti cu lupul, nu te du în codru

Fraţilor, aprob sus şi tare. Durerea de măsea e cea mai rea EVER! Vreau să subliniez ideea că eu sunt genul de om care işi ingrijeşte dantura la modul serios. Spălat pe dinţi după fiecare masă, apa de gură, aţă dentară şi tot tacămul. Aveam eu o problemă cu o măsea, care se şi rupsese un pic, iar spre ruşinea mea, nu i-am dat importanţă, aşa se face că de Revelion m-a cam durut puţin. Bun, spre ruşinea mea din nou, iaraşi nu i-am dat importanţă. Băi nene şi mă apucă ieri o durere de măsea de am zis că o durere d-aia ar scula morţii. (Mama mi-a zis că a ieşit răutatea din mine.Haha!)
Buuuun. Mi-am făcut eu cu chiu cu vai programare azi la stomatolog. M-am dus, evident, cu inima rupta, aveam o frică... Dar durerea fiind mai presus...Mă rog...Se uită domnul stomatolog la măseaua mea şi spune că trebuie să fac radiografie pentru că e posibil să fie scoasă. Normal, mi-a picat mutra, m-am speriat, m-am dus la radiografie, totuşi sperănd că n-am eu atăta ghinion.
Ajung de la radiografie iarăşi la doctor, şi-mi dă verdictul.
"Măine la prima ora o scoatem." Mda. Ce să fac eu altceva mai bun în afară de să bocesc niţel aşa? Am ajuns acasa, am mai bocit niţel, m-am resemnat. Punct, vreau să nu mor.
Merci anticipat, nenea doctor.

Morala: Dacă faci ca mine, ca mine păţeşti. Sau varianta mai modernă: `` `Dacă nu vrei să te întîlnesti cu lupul, nu te du în codru`

V-am lăsat gagici şi gagii. Eu mă duc să-mi usuc pletele, să tocesc niţel la sociologie (deh, am ajuns la olimpiadă mai nou), să-mi îndrept pletele şi între timp aşa să-mi mai plăng oleaca de milă.

Cu drag,
Christine

Un comentariu:

ana spunea...

Nu esti singura cu dureri da masele!