luni, 24 ianuarie 2011

Bravo!girl sau cum să fii o drama queen

Mai citesc din când în când, aşa de vrăjeală reviste glossy. Da, gen cool girl şi prostii d-astea. Şi la cool girl mă duc direct la pagina aia unde drama princesses d-astea de 16 ani întreabă dacă pot rămâne gravide prin sex oral.

 Şi azi fiind io cam tristelu aşa, adică niţel abătută (sau poate slăbită de la răceala pe care-am cărat-o după mine tot weekend-ul de a scos toată vlaga din mine) zic hai să iau Bravo girl (altă porcărie cu nişte sfaturi de intri în depresie dacă te apuci să le urmezi). Detalii, detalii, what s in and out (să poarte mă-ta cercei de sticlă cu mărgele de lemn, deşteapto care ai scris articolul ăla şi tot dânsa să poarte şi cizme d-alea Yeti staiăl), articol despre rivalele fiecărei fete şi metode cum să le pui la punct (asta mai lipsea, să citesc în reviste cum să pun la punct o fraieră), încă unu despre cum să învingi iarna, 3 paşi pentru un ten mai curat, un rahat de test care se numeşte "Ai atitudine de star?"şi care are ca variante "eşti pe drumul cel bun"sau "te-ai născut ca să fii star", de parcă n-aveam destule "staruri"de 15-16 ani, mai vine un val acuşa, stai să se epuizeze stocu de Bravo!Girl. Apoi urmează un articol minunaaat despre ce vedete feminine vor fi pe val anu ăsta şi Hanna Pontana şi Selena Fomez sunt pe primu loc, că ele "e" locu 1. Dacă încă nu ţi-au dat lacrimile treci mai departe la articolul "S.O.S- Vreau un iubit!" că te învaţă fetele noastre ce şi cum să faci (de exemplu: "află ce băiat are prietenă, care s-a despărţit recent şi care e singur de multă vreme"-great!!!).

 Şi ajungi la rubrica aia obosită cu întrebări. Media de vârstă a puştoaicelor care e scriu e 14 maxim 16 (pe principiu două maxim şasă) şi întrebările sunt gen: "cum să-mi măresc sânii?"-cu poooompa faaatăăă. Sau: "cum să-l fac să-mi demonstreze că mă iubeşte?"-Eu cred că nu te iubeşte fată, lasă, neeext. Şi topu topurilor: "Oare sunt însărcinată???"

 Şi de aici închizi revista şi zici... "Când eşti prost... şi viaţa-i grea..."

11 comentarii:

Sugar Queen spunea...

Deci, da... "Când eşti prost... şi viaţa-i grea..." Ahahhah! Drăguţ!

Cristina Cioba spunea...

mercic, suga:))

Anonim spunea...

"Media de vârstă a puştoaicelor care e scriu e 14 maxim 16..."
Media de varsta e una singura.
Ori 14 ori 16.

Cristina Cioba spunea...

anonim- nu zău, pun pariu că eşti acelaşi frustrat care nu are ce face şi face pe inteligentu. ţi-am mai zis şi-ţi repet:back off, că nu mă impresionezi nici pe nimeni nici pe altcineva. eşti un rahat care nici măcar nume n-are, se ascunde sub o identitate...anonimă.

din nou, back off, frustratule.

Cristina Cioba spunea...

nici pe mine. pardon.

INTJ spunea...

da' de ce zici ca-i grea? doar e plina revista de tot felul de sfaturi, mai sunt si alte reviste, mai e si vecina de la 2, baba-spion-moralizator de la parter, etc. ... mai e si mamicu' care-i da bani pentru carti atat de subtiri si cu multe poze atat de frumos colorate ... si nu in ultimu' rand taticu' (well, atunci cand n-o ameteste prea tare damfu' berilor ce nu tin cont de criza) ... ce mai: o gramada de scutiri la materia aia de-i zice "logica" si care implica "a gandi". in plus, daca esti atat de prost, oricum n-ai cum sa-ti dai seama cat de grea e viata ... parerea mea. :D

Andra Dan spunea...

Baaaaai ce nu suport revistele astea, sa mor eu ca nu m-au invatat nimica bun, decat "cum sa il faci sa nu mai vrea sa fie cu tine"Stuff :)))

Cristina Cioba spunea...

@intj-:))))

Cristina Cioba spunea...

@danube daughter-tre sa scriu io un articol cum sa-l obligi sa fie cu tine=))

Cristina spunea...

Imi imaginez cata veselie pe capul celor care rapund la intrebari. Raspunsul ce s-ar potrivi in proportie de 80% ar fi: "Da-ti o palma, spala-te pe fata si mai deschide cate-o carte!". Serios acuma... daca ai putina cultura generala, n-ai avea nevoie sa pui asemenea intrebari.

Cristina Cioba spunea...

cristina-să ştii că da...:))) vai şi amar. de fapt dacă şi ăia -s la fel de bătuţi în cap şi oligofreni (ţinând cont de articolele celelalte pe care le scriu)... e clar:)))