duminică, 12 decembrie 2010

I m tough, ambitious, and I always know what I want. If that makes me a bitch, okay

Azi e una din zilele alea cu biscuiţi şi ceai de fructe. Azi nu am chef de porcării şi tâmpenii, de vorbe aruncate în vânt sau de amintiri.

 Azi e zi cu seriale şi puţină istorie (că deh, trebuie...)

Sunt fericită cu ce am. Sunt printre oamenii care au înţeles că sunetul plecării, al despărţirii poate fi mai tare decât orice zgomot de tobe, chitări sau viori. Dar tot categoria asta de oameni a înţeles şi că omul care vrea să rămână lângă tine, poţi să-i dai şi enşpe mii de şuturi în cur că tot nu pleacă.

 Şi oricum, simţurile omului nu sunt prea exacte. Spui că n-ai nimic şi-n următorul moment te prăbuşeşti. Iar eu sunt într-o perioadă în care sunt fericită. Bine, poate nu ăsta e cuvântul. Dar apreciez ce am, dau la o parte de ce nu am nevoie, fac doar lucruri care-mi plac, iar până şi pe cele care nu-mi plac le fac să-mi placă. Nu pun întrebări, nu caut răspunsuri. Ele vin singure.

Există un nucleu emoţional în fiecare amintire, Iar când acest nucleu este eradicat, amintirea intră într-un proces de degradare.

Nu mai las de la mine aşa cum o făceam înainte.Când tot dai de la tine, ajungi în finalul finalului să nu mai ai ce oferi. 

Şi ce dacă ai iubit? Ce contează dacă x sau y au plecat? Tu ai rămas, şi trebuie să te ţii pe drumul drept. Că dacă n-o faci tu... nimeni n-o face.

Pe lânga asta, deşi nu meriţi să fii menţionat aici, să ştii că nu am glumit nicio clipă în sms-ul în care ţi-am zis că nu aş mai putea iubi un om ca tine, deci as a result, am renunţat de mult la a te iubi sau a îmi păsa de tine. Fii realist.

 Aşa că ai grijă de propria ta persoană. Ţine lângă tine doar lucrurile care merită...eu asta fac... şi acum e linişte.. zilele astea e atât de linişte încât sunt fericită...
Doar că trebuie să am grijă. Că de multe ori liniştea nu aduce nimic...

8 comentarii:

Anonim spunea...

so damn true ! "Când tot dai de la tine, ajungi în finalul finalului să nu mai ai ce oferi."
:-<

Sugar Queen spunea...

„Fii realist!”
Asta-mi place. Mă face să zâmbesc ironic. Şi-mi aduce aminte de latura mea narcisistă, unde toţi sunt mai puţin importanţi decât mine. Ha, ha.

Cristina Cioba spunea...

asbb-dap, aşa e, şi cred că nimeni nu vrea să ajungă acolo..

Cristina Cioba spunea...

sugar queen-merci, merci:)

INTJ spunea...

hmm ... ar fi interesant de aflat cum vei reactiona cand vei constata ca oricat oferi intotdeauna vei mai avea de oferit. time will tell ...

Cristina Cioba spunea...

intj-sunt convins că aşa e. dar te saturi la un moment dat şi REFUZI să mai oferi cuiva care nu merită NIMIC din tine... deci, în concluzie- nu mai ai ce să-i oferi...:)

Special Koko spunea...

Hey!

Cred ca ar fi mai bn sa nu dai approve acestui comentariu :) M-am gandit ca ar fi de bun simt sa te anunt ca te-am scos din blogroll-ul meu :) Opiniile si declaratiile tale sunt problema ta, dar eu nu doresc sa promovez si sa para ca sustin o astfel de gandire :) Ma refer strict la comentariul dat pe blogul "diva de carton".

pa.

Cristina Cioba spunea...

@sa crezi ce ar fi mai bine, pe blogul tau. pupici!:)