vineri, 16 aprilie 2010

Ghici ce?

Pentru că pe tine veşnic, dar veşnic te doare-n cur. Pot să mă pun şi-n cap şi tot nu e bine. Pot să mă pun în cap şi să fac piruete, îmbrăcată în fustă. Asta este realitatea, nu am vrut să o văd până acum. Acum o văd clar, şi ghici ce, nici măcar nu mă mai doare. Mă interesează, mereu m-a interesat, altfel nu aş fi ajuns aici, dar nu doare. E...doar adevărul. Care de obicei durea. Acum nici măcar. Nici măcar nu mă mai obosesc să mă gândesc că sunt cel puţin pe locul 2. Uneori şi 3, depinde cum se aşează lucrurile. Mult timp m-am întrebat dacă greşesc cu ceva, dacă eu sunt problema, dacă sunt fiţoasă, ignorantă şi egoistă. Dupa tot atât de mult timp am realizat că sunt EGOISTĂ când vine vorba de propria persoană. Cum vrei tu ca om, ca alţii să te pună pe primul loc când tu însuţi te auto treci pe locul doi? Şi acum am ajuns la concluzia. N-ai decât să pleci. Du-te, roata se întoarce. Am spus-o şi o repet. O să vină ziua în care nu voi fi singura care s-a simţit aşa...
  

LATER EDIT: Eu nu sunt cârpa nimănui. Şi azi am învăţat să spun nu !!!

 Nu interpretaţi aşa una două despre cine ar fi textul. Nici nu-mi pasă. Nu mă mai feresc să scriu nimic pe blogul meu. Defapt...blogul MEU. Aşa că bine aţi venit. intrerpretări de doi bani.

3 comentarii:

Alexandra spunea...

din pacate si eu am invatat un pic cam tarziu ca prima data tre sa ma pun eu pe mine pe primul pe loc si sa ma iubesc pe mine ca aia apoi sa ma astept sa o faca si cei din jurul meu

G.W. spunea...

bărbaţii este porcii de care este nevoie pentru a putea evolua gospodăria .....dacă porcul tău era preocupat de propria troacă nu ai pierdut nimic ..stai liniştită vin alţii (a dracu încurajare) ..capu sus big girls don't cry ;)

realbadpisy spunea...

bravo! putini au curajul, puterea sa spuna NU. Si apoi nu e deloc frumos sa alegi de una singura si sa ajungi pe locul 2.