miercuri, 16 iunie 2010

life and so on

M-am trezit prost dispusă, cu o durere incredibilă de cap, am fumat o ţigară, am făcut duş, m-am îmbrăcat şi am luat drumul spre teatru. Deşi NU eram îmbrăcată vulgar, am auzit numai fluierături, claxoane şi tot felul de porcării pe drum. Buuun, ignore. Nicio problemă, mă pricep să ignor oamenii. Ajung la teatru, rezolv ce am de rezolvat, plec înapoi spre casă, mă opresc la poştă. Nu era decât o persoană la coadă. Şi ei bine, mimoza aia de acolo, a stat O JUMĂTATE DE ORĂ ca să rezolve cu tanti aia cu un colet. Pe mine m-a ţinut 15 minute ca să-mi dea un amărât de colet. Păi bine tanti, aşa merge aici? I-am aruncat o privire acră (this so like me) şi am plecat. Pe drum mi s-a făcut poftă de o ţigară. M-am dat eu mai aşa spre marginea şanţului, vorba vine şi am tras o ţigară cu sete. Apoi m-am oprit, am luat o sticlă de apă minerală şi 2 pachete de ţigări şi am mers acasă. Hai să facem clătite cu iaurt. Bine. Prima clătită genială.Am întors-o aşa in aer, a 2a la fel a 3a la fel. A 4a am scăpat-o pe jos. La următoarele nu au mai existat incidente. Am mâncat şi clătitele, iar acum stau la laptop şi mă uit în gol.

Aştept să se încarce un film. Apropo, am câteva recomandări de filme de făcut... Ordinea este pur aleatorie, nu sunt aranjate în ordinea în care mi-au plăcut...
1. How to lose a guy in 10 days (nu e atât de recent, eu abia acum l-am vizionat. e extraordinar de bun. Kate Hudson şi Matthew Mc Counaughey)

2. Ghost of girlfriends past (iarăşi genial, cu Jeniffer Garner şi Matthew Counaughey, un cuplu destul de des întâlnit lucrând împreună în filme de succes)

3. 13 going 30 (mi-a plăcut f mult, tot cu Jeniffer Garner)

4. Remember me (cu Robert Pattinson, da, ştiu, e atât de drăguţ...)
5. The Proposal (Sandra Bullock e chiar foarte mişto)
6. Boo! (e un film de groază pur original, fără chestii previzibile.)
7. When In Rome (comedie romantică, m-a făcut să mă simt foarte bine, vizionându-l)
8. Sex and the city 2 (cred că nu mai e nevoie de vreo introducere!)
 Cam asta sunt filmele care le-am văzut în ultimele 3 zile... şi continui să fac maraton.

 M-am înşelat din nou. Lately, mă înşel tot mai mult în privinţa mea şi a oamenilor. Nu mai pot ghici pe feţele lor. Sau poate că aşa e când te ataşezi de cineva. Am avut multe de pierdut în viaţă din cauza naivităţii. Şi multe de câştigat din cauza puterii şi a auto controlului. Niciodată nu am pierdut atât de tare încăt să mă dau cu capul de pereţi. Teoria compensaţiei a venit din plin la mine. Pe o parte pierd, pe alte două câştig. Niciodată nu mi-a lipsit nimic. Poate că nu am puterea să schimb direcţia vântului, dar am puterea să mă ţin în picioare ca să ajung la destinaţie. Nu sunt bună la multe lucruri, dar în schimb pe cele pe care le fac le fac cu suflet. Eu nu încep lucruri ca apoi să le las neterminate. Unele lucruri nu îmi mai plac pe parcurs şi totuşi termin ce am început.
 Am dat din nou cu capul de sus, m-am înşelat amarnic. Şi zâmbesc, asta e viaţa! Poate ar trebui să casc ochii mai des, la care sunt lucrurile cu adevărat importante şi care nu...

Sursa pozelor: afişele filmelor google, iar poza cu izvorul, de pe hazdenecaz.ro

3 comentarii:

Alexandra spunea...

interesant...sunt cateva filme pe care nu le-am vazut asa k in weekend am sa imi fac program:D

Anonim spunea...

si mie imi place"how to lose a guy in 10 days":))
.....
hugs>:D<

realbadpisy spunea...

multe de pirdut din cauza neivitati? iubita orice gresela, orice relatie esuata e pas inaite , te contriuete , data viitoare o sa fie bine, ai sa sti ce sa crezi si ec sa nu! ia sa nu mai avd posturi din astea triste k stricam pretenia, pey! se poate!