luni, 1 februarie 2010

Vacanta!

Nu pot sa scriu cu diactrice pentru ca sunt pe laptop si e a naibii de ciudat laptopul asta. E o dimineata rece, ninge (iar?!), ma uit la gossip girl, inca sunt la sezonul 1 si torn cafea in mine. Nasul meu inca e infundat, nu am reusit sa dorm decat pana la 9 (da, stiu, so not me! ), si astept 2 colete, din nou nu m'am putut abtine si mi'am comandat o rochita si un ceas. Da, stiu, sunt bolnava. Nu, nu bolnava...shopaholic:D.

Acum va las, ma intorc la gossip girl, si la cana mea portocalie cu cafea.
Oh, btw. filmeonline.org, check it, gasiti orice. Inclusiv toate sezoanele gossip girl. Fara download, se incarca usor, si au aproximativ tot ce cautati.
P.S- vacanta asta chiar imi prinde bine la neuroni. Filme, cafea, tigari, unghii, tratamente in liniste si nu pe fuga pentru par si etc. Plus ca nu ar strica saptamana asta o sortare a hainelor.

Apropo, voi cum va vedeti peste 10 ani? Eu una ma vad blonda, mai slaba, actrita si cu un barbat genial langa mine.

XoXo, Christine

2 comentarii:

Andra Dan spunea...

Buna asta =))
Peste 10 ani as avea 30 da? Pai atunci, ma vad soprana la opera, si solista de rock. Asa, una seara, una dimineata, si intre ele, un job placut si comfy. Ma vad cu parul lung pana la brau si fericita... si tot cu omul meu de acum. Mai mult un vis decat o viziune? Poate. Insa orice este realizabil...atata timp cat iti permiti sa visezi.

Anonim spunea...

Peste 10 ani? Fericita.De fapt nu fericita,pentru ca asa sunt si acum,atunci poate de 10 x mai.. dar pe langa asta..Implinita :)
Blonda,roscata sau bruneta,mai slaba,obviously :)) la casa noastra,gatindu-i in fiecare seara cina :D

Cos` ofc