vineri, 7 mai 2010

Guardian angel...


Îmi iese încet încet răceala din oase. Oboseala şi starea psihică de rău persistă, sunt din ce în ce mai dezamagită, atât de mine cât şi de tot ce mă înconjoară. Mă obosesc minciunile, mă oboseşte adevărul. Nu mă mai controlez, sunt atât de sinceră, spun chiar tot ce gândesc, încât mă uimesc şi pe mine. Nu, nu mă uimesc...mă sperii... Niciodată nu am reuşit să mă sperii pe mine. M-am controlat de fiecare dată, m-am "ajutat", m-am auto-educat şi am avut răbdare cu mine. Acum nici măcar nu mai am. Sunt principalul inamic al meu. Sunt mai rea decât toţi.

Poţi să-mi arunci adevărul în faţă. Să mă dărâmi cu adevăr cu tot. Eu o să mă uit fix în ochii lui (ai adevărului), o să zâmbesc şi o să-l ocolesc sfidător. Alţi oameni atunci când li se umple sufletul, spun stop. Eu în loc să spun stop, îmi vărs sufletul, îl golesc...şi merg mai departe.


Cunosc oameni care şi-ar da şi sufletul pentru un înger păzitor. Alţii au unul, şi îl alungă.  Am învăţat să fiu tare prin slăbiciune, să fiu bărbat tocmai pentru că sunt femeie şi să înving tocmai pentru că sunt învinsă... Urăsc să vad focuri. Focuri care ard, ard puternic. Urăsc să le văd stinse de orgolii....

Timpul trece, mintea uită, sufletul le ţine minte pe toate...Nu mai vreau să apese nimeni pe pedala de acceleraţie atunci când trăiesc!!! Am stins lumina în lumea în care erai slab dacă spuneai "mă doare !!! "

5 comentarii:

Alexandra spunea...

ma bucur raceala din oase iese incet incet, iar oboseala poate e tot din cau za racelii...dar va trece si ea...stii, eu cred ca e foarte bine sa poti sa iti golesti sufletul si sa mergi mai departe, nu multi reusesc sa faca asta...multi spun doar stop asa cum ai zis si tu...si probabil ca asa am sa fac si eu, daca lucrurile merg ca si acum!

realbadpisy spunea...

treci incoce ..ia un big hug de mine...mik Cristinik Pwp

Unknown spunea...

hey.. try some thc vitamine :D

Anonim spunea...

da, e foarte greu si dureros sa ajungi sa fii cu adevarat sincera cu tine insuti...si cand ajungi s-o faci s-ar putea sa fie persoane care nu te vor vrea pentru cum esti u cu adevarat ci pt mastile pe care obisnuiai sa le porti.

mult succes cu noua tu :)

si multumesc de urarea de la multi ani >:D<

Cristina spunea...

umpic emo?
bucura-te de starile astea (ma refer la alte dureri, nu la raceala :P), va veni o vreme in care cicatrizata de suferinte nu vei mai putea simti nimic si aia va durea mai rau. trust me!