miercuri, 7 iulie 2010

Ecou

Sunt supărată şi epuizată. Cum am spus, trupa noastră de teatru, Ecou, a fost selectată dintre o grămadă de trupe şi a intrat la festivalul din Alexandria din august. Problema se pune aşa: taxa per persoană e 130 de ron şi include cazare, mâncare, şi acces gratuit la toate atelierele de creaţie. Asta o plătim noi. Buuun, noi am încercat să obţinem o sponsorizare pentru transport. Fiind trupa şcolii, primul lucru la care ne-am gândit a fost şcoala. Asta a fost prima uşă închisă în nas. Directoarea ne-a spus că şcoala nu are bani pentru trupă. Trupă cu care se mândreşte şcoala, de altfel...


Aşa ne-am izbit de primul NU. Apoi de următorii la firme, instituţii, fabrici. Nu. Uşi închise în nas... De 3 zile toate uşile ni se închid în nas.

 O să mergem acolo şi dacă se rupe cerul în două. Pentru că merităm. Ca să demonstrăm tuturor că nu am muncit degeaba. Cu toate uşile astea închise în nas."Mă tem că nu se poate", "Nu dăm sponsorizări", "Nu sunt bani". Să vă ia naiba.

 Pentru că o să reuşim....Pentru că ştim că suntem buni şi ne-am lăsat sufletul în teatrul ăla. Ore în şir, repetiţii lungi. Care s-au lăsat cu aplauze de jumătate de oră la spectacole. Cu săli pline. Pentru că putem! Orice ar fi, noi suntem ECOU... Şi ăsta e visul nostru.

A

7 comentarii:

Alexandra spunea...

pai daca asta e visul vostru, nu-l lasati sa se risipeasca, chiar daca foarte multe uso vi s-au inchis in nas si poate o sa va mai loviti de asemenea situatii...luptati pentru visul vostru, iar rezultatul final va merita toate eforturile voastre

Duduş spunea...

Asta e tara noastra, nicioata nu ajuta adevaratele talente :-j. Sper sa faceti rost de sponsor.:)

Cristina Cioba spunea...

multumim din suflet!!!!:)

Simonette spunea...

Bravooo!!

Esti o scumpa in pozele alea :)

Cristina Cioba spunea...

multumesc, Simoneeeel:*:*

Anonim spunea...

normal ca o sa ajungeti:D va tin pumnii stransi:D

Cristina Cioba spunea...

multumim crisia:D